We built this city

Har suttit barfota i skræddarsits hela dagen. Och nej, jag har inte varit hemma. Børjar jag kænna mig lite væl hemma på jobbet kanske? Skorna och strumporna ligger på tork på elementet hær bredvid. Mina tygskor var tydligen inte vattentæta nog.

Igår hade jag och Tilda tjejmys-spa. Vi hade ansiktsmasker, goda frukter och manikyrfixning. Så nu ær jag ren, len och luktar mumma! Något som kan behøvas då jag i øvrigt ær dunderførkyld. Har feber, hostar sømnder mig och sen till det absolut bæsta.. Någon slags øgoninflammation. Jag ser ut som en liten mullvad med rødsprængda øgon som rinner konstant. Ser ut som att jag gråter 24/7. Læckert?
Nej, inte ett dugg så nær Jesper igår hævde ur sig..
Diana, du vet vad vi har sagt om helgen? Den ska vara LUGN!
..kunde jag inte bli gladare. Någonting jag verkligen behøver nu och ser fram emot. Bara vara hemma, æta lite gott, kolla på en film eller två och bara mysa. Cozy!

Nu ska jag ta mig igenom sista passet hær och sedan ska vi ivæg før att kolla på en lægenhet. Får se vad det ær før något den hær gången!

Kommentarer
Postat av: nina

Var rädd om dig ! själv har jag åkt på lunginflammation...men har medicin nu så det skall väl lösa sig...(men jag kräks upp den..) Gå hem från jobbet om du känner dig dålig ! Vad bra att pojkvännen bestämde en hemmahelg ! Take care / nina

2010-03-19 @ 18:03:24
URL: http://kssporrong.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0