F U

Förbannad. Ledsen. Arg. Trött.
Att jobba tio timmar om dygnet i denna julhets är inte okej, eller egentligen så borde det vara det. Men inte på mitt jobb. Vissa kan inte bete sig och tar inte ansvar, vuxna människor.. snälla. Dessutom så har jag fruktansvärt ont i ryggen, vet inte hur jag ska vrida och vända på mig för att det ska bli bra.
Idag skulle jag ha behövt den där varma famnen att kasta mig in i när jag kom hem, bara gråta och glömma allt.


För det är min dag idag


Dagen har varit makalöst bra! Vaknade av ett evigt plingande på telefonen från sötnosar som ville säga grattis, sämre sätt har man ju vaknat på. Klampade upp i huset som jag hade för mig själv, haaalleluja, åt lite pajrester från lördagen och somnade sedan om. Guuld! Framåt tolv kom resten av familjen hem och då blev det firande, paket, fika och hej och hå. Fick jätte fina saker och jag är supernöjd, tackitack.
Resten av dagen har sedan rullat på och bara varit sådär skön som den kan vara på sin födelsedag.
Nu på kvällen blev jag bjuden på finmiddag med tillhörande efterätt, mumma!

Firandet började egentligen igår, med alla brudarna. Jag som hade huset för mig själv styrde middag och chokladfondue till efterrätt. Jag fick fina presenter och en sång på tolvslaget. En chillkväll skulle det bli med bara dom bästa, umgås och bara sitta och snacka. Det blev det också, långt in på natten. Men efter en dunk rödvin och några flaskor vitt var det några som taggade till och vi hamnade på moset. Jag som hade sagt att jag INTE skulle dit men jag hade faktiskt riktigt roligt. Spontant, och bra. Tack alla underbara, ni är bäst!

Nu ska jag dejta kudden, imorgon är det 9-19 passet som gäller. Även tisdag, onsdag också. Om jag kommer vara trött på onsdag? JA. Men det gör inte så mycket, för då är det jul och jag älskart!

Fredag



Phuu, jag har överlevt! Nu är mitt jobbadygnetomrace slut.. jeess, äntligen.
När man jobbar varje dag, långa dagar, hela tiden blir det inte så mycket tid över till annat än just det. Jobba, träna, sova.. Speciellt inget bloggande, det kommer allra sist på min priolista kan jag säga. Men en del trevligheter har jag ändå hunnit med. T.ex födelsedagsfest hemma hos Jojo i stan, temat var prickit och det var mycket lyckat måste jag säga. Tillochmed hemresan var skön, spår på tunnelbanan!
Fick ledigt en dag av chefen för "bra utfört jobb" och åkte till täby c med Amanda för att bränna lite pengar. Några kvällar i soffan med Carro har inte heller varit helt fel.

Ikväll var det jag som styrde åt familjen. Ordnade middagen, hyrde en film och framförallt, annordnade detta pepparkakshusbak. Allt för att få lite julkänsla. Ett pepparkakshus, lite julmusik och en del glögg senare och julkänslan infann sig faktiskt! Jag har haft en tokmysig kväll och jag är så nöjd över att jag vet att väckarklockan INTE kommer ringa imorgon. Nu ska jag snart bege mig till sängen. Imorgon väntar en helkväll med alla mina brudar. Underbart!

I like us best undressed

Min sista lediga dag innan vi kör igång den här jobba-9-dagar-i-rad grejen. Fruktansvärt drygt, vart tog mitt liv vägen? Dessutom så har vi öppet till sju, som att det skulle behövas.. Men, jag vet hur otroligt nöjd jag kommer bli sedan när lönen trillar in så det är bara att gilla läget.

Vaknade förövrigt med den sjukaste träningsverken i benen. VARFÖR skulle ni dra med mig på spinning brudar? Jag gillar ju inte ens det! Blir bara frustrerad av att inte kunna röra hela kroppen och ta ut sig helt, men okej.. jag ska erkänna. Det var fett jobbigt. Jag kanske går igen, men bara kanske.. Tror att dom klassiska friskispassen och gym mer är min grej.

