13:12

Bilderna kommer bli dunder! Så himla fina båda två, världens finaste gravidmage. Sådär vill jag också se ut när det någon gång är dax för sånt.. Saknar dom något enormt, åh mina favoriter!
Resten av förmiddagen spenderades sedan med Erik, waay to long ago. Vi käkade pizza och snackade massa strunt, det vi gör allra bäst.

Nu har jag heela huset för mig själv, makalöst skönt! Pumpar skönaste musiken ur högtalarna, förlåt pappa.. vet att jag egentligen får spela så högt, och bara myser omkring. Mitt i allt detta kommer hela grannsämjans barnaskara "bus eller godiis" Som att vi hade något godis hemma? Jag plockade ihop lite av det jag hittade, dom verkade nöjda iallafall och gick vidare för att terrorisera nästa granne. Haha, nej.. dom va faktiskt ganska söta. Nu ska jag ägna eftermiddagen åt mig själv, ta ett bad, göra inpackningar och bara fixa. Eller ja, jag ska ägna lite tid åt hunden också. Är ju hundvakt hela dagen faktiskt, får inte glömma det..
Sedan bär det av in mot norrtälje där det ska hookas med brudarna och bara ööösa?!


Guess i'm gonna be alright

Förtillfället är det jag som är boss på jobbet, vilket det skämtas en hel del om.. tråkigt för brudarna att dom inte vet att det faktiskt är jag som har övertaget. Moha :)
Igår va jag Carrans sugarmummy och bjöd henne på middag på gst, mycket trevligt faktiskt. Gott som tusan också.. Sedan blev det lite hockey och efter det mys i soffan till en film hemma hos Carran och Basse. Helt klart mitt favoritpar, ska nog låta dom adoptera mig.

Har redan varit vaken över en timme, en lördag? Men känns ganska skönt att ta tillvara på helgen för en gångs skull. Ska dessutom iväg på viktiga uppdrag. Ska fota Sofie med gravidmagen och hennes man. Aaw, kommer bli så fint. Underbara människor! Tar med mig Erik och sneakar på hans utrustning, hehe.. Blir lika bäst så!

Nej nu ska jag dra mig, har massor mer att göra idag. Taggar förövrigt sjukligt för kvällen!

Baby, you ain't got it right

Förjävla bra avslutning på kvällen måste jag säga, minus en liten del, men på det stora hela.. kanon! Min biodate med Elin va supermys och ganska rolig då paret bredvid mig verkligen dansade sittandes (vi kollade Mj's This is it) Förövrigt en skitbra film som alla borde se!

Nu har jag tryckt i mig en macka och ska göra mig redo för sängen. Imorgon väntar 9-18 passet.. drömmen en fredag? NEJ! Men men, sen är det helg och det ser jag fram emot något grymt. Fredagen blir lugn och ska spenderas med Carro, underbart!

Are you trying to get through

Igår lekte jag frisör med syrrääns hår, blev ganska bra om jag får säga det själv och hon verkade nöjd. Mitt framtida yrke? Jag begav mig sedan till jobbet för att få min egna frilla fixad, den ger jag mig inte på. Så byebye utväxt. Hur skönt som helst! Vad gjorde jag mer? Inte ett dugg vettigt, låg i soffan och bara inväntade att resten av familjen skulle komma eftersom att det igår fanns ett litet birthdaykid här och det skulle styras kalas. Trevlans och jag klagade inte!

Idag börjar jag inte förrän tre, dryghetsgrad på den? 10 av 10.. Men som alltid så måste jag in tidigare. Vi på jobbet ska nämligen fotas för en julkatalog som tydligen går ut till alla hushåll. Men skjut mig.. vi måste dessutom ha på oss våra riksfula skjortor. Man tackar!
Ikväll blir det iallafall trevligare saker, bio med Elin står på schemat. Mysert!

Förövrigt så är biljetten bokad, åre på måndag. Tagga!

Att vilja och att göra är inte samma sak

Just nu har jag bara så himla fina människor runtomkring mig, och jag vill aldrig att det ska vara på något annat sätt. Varför skulle man vilja det? Det är i sådana här situationer alla visar vilka dom verkligen är, skrämmande och nyttigt. Jag vet precis vad jag vill, jag vill må bra och vara glad. För att vara det måste man omge sig med bra människor, precis det jag gör nu. Och jag är så nöjd. Du är så bra.


