Uppdatering

Efter överdosering av ipren, ibux och allt vad det heter känns det lite bättre. Kan hända att den där chokladen hjärtat tog med sig hem hade någon inverkan också. Såndär mörk, god choklad som jag tål. Mm!

Så ska vi ta de här om midsommarhelgen nu?
På torsdagskvällen kom jag hem efter en spårad resa från Oslo med mina mongobarn. Då väntade mysmiddag med familjen och en tur till Norrtälje för att träffa Carolina.

Midsommarafton spenderades i roslagsbro på Ikkes lantställe där värdparet hade gjort ett riktigt uppstyrt midsommarfirande, vilket gillas. Det var sill-lunch, femkamp, grillning, sång, dans och hela fadderullan. Framförallt firades den med riktigt fina människor och jag fick träffa en del raringar jag inte sett på länge. Mycket lyckat!

På midsommardagen tassades det runt i trädgården, barfota och njutandes av solglimtarna mellan regnskurarna. På kvällen var det middag och drickning hemma hos mig innan vi tog Elins rallybil och åkte till Grisslehamn för att möta upp Jesper och co. Där satt vi på bryggan i solen, njöt och hade det bra innnan vi begav oss till Marinan. Där var det fullsmockat med folk och det blev en kväll fylld av vänner, gömma drickat under bryggan och springa ut och dricka som förr i tiden, skratt och dans. När klockan blev stängning kom våran underbara skjuts och det bjöds på allsång i bilen innan jag och mannen landade hemma hos mig.

På söndagen vaknade vi mindre pigga men begav oss fortast möjligt till uppsala för att spendera en heldag med Jespers mamma. Trots att vi var aningen slitna så var det hur mysigt som helst. Lite pizza, njutning i trädgården och en tur med hundarna. Precis vad man behöver en söndag!
Jag kan inte sammanfatta den här helgen med något annat än att den var hur grym som helst! Ångesten när vi skulle åka tillbaka i söndags var faktiskt obeskrivlig och det är tack vare alla er fina där hemma som gjorde våran helg så bra, saknar er redan massor!







Midsommarafton





Midsommardagen


Det finns en anledning..

..till denna kassa uppdatering. Jag ær dunderførkyld och mina dagar ser i princip ut såhær, jag kryper till jobbet, tar mig igtenom dagen, kryper hem igen och førsøker sova. Igår blev jag tydligen buren från soffan till sængen och jag kommer inte ens ihåg någonting, så ja.. uppdatering kommer nær jag mår bættre, håll ut mina vænner.

Ibland har man tråkigt på jobbet



Slackers

Nu har jag traskat runt hær på jobbet sjælv i snart en timme, gjort mig te, spelat mina favoritlåtar på høgsta volym, kollat runt på internet så pass att jag inte har något kvar att kolla på. Och NU først trillar de førsta in, vi som skulle børja med de nya tiderna från klockan åtta. Sløa norrmæn alltså, slackaers hela bunten!

Annars så ær mina armar och ben spagetti idag, træningsverk till tusen men jag gillar kænslan. Kænslan av att træningen verkligen ger verkan!
Nu nær jag jobbar till fem oftast så måste Jesper alltid komma førbi mitt jobb efter hans eget før att hæmta nyckeln, ja vi har bara en. Detta medfør ibland att om han drar och trænar direkt så har jag inte tillgång till hemmet førræn någon timma senare, om jag inte då går och hæmtar den på gymet men det hænder sællan. Idag ær en sådan dag och då ær det ju så hiimla tråkigt att jag råkade gå førbi Gina Tricot imorse och se att de har 50% rea. Jag lær ju inte alls kunna hålla mig sysselsatt i eftermiddag eller?
Senare ikvæll så ska jag på dejt med min man, vad vi ska gøra ær ænnu inte helt klart men bra kommer det nog bli iallafall. Ælskar att vi fast vi vart tillsammans ett halvår fortfarande bestæmmer att vi ska ha riktiga dejter, mysigt!

Nu får jag dødsblicken av min chef så dags att sætta igång.

Thanks for loving me, cause your doing it perfectly


Someone like you

Helgen ær redan førbi och nu børjar en ny vecka. Dessutom med nya arbetstider och detta betyder att jag kommer jobba två timmar længre om dagen mot vad jag brukar. Skønt egentligen men jag lær vara helt slut de førsta dagarna innan jag kommit in i rutinerna.
I lørdagsmorse vaknade jag pigg och glad, efter en lugn fredagkvæll och øver åtta timmars sømn brukar det vara resultatet. Så jag tog mig ut på en långpromenad innan det var dags før frukost och att komma igång med dagen. Dagen till æra så hade vi tænkt vara lite svenska och fira Vickan och Daniels brøllop. Så jag och Tilda styrde om oss till finklænningar då det var det som var dresscoden och begav oss sedan till Helena. Dær satt vi fyra tjejer och ett gæng relativt ointresserade killar och kollade på brøllopet, åt tårta och skålade med champange, allt før Vickis och Daniels skull ;)
Nær brøllopet sedan var slut återgick vi till våra vanliga jag, korkade upp vinet och slængde i oss varsin pizza och sedan var det igång. Det blev en lång och lyckad kvæll, tack vare dom otroligt skøna damerna jag umgicks med.

