Måndag


Länge sedan nu, dags för en uppdatering?

Torsdagen bjöd på jobb och träning med Mia.
Fredag bjöd på häärlig träningsverk, jobb, pizza och hockeyderby med Carro och avslutades med chill hemma hos Sofia.
Lördag, jobbajobbajobba och sedan hem för att styra om. Bli upphämtad av pinglorna för att åka till Hallsta och kolla Maddes (everysings) show. Aasbra var dom och maten var kanongod, kan inte bli mycket bättre? Tillbaka till norrtälje, förkaka hos Brand med enbart massa brudar och sedan mobergs där vi dansade röven av oss till stängning. Blev hämtad av världens bästa Katrin som körde hem mig, ett samtal till norge och sedan var jag nöjd. Mer än nöjd!
Söndag, upp och jobba med fyra timmars sömn i kroppen. Alltför lite.. Dagen gick segt och när jag var färdig åkte jag och hyrde en film, till mig själv. Hur ofta gör man det? Aldrig. Men nu gjorde jag det, åkte hem, städade, tvättade osv.. Sedan la jag mig i sängen, så himla nöjd över min film, och kollade på den tills jag somnade.

Idag har jag jobbat, oväntat? Och sedan tränat. Sista träningen med killarna nu innan jag lämnar över dom till deras nya tränare. Buhuu, lite sorgligt nästan.. mina små (stora) fågelungar. Det blev match, på deras begäran. Och den största grejen var ju då att jag skulle vara med och spela.. men det kunde jag ju bjuda på! Så match blev det vill jag lova.. haha.
Har även hunnit med att träna mina tjejer, fixat lite här hemma och sökt en del jobb. Nu borde jag egentligen ta mig till sängen då det väntas långdag imorgon.

God natt!

I gotta feeling


Länge sedan nu!


Hela min lediga dag spenderades med Amanda. Lunch på stan för att fira hennes nya jobb, grattis pinglan, en runda för att leta efter ingenting (?) och ungefär där spårade det. Som två övertrötta små barn drog våran fantasi iväg som det så ofta kan göra för oss två och vi skrattade mest hela tiden faktiskt.
Mirrormonkey? Inte ens roligt såhär i efterhand.. haha. Men ärligt, hur glad lär Kenza vara över att hennes väska hänger i MALUNGSBODEN?!

Vi åkte iaf sedan och hämtade en stor buss, lastbil som vi var lite osäkra på om vi ens fick köra? Men jo, det fick vi! Ut till brottby för att kånka soffa och annat. Kvinnor kan! Lite hjälp fick vi men inte mycket, de mesta klarade vi galant. När i sedan ska åka med fullproppad bil, jag satt med sveriges största blomma i knät och såg ingenting, kommer Amandas pappa som är lastbilschaufför och frågar om vi verkligen för köra den där stora?
Men jaa, vad tror du?

Saken var bara den att när vi sedan skulle åka hade vi fastnat i leran och vi kom ingenstans, stod bara och slirade. Inte så kaxiga längre.. men med lite guidning från Amandas papi tog vi oss därifrån. Kul att han bara stod och skakade på huvudet när vi åkte, kändes tryggt. Haha.. Sedan gjorde vi lite andra ärenden och lyssnade på en tokbra skiva. Absolute music 99? Fett.

Nu ska jag snart röra mig till jobbet, först söka lite jobb och kirra annat. Ikväll blir det ki-box med Mian. Gillart!


My sweets

Sitter hemma hos Amanda och Andreas på den lilla delen av golv som nu är lagt. Jag underhåller och kommer med glada tillrop när de fortsätter lägga golv! Kollade även igenom deras dator och hittade massa roliga bilder. Detta fick mig att tänka på hur länge vi nu har hållt ihop, hur mycket roligt vi har gjort och hur otroligt tacksam jag är över att ha så fina vänner. Ni är helt enkelt bäst!








I used to be commander-in-chief for my pimp ship flying high

Jobbat, tränat, ätit, duschat och söka jobb, Det enda jag hunnit med idag. Nu sitter jag här och mår asilla faktiskt, inte alls kul. Uuää.. vill inte!

Imorgon blir det långdagen, men jag och Christina är själva i butiken och det gillas starkt.
Imorgon ska vi ösa Diana.