Söndag

Gårkvällen var awesome! Verkligen, på riktigt.. Var länge sedan jag skrattade så mycket sist. Och dom där brudarna kunde festa, det vill jag lova. Hade svårt att hålla jämna steg med damerna men tror att jag komm ifatt där i slutet ;) Efter att ha varit lite här och där, en vända in på jobbet för att fylla på med alkohol, så hamnade vi tillslut på teatern. Draget kanske var sådär egentligen men med det där röjgänget gick det inte att ha tråkigt faktiskt. Det hela slutade med att jag och Christina 26 lånade Christina 40's lägenhet eftersom att hon skulle pka till sin boooyfriend. Haha, söt! Svampbobfyrkantstoast gjordes och vi röjde runt som galningar där. Somnade sedan tokskönt i monstersängen delandes täcke med Christina. Mjaou!

Kom nyss hem och det känns som att klockan borde vara typ.. fem? Men icke! Skönt tycker jag.. Nu ska jag ta en powernap innan jag stupar. Sedan tror jag att Amanda kommer och hämtar mig, om inte så ska jag spendera kvällen med en annan sköning. Vilket gillas!



Dreamteam

Har precis kommit hem, ska bara slänga mig i duschen för att dra vidare. Middag och utgång med jobbet vankas, tror att det kommer bli helbra. Har aldrig varit ut med dessa pinglor förut så jag är lite förväntansfull faktiskt. Jag 20, Christina 26 och resten 40plusare, det kan nog bli grejer det!

Något som förövrigt var hur nice som helst var gårdagen. Jobb endast till TRE, mumma, och sedan iväg på hockey med alla brudar. Derby i rimbo som norrtälje tyvärr förlorade, vi lyckades dock hålla Elin i skick denna gång och hon toklackade inte ur trots förlusten ;) Jag körde kvällen till ära och hade inte förväntat mig så mycket mer än hockey och sen hem men vi hamnade på förfest som ledde till mobergs. Ja, jag var där.. nykter, en fredag. Vet hur det låter men jag hade faktiskt askul. Är man med dom bästa så? Det hela slutade med en sleepover hemma hos Carro vilket vi gillar starkt! Coozy..
Donken till frukost och sedan sänghäng med två bakisbrudar, jag klagar inte!

Men nu har jag verkligen inte tid att sitta här, ska styra mig iordning lite och sedan in för att möta christina på jobbet där det ska sminkas, fixas och drickas innan de andra kommer och det blir middag. Kommer nog bli greeat, känner jag på mig :)


Back in my girlieroom

Burri, kallt som satan på mitt rum! Muttrade och klagade till mamma att jag faktiskt måste sova med TVÅ täcken. Poor me.
Men har du satt på värmen i rummet då?

Hehe, hade visst glömt det.. skyll mig själv! Förövrigt, hur sjukt känns det inte att säga "på mitt rum". Van att ha en hel lägenhet att stassa runt i och nu är det lilla flickrummet som gäller, som förr. Galet..
Och vad jag gör uppe denna tid på dygnet kan man också fråga sig? Borde ligga nerbäddad i tjejrummet och sova vid det här laget då jag har en låång och framför allt hektisk dag framför mig imorgon.
Antar att det mitt lyckorus som inte riktigt har lagt sig ännu, fick nämligen ett himla mört samtal tidigare ikväll. Kan nog bli galet bra tror jag, men man vet inte riktigt.. återstår att se helt enkelt.
Nej, dags att varva ner lite och bege sig till sängen faktiskt. Kanske man kan slippa sova med strumporna på inatt då? Mm, coozy!

Maddebejben, hör av dig till mig NU!

Och det var så jävla perfekt så att det fanns inte, jag vill igen..


Omgång 2

Åh ni tappra små stackare som varit inne här varje dag trots att jag skrivit att nu blir det inge mer blogg på ett tag, gulle!
Men nu kör vi, en omgång till. Alla gamla inlägg är raderade och vi börjar om på ny kula. Det är ju faktiskt så, livet förändras och det är inte så mycket man kan göra åt saken. Att stoppa tiden går inte och det är bara att gilla läget, go with the flow.

Just nu bor jag hemma hos mamma och pappa. Ja, känns aningen konstigt då jag bott borta i fyra år.. Hmm, känns som jag kliver bakåt. När alla andra flyttar hemifrån flyttar jag hem. Men nej! Stort steg frammåt och dessutom är det bara tillfälligt. Vet dock inte riktigt vart jag kommer hamna ännu, men snart vet vi! :)

Nu ska jag styra upp mig aningens och åka till jobbet, såhär sent.. känns hur konstigt som helst men efter att ha spenderat gårdagen på akuten, blivit sönderstucken och ipumpad massa smärtstillande var det så doktorn sa.
"nu ska fröken ta det lite lugnt i några dagar, helst inte jobba alls och sedan ligga stilla"
Med en infektion i musklerna kring lungorna klagar jag inte på detta beslut från hans sida då det gör tokontoch man helst vill ligga ner hela tiden. Men men, med mina painkillers känner jag ingenting just nu så dagen kommer nog gå kalas!

Grym, grym, grym ska jag bli och därmed också lura döden.

RSS 2.0