Igår bjød Oslo på strålande væder och jag, Tilda och Carro bestæmde oss før att gå hela vægen ut till badstranden Huk som ligger ute på Bygdø. Svettiga och hærliga slog vi oss ner bland alla Hawaiiantropic-pressande soldyrkare och njøt.
Jag møtte sedan upp min man før massa kvællsmys och det mina vænner, blev en perfekt avslutning på en bra helg.

Mys

Utanför fönstret regnar det och jag tassar runt i lägenheten iförd Jespers mjukisbrallor och tänder ljus. Lite vin dricker jag också, men det får man väl? Det är ju fredag. Mannen är ute och kollar fotboll och jag har alltså lägenheten för mig själv. Så nu ska det kollas på film, målas naglar och ätas goda frukter. Ja, en äkta tjejkväll. Men det görs alltför sällan och det är något man behöver ibland, att ta hand om sig själv.



Nej, jag har verkligen inget mer vettigt att komma med nu. Jag ska återvända till min myskväll innan jag ska dejta John blund. Hoppas ni alla har en fin kväll.

Puss hjärtan

Redan fredag?

Det ær fredag och det innebær helg på nytt igen, jisses vad den hær veckan har gått fort. Vart har den tagit vægen?  Jag har spenderat større delen av den på jobbet och kvællarna har gått åt till træning och annat vardagstjaffs.
Har faktiskt också hunnit med att agera fotbollsfru igen dær jag gjorde bort mig totalt. Då jag har den (dåliga eller bra) egenskapen att jag blir helt inne i matchen och gærna har åsikter om spelet så hæver jag ur mig precis vad jag tycker, utan att ibland tænka mig før. Denna matchen spelades mot ett riktigt skitlag (enlig mig) som bara slængde sig, snackade och tøntade sig. Efter ett tag får jag nog och sæger ganska tyst før mig sjælv "men håll kæften nu jævla polack" . Tydligen så har jag inte sagt det tyst nog eftersom att tjejen bredvid mig reagerar med en "vadfansadu"blick. Jag fattar egentligen inte varfør då vi faktiskt hejar på samma lag, hur kan hon inte tycka att de andra beter sig som idioter? Men det hela klarnade lite før mig nær hon sedan får ett telefonsamtal och børjar prata polska. Piinigt værre och jag ville helst skjuta mig sjælv.

Igår var faktiskt den enda lugna dagen på hela veckan och jag blev bjuden på middag av min karl, som en kompromiss før att det mestaldels ær fotboll på våran tv just nu. Som att det skulle gøra mig någonting? Men middag tackar jag inte nej till ;)
Vad som hænder i helgen har jag ingen aning om, kan vara ganska skønt det med. det enda jag vet ær att om det ær fint væder imorgon så ska vi dra till en strand och bada. Førsta doppet ær inte gjort ænnu så nu ær det dags!






Studenthelgen

Helgen hemma var helt underbar.
Jag var på Catrines studentmottagning där alla känns som familj, jag var på Mickis mottagning med alla tjejer som jag saknat. Mamma gjorde hotellfrukost till mig och jag åt tills jag nästan sprack. Jag och mamma gick en hel dag på stan där vi fikade och shoppade lite, och jag njöt. Pappa lagade världens godaste middag och vi hade familjetid. Jag åkte hem till Anna där alla tjejer befann sig och vi gjorde sedan både trädgården och mobergs där vi dansade oss svettiga. Jag delade taxi hem med Jens och Magnus för att sedan gå sista biten och njuta av hur svensk sommar ser ut 03:30 på morgonen. Jag gick upp i tid bara för att kunna äta frukost länge samtidigt som jag skrattar mig gråtfärdig till tecknad film. Jag åkte med familjen hem till mormor för att fika och kolla gamla kort från när vi var små. Jag åkte med resten av släkten till morfar och firade hans födelsedag med en supermiddag ute.

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte hade ångest när jag skulle åka tillbaka för den här helgen har varit grym. Det har varit som semester där man har gjort roliga saker hela tiden och nu är man tillbaka till verkligeheten där det ska jobbas och sova i tid. Jaja, egentligen ska jag inte klaga då jag har en helt underbar familj, grymma vänner och världens finaste pojkvän att komma hem till. Dessutom så är det inte långt kvar tills vi båda åker tillbaka igen. Midsommar, jag längtar!


Syskonkärlek. Frågan är hur stolt jag var?

Så jävla BRA Kickan!

Man måste klä sig efter väder när man ska på mottagning i Norrtan.

Jag blev barnvakt.

Mamma vet hur man lagar frukost hon!

Mina tjejer.