Har sedan varit med snorpan, finaste caatsi, hos veterinären. Vaccination mot höstsnuva? Va? Jag blev ju grundlurad.. haha. Finns ens något sånt? Aja, vaccinerad är hon nu iallafall.
Efter det åkte jag och väckte Amanda, snackade skit, ner till jobbet och sedan gick vi en sväng på stan för att hitta diverse saker inför lördag. Kommer bli kaanon!
Kvällen har sedan spenderats med brudarna från jobbet på julbord. Jag har oont i magen, inte av all mat utan av alla skratt. Alltså skööna brudar. Kommer att sakna dom alot! Eller iallafall vissa, dom flesta..

Nej, nu ska jag snacka med kudden för att orka upp i tid imorgon. Jag är ju nämligen bjuden på frukostdate.. Hur ofta händer det? Nice! Mjaaouw, grr grr..

Min helg var

BästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBäst
BästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBästBäst


På alla sätt.

Frågan är hur nice det var egentligen?



Jobbat, pratat med Carro i telefon och packat. Det är vad jag har gjort idag.
Imorgon åker jag, det ska bli så hiimla nice verkligen. Längtar!



Hur mycket vi är inte det här?

Hej, jag kan vara lite neggo ibland.     
Hej, jag kan vara lite hetsig ibland.

Men jag gillart!


Mysert


Jag älskar att strosa runt på stan när det är julskyltat överallt. Helmysig dag med den bästa! Fick dessutom med mig hem massa fint. Inte en endast julklapp, haha.. Bara saker till mig själv. Ett par jeans, en silverpaljett bolero(?) typ, två tröjor, ett linne, 3 par trosor, en mascara och mitt bästa läppbalsam. Men det var faktiskt bara bra saker, saker jag behövde. Nahaha.. Carro var iallafall duktig och köpte julklappar, cred till dig!

Nu sitter och dricker te och äter digestivekex. Därav mitt smeknamn Madde? Uttalas Dajjästiiw! Snor låtar gör jag också, från alla vänliga själar som skickar till mig på msn. Är måttligt trött på dom jag har mobilen, min ipod allt. Samma låtar jag hade på tågluffen så då kan ni tänka att dom är ganska uttjatade? Kan ordningen och alla utantill. Men nu har jag nog lite nya, smutt!

Minusgrader


Härligt att vakna, titta ut genom fönstret och se att allt är täckt av frost. Jag är inte ironisk, jag gillar det! Blir lite mera julkänsla då och så känns det som att vintern faktiskt är påväg. Dessutom har jag hellre såhär, vitt, fint, gnistrande och sool. Än grått, mörkt, blött och äckligt! Jag som adventsfixade på mitt rum igår, passar ju perfekt.
Till en början såg det dock ut som ett cirkustält, har jul/adventssaker till en hel lägenhet och det ska få plats i mitt enda rum? Mitt i allt ringer Carro och undrar vad jag håller på med..
Diana, du behöver ju faktiskt inte sätta upp allting.

Nej jag vet, men jag ville ju. Mer än hälften åkte iallfall ner i lådorna igen och nu står det endast en ljusstake och en litten glittrande gran på mitt rum, dom finaste.

Har varit inne på jobbet en sväng och färgat fransar och bryn. Tack Christina :) Det är ju bra konstigt att varenda strå på min kropp är blondie så att man måste färga och färga för att ögonbrynen ens ska synsas och på huvudet där jag vill vara blond, som jag var förut naturligt, där är jag numera halvmörk? Tack för den. Där jag är ljus färgar jag mörkt, där jag är mörk färgar jag ljust? Fan hur man håller på..
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan drar jag och hämtar Carro för en tripp till Uppsala. Det ska försökas inhandlas en del julklappar, men även en del till mig själv. Mysigt ska det bli iallafall, MM jag gillart!


Min mamma är helt enkelt bäst



Iallafall för mig..


RSS 2.0