Haha, klart att vi ska.

Nej nu ska jag sova för att palla upp imorgon. Helt onödigt inlägg? Ja


Memories will never die

Igår hade jag ett samtal med den personen som förmodligen känner mig bäst i hela världen. Det kändes bra faktiskt, något jag har saknat!
Vi pratade bla om detta skitsnack som härjar just nu, att jag bara ska strunta i allt för det är personen/personerna i fråga som gör bort sig och har fel. Tänk hur man kan vända på allt så att det inte finns någon sanning kvar tillslut? Kändes iallafall fint att höra det från någon som faktiskt vet!

Nu sitter jag här pch laddar, inte inför min monstervecka utan för min monsterMÅNAD! Jajjamen, kommer jobba alla dagar i veckan förutom enstaka onsdagar.. från och med NU fram till JUL! Häärligt? Men det är fina pengar såhär i jultider, och jag lär dessutom behöva dom i januari. Tror dock att jag har ordnat en ledig helg, den ser jag fram emot något enormt :)

Nej, frukost, jobb och sedan träna mina kids står på schemat idag så dags att sätta igång.

Söndag

Lördagskvällen blev lugn och spenderades med min second family, minus Carran då som var med Seblon. Vi snackade skit, åt mackor, drack te och kollade film. Eller vissa kollade, andra sov ;)

Dagen har inte bjudit på speciellt mycket, en ganska typisk söndag.. Nu på kvällen har jag tränat, bastat, lagat mat och ätit. Nu har jag dundermys på mitt rum, massa tända ljus och sitter nyduschad och fräsch i en nybäddad säng. Smutt! På tv:n är det Björn Gustaffsons dvd så jag är nöjd. Ikväll är det du och jag Björn. Mjaaouw!


Du är så söt

Var såå nära på att bara lägga ner bloggfan eftersom att folk uppenbarligen inte kan låta bli att bry sig om sånt som egentligen inte angår dom. Norrtälje i ett nötskal. Skitsnack är det bästa ni vet, snälla. Skaffa er ett liv.

Men efter att ha pratat med en underbar vän kom jag på andra tankar. Varför ska jag ge efter för sånt skit? Om det inte passar så ge fan i att läsa. Ett sådant beteende är bara tecken på omognad och brist på annat att göra.
Tack Gurkii. Det du sa var så bra, och så sant.



Nu ska jag stoppa i mig en suupergod middag, hoppas den blir det iallafall, och sedan invänta att Elle blir tillgänglig för lite lek. Vad vi ska göra är det ingen som vet men något bra blir det, det blir det alltid!


03:57

Nattmackan och ett glas oboy satt förjävla fint just nu kan jag berätta! Mindre härligt att jag ska upp om ca.. hmm, fem timmar?

Jag piggnade hur som helst på mig under eftermiddagen och beslutade mig för att fullfälja dom planer som var satta för kvällen. Nämligen att åka in till Hanna i stan på Hejdåfest. Tokstollan ska pka jorden runt, själv. Hur modigt som helst, jag är avundsjuk. Det var Stina och jag som åkte med vetskapen om att vi förmodligen bara skulle känna varandra men en del andra kända ansikten från mitt tidigare liv dök upp. Hur kul som helst att snacka massa gamla minnen! Det bjöds på en hel del dricka, skön musik och härliga människor. Helt ärligt, jag hade kanonkul! Mesta delen av kvällen spenderade jag med en man som bott i usa antal år. Där jobbade han på diverse filminspelningar så som spiderman, vad kvinnor vill ha och panic room. Glömde jag nämna att han va polare med Mel Gibson? Sjuuukt belevad man och jag satt mest bara och gapade. Upplevelserna och erfarenheterna tog liksom aldrig slut. Det bästa är att det faktiskt är på riktigt.. ingen loser som sitter och hittar på bara för att imponera.

Efter en mera dryg hemresa med fulla barn på bussen är jag nu nöjd att jag ligger i sängen. Nej, dags att sova. Tagga inför jobbet om bara några timmar. Lycka.. eller?


20 nov


För det är ingen vanlig dag för det är enmånadkvartilldajjansfödelsedagidag, hurra hurra hurra! Dåligt fort det går, snart är det julafton och allting. Läängtar!