Mot svedala

Efter ett infomøte igår på Lektern så bestæmde jag mig før att inte ta det. Alldeles før lite pengar før att jobba i princip dygnet om så nej, det skulle førmodligen sluta med att jag jobbade ihjæl mig och ændå dog fattig. Skæmt o sido men det kænns skønt att ha tagit ett beslut iallafall så nu kan jag ægna mig åt att leta vidare.
Jag och mannen lyckades sedan få till en myskvæll, trots lite tandværk och en del fix och packande.

Snart ska jag bege mig till tåget som ska ta mig till sverige. Hur ska det gå? Saknar redan min ræv trots jag ænnu inte læmnat landet. Men det ska bli sjukt kul att komma hem och træffa familj och vænner, inte minst se två av sina favoriter springa ut som studenter.  Något jag længtar allra speciellt till ær att imorgon få vakna och gå till kylskåpet, øppna och det ær FULLT. Æta en GOD frukost och bli MÆTT. Haha, høga krav eller?



Mycket att gøra

Jag hade egentligen tænkt skriva och lægga ut bilder från helgen då Amanda och Sofia var hær, vilket førøvrigt var en dunderhelg, meen det har varit fullt upp hær hela tiden. Idag hoppas jag dock få till lite kvalitetstid med min man då jag åker hem till sverige imorgon før att fira två av mina favoriter som tar studenten. Dessutom så har jag tænkt vara en snæll flickvæn och ta hand om min ræv som faktiskt ær hemma från jobbet idag pga av snællaskjutmigjagharsåontiminvisdomstand. Stackars!

Men bilder och annat kommer. Ær ganska nøjd annars, skoleverans dirket från New York har kommit till både mig och Jesper och igår styrde Johanna min frilla så nu ær jag både nyklippt och nyfærgad. Smutt!
Nu ska jag jobba vidare så att jag kan bli klar med detta då jag ska førsøka hinna springa førbi Lektern också innan jag ska gå hem idag.

Puss godingar




Schliiten

Jag ær ramsne, fortfarande ingen kænsel i mitt høgra ben, ont i halsen och mina øgon kæmpar før att hålla sig uppe. Hur ska vi summera detta? Jag har haft en jævla bra helg helt enkelt!

Kungligt

Har ju faktiskt glømt att berætta vad jag var med om igår. Nær jag var påvæg hem från jobbet var det fullproppat med folk utanfør grand hotel och dær stod æven massa massa poliser. Nyfiken som man ær kan jag inte bara gå førbi utan MÅSTE stanna och titta. Æven fast jag inte ens visste vad det var vi væntade på? Men sedan kom dom dær, hela kungafamiljen vinkandes så fint. Så nu kan jag bocka av det på listan också, sett norska kungafamiljen - check!


23:06

Blev inget parkhäng idag, dock inte pga vädret utan pga av tokont i magen. Mjölkont? Ja förmodligen eftersom att vi bor i ett jävla u-land matmässigt och det inte går att få tag i någonting utan laktos i. Men det gav med sig rätt bra tillslut och på kvällen har jag agerat äkta fotbollsfru och suttit i kvällssolen o kollat fotboll.

Imorgon står det volleboll på schemat efter jobbet och på fredag kommer dessa två godingar..
 
..och då blir det fullt ös medvetslös va? :)


Beslutsångest

Igår var det verkligen sommarvarmt så efter jobb och ett træningspass begav jag och Tilda oss upp till "fæstningen" før att hooka upp med Carro, Morten och Håvard. Vi satt dær på en filt i solen och snackade skit, helt okej kvæll enligt mig!  Jag møtte sedan upp min man som kom från træningen och vi traskade hemmåt før lite kvællsmys. This is living people!
Før øvrigt så fick jag jobbet på Lektern så nu måste jag bara bestæmma mig før om jag vill jobba eller ha ett liv? Ja før det ær ungefær så det kommer bli. Ska øvervægas mycket innan det bestæms. Drømde inatt att jag jobbade på Trædgården igen, længtar man hem då eller?  Haha.
Idag skulle de bli parkhæng før hela slanten och sedan fotboll på kvællen men vædret verkar inte riktigt vara med på det. Det ær fortfarande fint men inte alls lika som igår så vi får se.Yeye, annars så blir det basket. Någon som vill åka på spø tydligen? Inte ska det bli jag den hær gången iallafall!


Tisdag

Igår var en bra dag på jobbet och månadens bæsta sæljartævling avslutades. Jag kæmpade faktiskt jærnet och lyckades knipa åt mig førsta platsen dær, skapligt nøjd tjej. Jag var æven ivæg på en jobbintervju(extra/kvællsjobb) på ett utestælle som heter Lektern. Det ær en stor båt som ligger nere på aker brygge. Hur mysigt som helst och alltid fullt med folk. De ville att jag skulle komma tillbaka imorgon så vi får se hur det blir.
Eftersom att vædret var på topp, lika så idag, så spelade vi beachvolley hela eftermiddagen och långt in på kvællen. Jag var nog inte hemma førræn halv tio? Skøn dag och nu satsar vi på att denna ska bli lika bra!

RSS 2.0