Back in my girlieroom

Burri, kallt som satan på mitt rum! Muttrade och klagade till mamma att jag faktiskt måste sova med TVÅ täcken. Poor me.
Men har du satt på värmen i rummet då?

Hehe, hade visst glömt det.. skyll mig själv! Förövrigt, hur sjukt känns det inte att säga "på mitt rum". Van att ha en hel lägenhet att stassa runt i och nu är det lilla flickrummet som gäller, som förr. Galet..
Och vad jag gör uppe denna tid på dygnet kan man också fråga sig? Borde ligga nerbäddad i tjejrummet och sova vid det här laget då jag har en låång och framför allt hektisk dag framför mig imorgon.
Antar att det mitt lyckorus som inte riktigt har lagt sig ännu, fick nämligen ett himla mört samtal tidigare ikväll. Kan nog bli galet bra tror jag, men man vet inte riktigt.. återstår att se helt enkelt.
Nej, dags att varva ner lite och bege sig till sängen faktiskt. Kanske man kan slippa sova med strumporna på inatt då? Mm, coozy!

Maddebejben, hör av dig till mig NU!

Och det var så jävla perfekt så att det fanns inte, jag vill igen..


Kommentarer
Postat av: Sofia S

Gumman jag vet inte. Jag saknar er så in i norden!

Men jag har mycket nu denna månad ut sen så är det lugnare! Men kanske kan få till en snabb fika en dag då jag slutar vid 18..? =) Miss U!Puss

2009-10-23 @ 00:07:47
URL: http://sofiachris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0