Dagen till ära så är jag faktiskt hemma från jobbet. Vaknade upp pch mådde tokilla, ont i ryggen och halsen. Vad är det för kombination? Jobbet ville hur som helst inte ha dit mig då vi inte riktigt har tid att ha mer sjuk personal nu, så jag fick vara hemma för att inte smitta någon. Heey, jag klagar inte. Min hals har helt plötsligt blivit alldeles skarvig och min röst så har börjat kraxa så lika bra var väl det..
Har inte tagit mig upp ur sängen ännu och är lite missnöjd över att jag fortfarande ligger här med mina sunkiga mjukisbrallor, dock så vägs det hela upp med mina dundermysiga tröja så jaa, jag ligger nog kvar ett tag till.

Har faktiskt gjort en hel del nytta, kollat runt på hur många sidor som helst nu ang. jobb och lägenhet. Det finns så himla mycket och det är så himla svårt. Blää, bara det får mig att vilja kräkas! Fast jag gillar ju ändå tanken på att det rör på sig och jag gillar vart det är påväg. Att det faktiskt kanske blir så. Så biig cred till mig att jag faktiskt sitter och kollar upp det här nu. Bra Diana, bra.

Nej, försöka äta någonting på det här och sedan ska jag klistra mig vid datorn igen. Tjohoo vilken dag!

00:13

Springtur - check
Andreas kirrade min bil - check. Tacktacktack!
Åka med Amanda till Vreta och bära lister - check
Chilla hemma hos Carro med henne och Amanda framför en film - check

Kvällen har sedan senderats åt att fira finafina Frida som faktiskt fyller år idag. Grattis hjärtat! Hur trevligt som helst med middag på På g och sedan avslutades det hela hemma hos Frida med glass. Mumma!
Inte mycket jag kan klaga på med denna dag då den spenderats med dom bästa.

Tokförbannad

Alltså, det här är min lediga dag. Ge då faaan i att ringa och väcka mig från jobbet! Varenda vecka, det slår aldrig fel. Det är inte ens något väsentligt som "vill du komma o jobba, tjäna extra stash?" Utan Diana, vart ligger den.. hur ska vi göra här? Blablabla.. Det där är butikschefsgrejer så fråga inte mig. Ge mig lön därefter så ska jag gäääärna svara på era frågor men nu, kan ni glöööömma! Åhh sur jag är. sansa dig nu, sansa dig nu..

Nej nu drar jag faktiskt ut och springer istället. Sen ska jag in till norrtälje där Amandas karl ska kirra min bil. Överskattat med bilmeck när man har vänner som kan.. sen ska jag leka med Carran. Mm, me like!

Jag gillar att planerna börjar bli mer verklighet nu, att det inte bara är löst snack. Jag gillart verkligen!


Tisdag

Vilken jävla skitdag! Rutten helt igenom och inte ens värd att nämnas..

Nu har jag det iofs sjukt mysigt. Nytränad, nyduschad och sitter med lappyn uppkurad i sängen med två täcken och massa kuddar, kollandes på film samtidigt. Jag är ledig imorgon så tänkte faktiskt ligga uppe halva natten och kolla på film, bara för att jag kan. Dock så tror jag att jag har blivit så himla modig från helgen och tänkte kola på en läskig en tills jag insåg att jag faktiskt inte har någon orädd typ vid min sida ikväll. Så jag hoppar nog det och kollar på något annat istället så att jag kan sova sen.. Räddhare!

Imorgon ska jag vara med Carran, sjuukt efterlängtat!

Hammy


Jaa, kanske?
Jag kräver inte mycket sömn, 5 timmar och sen är jag klarvaken. Jag är alltså oftast den som är uppe längst och även den som går upp först utan att vara trött. Har blivit jämförd flera gånger med den speedade lilla ekorren i filmen The hedge, senast nu i helgen.. Jag vet inte varför men jag antar att så få timmar räcker för mig.
Därför brukar jag sällan behöva ställa klockan, vilket jag inte hade gjort imorse heller eftersom att jag börjar kl ett. Men när vaknar jag? HALV 12!! När hände det senast? Jag har alltså sovit i nästan 12 timmar.. herregud, antar att jag hade lite att ta igen från helgen då.

Resten av dagen har bestått utav jobb och sedan träning. Där var även norrtantidningen för att intervjua och fota lite. Wihoo, alltid lika taggad på att va med på bild i svettiga träningskläder efter en hel dags jobb. Snyggve!

En macka på det här och sedan blir det sova för min del. Upp huur tidigt som helst för att åka med min bil till någon meck(?) och fixa låsen som tydligen inte funkar, INNAN jag börjar jobba kl 9. Dessutom är jag helt själv heela dagen i butiken imorgon. Kul! Om jag längtar tills imorgon eller? Njaa..


Living the dream



Någonstans mellan spanien och frankrike.

Then you came in and knocked me on my face

Helgen har varit den bästa, och har spenderats med fiina människor. Mysigt! Träffat en del nytt folk dessutom som va huur sköna som helst. Vad mer kan jag säga? Perfection. Grymt tråkigt att den redan är slut! Nu lär det bli ett tag tills nästa gång. Grattis Diana, grattis..

Kvällen ska spenderas med la familia. Vi har precis ätit en god middag med tillhörande vin, smutt. Nu blir det film för hela slanten. Eller som mamma säger "biokväll". Sooet!






When I look at you my mind goes on a trip

Onsdagen blev faktiskt som planerad. Morgonmöte, läkarbesök, träna och sedan kunch med Mia. Underbaart! Var länge sedan jag skrattade så mycket senast.. Tänk att det kan vara så med vissa, att man inte behöver träffas jämt och ändå när man ses så är det som att man aldrig varit ifrån varandra. Älskart, sedan att det är världsklass på våran humor gör ju det hela bara så mycket bättre ;)
Kvällen spenderades med att flytta möbler, inte så roligt men nödvändigt. Så nu är flickrummet inrett med det mesta från lägenheten. Hur jag fick plats är en annan fråga men jag är meer än nöjd. Blev skitfint!

Idag började jag inte förrän tre, drygt? Men då hinner man ju så hiimla mycket innan. Men NEJ! Det är precis det man inte gör, man går bara och väntar in att få börja jobba. Dötid alltså. Så jag har enbart jobbat och sedan lurade Mia med mig på Ki-box. Haatar sånna pass så jag var hyffsat skeptisk när jag kom dit. Men det var ju hur kul som helst, gillas verkligen! Sedan att mina armar fortfarande skakar och att träningsvärken imorgon inte kommer att vara att leka med är en annan sak. Helt klart något som ska göras om :)

Nu ska jag inte göra annat än att gå och lägga mig så att det snabbare kan bli fredag, toknice!

Och du skulle bara veta

Tisdag idag, måndag igår.. så vad har hänt? Inget överdrivet intressant jag tror ni jublar över men jag ska berätta ändå.

Måndagen startade jag med ett träningspass, huur skönt som helst att komma igång efter diverse resor och sjukdomar. Nackdelen är att det känns idag, big time.. Fast jag gillar den känslan lite, det känns att man har tränat. Hur som helst, sedan vart det jobb och efter det åkte jag och Amanda in till stan för att möta upp Jojo. Vi gick ut och tog några glas faktiskt, på en måndag. Möört! Snackade massa skit och bara njöt, jag gillade det starkt. Sådana starter på veckan borde man ha oftare, börja med att gå ut..

Idag har det enbart hunnits med att jobba, hyffsat segt måste jag säga att det gick. Kan ha att göra med för lite sömn kanske? Efter jobbet åkte jag hem till mina andra familj, mina adoptivföräldrar, mitt favoritpar.. Carran och Basse! Världens underbaraste sötaste som vet precis vad jag behöver. Jag blev bjuden på middag och fin kvalitetstid, lovely!

Nu är jag hemma och ska ta tag i lite saker, som mitt rum kanske? Jag är borta mer än jag är hemma vilket resulterar i att det ser ur som ett härke där. Kläder, skor och väskor överallt och ingenstans.. Ska faktiskt dessutom förska vara lite organiserad och packa träningsväska osv IKVÄLL istället för att göra det 1 min innan jag måste åka imorgon. Det är ju trots allt min lediga dag imorgon men får jag hålla mig borta från jobbet för det. Nejnejnej, morgonmöte halv 9. TACKAR! 

 

Åre?

För er som har missat, jag var över dagen uppe i åre på arbetsintervju i veckan. Och ja, jag fickt det! Men nej, jag vill inte ha det. Något jag nästan redan visste när jag åkte upp. Bestämd tjej som vet vad hon vill? Mjaa, kan va.. Till saken hör att det inte låg i Åre, utan enligt henne några min utanför.. testa en kvart med bil?! Alltså att bo ute i skogen utan bussförbindelser gör jag så bra hemma, det behöver jag inte åka upp dit för. Så nej, jag bangar ur. Dumt kanske en del tycker nu men nej, hade ni varit där hade ni fattat. Dessuom finns det en del annat som lockar just nu, fast det vet man ju aldrig hur det blir. Men kanske..

Igår hade jag ett mycket givande samtal med en fin vän. Det handlade om att släppa kontrollen. Att man bara lever en gång, att man kanske måste våga låta sig själv bli sårbar någongång. Att inte backa och få panik bara för att man inte längre är den som har övertaget. Är det verkligen så enkelt, att man bara ska släppa kontrollen?


Baby, don't stop

Jag och lappyn ligger skönt i soffan och kollar fotboll. Det är ju faktiskt Djurgården så det är lugnt.. pappas val helt klart, men det är ju trots allt farsdag så vad gör man inte och dessutom gör det mig ingeting. Jag gillart, helt okej söndagskväll enligt mig..

Förövrigt så har väl dagen varit sådär. Den har spenderats i uppsala hos en sjuk mormor. Mormis liksom, 80 år och har aldrig varit sjuk. Har som max tagit en alvedon mot huvudvärk och nu är hon jätte sjuk.. usch, jag gillar det inte. Du lämnar mig inte nu, okej?

Har inte så mycket mer att säga, skulle egentligen ha tränat ikväll men efter denna dag finns verkligen ingen ork kvar så det blir nog inte mycket mer än en film eller två. Ska satsa på att gå och lägga mig i tid för att orka upp och träna innan jobbet imorgon istället.

Har nästan fått tag på alla bilder från resan nu så snart kommer den, en sammanfatning om allting. Bättre sent än aldrig..


Paris



Lördag

Igår vare överraskningsfest för Madde som kom hem från ett halvår på kreta. Eller fest och fest.. alla hennes närmsta va hemma hos henne när hon kom från arlanda. De va god mat, skumpa, drinkar och massa skratt. Heelt perfekt och underbart att träffa Lillis igen! I slutet va de bara ligan som va kvar.. Jag, Elle, Kickis, Carro och Basse. Och så Madde såklart.. Det hela slutade med en biig sleepover hos Brands som vanligt. Alla sov där. Så jag har delat natten med Elle och Mickis, inte mig emot :)

Imorse ringde klockan tidigt och jag lämnade mina kvinnor för att bege mig till jobbet, lyckades dessutom med att inte väcka en endaste. Hur bra är man? På jobbet gick det segt, ovanligt segt.. men men, de är ju pengar det med!
Nu på eftermiddagen har jag sett till att peggan har fått på sig vintersulorna. Och nej, det va inte så bra som det lät. Jag har inte bytt däcken själv även fast jag vet att jag borde för att det är så hiimla bra att kunna. Men nej, pappa fick rycka in. Så taack papi!
Har legat och halvsovit i soffan nu och försökt ta igen lite missad nattsömn när kanalen på tv:n plötsligt byts och vi bara MÅSTE kolla på fotboll. Okej, jag gillart också men luugn nu..
Nej, istället blir det dusch för min del och sedan godgod middag innan jag svänger in till norrtälje för att hämta upp Carro och Mickis för att sedan åka hem till Elle där det väntas filmkväll.

Min andra familj helt klart, vad gjorde jag utan er?






Ogillar känslan

Igår var det jobb för hela slanten som gällde och ja.. jag köpte mina skor! Nu står dom här i min garderob och jag är såå nöjd. Ingen ångest här inte!
Efter jobbet begav jag mig till Sofia där middag väntade, har uppfostrat mina kvinnor så bra ;) Vi beslöt oss sedan för att gråta lite och kollade på dagboken. Buhuu, fin den är!

Nu ska jag snart bege mig till jobbet, om jag försovit mig? JA
Och idag är det ju faktiskt fredag vilket betyder helg, vilket betyder häärliga grejer! Dessutom kommer Madde hem från ett halvår på kreta idag, läängtar!

Tänk vad så lite kan göra så mycket. Vad vissa kan påverka så mycket och andra inget alls. Jag ogillar den här känslan, känslan av att inte ha någon kontroll. Det jag alltid har, i vanliga fall. Så vad gör man? Gillar läget..

Are you trying to get through
Are you reaching out for me




Vad händer?

Dagen har helt och hållet spenderats med min adoptivmamma (Carro). Vi drog oss faktiskt ut på en långsväng i elljusspåret.. enbart för att få sitta inne resten av eftermiddagen! Men det var faktiskt ganska skönt och absolut värt det när man sedan fick komma in o sitta i soffan, dricka te och bara mysa. Vi tog oss sedan en tur till skoman där jag blev kär. På riktigt. I ett par skor. Blää, passade inte alls in i min kassa just nu men vad ska man göra? Dom var som gjorda för mig. Har iallafall lagt undan dom tills imorgon så jag får se :)

Kvällen till ära lagade jag sedan mat till mami, min riktiga alltså.. inte Carran. Hon blev himla impad av mina skills och menade på att de va lite skillnad mot när jag senast bodde hemma. Det var ju trots allt nästa fyra år sedan så tur är väl det, men de tackar vi ändå för. Resten av kvällen har spenderats hemma hos Sofia. Vinkväll var det men jag höll mig till colan, enbart för att jag är så himla duktig och faktiskt ska jobba imorgon. NEJ! För att jag bor ute i skogen och måste åka bil heela tiden. Åh! Aja, himla trevligt var det iallafall och nu ska jag bege mig till sängen, glad att jag kan göra det med ett stort leende i mitt face!


Stupid

Hemma igen, konstigt.. känns som att jag varit borta flera dagar men i själva verket var det ju bara ett dygn. Tror att den där tågluffarresan har gjort mig alldeles för självsäker och kaxig. Lyckades kliva på ett tåg 1 min innan avgång, glömma mobilen på en buss (buschaffisen hittade den innan han lämnade stationen och kom med den til mig) och även på samma bussresa somnade jag och missade mig hållplats. Bra? Men allt löste sig ju och hem kom jag, det är det som är grejen.. allt löser sig!

Fick en härlig suprise igår, när jag väl satt där på tekniska, hungrig, trött, frusen och helt ramsne.. vem kommer då, om inte Sofia? Häärliga tider! Vi har försökt få till en date dom tre(?) senaste veckorna men inte lyckats och så ses vi där. Underbart! Resan hem blev helt plötsligt riktigt rolig och i rösa var hennes bil parkerad så där traskade vi av och jag fick åka bil sista vägen hem. Inte mig emot! Ett stopp på statoil för intag av föda och skitsnack innan jag tog mig till min egna bil och styrde hemåt till flickrummet igen. Flickrummet? Tragiskt..

Nu ska jag duscha och sedan åka till Carran, hon är sjuk och behöver tas hand om. Förmodligen det jag är allra bäst på :) Så det blir en dag med henne, precis vad jag beöver nu. För helt ärligt, i övrigt så är det mesta åt helvete just nu. Don't you agree?

Födelsedag

2/11 kommer alltid att vara den värsta dagen på året. Så också detta år.. Det är din dag, din dag som jag älskade att fira, nu finns bara minnen kvar. Trots att dom är så fina så gör dom ont och är jobbiga. Igår va ingen vidare bra dag med andra ord, höjdpunkten va helt klart när Fille o Jesper kom in på jobbet och frågade om jag ville med på bio efter att jag stängt. Fiina killar det där! Precis vad jag behövde och så blev det, helt mysert. Efter bion var det bara hem, packa och åka vidare mot stan för att ta plats på natttåget mot åre. Drygare resa får man leta efter och som att dagen inte va jobbig nog fick jag reda på en grej jag absolut inte ville höra just nu.. Suck! Som tur var hade jag himla trevligt sällskap i telefonen en del av resan, min räddning helt klart! Så dagen har alltså spenderats i åre på intervju ang. kommande säsong. Gash, så fint de är där. Kan man göra annat än att gilla stället eller? Sitter redan på tåget hem o beräknas landa i norrtälje runt ett inatt, då lär jag vara lagom mör!

Det ultimata

22:30 och jag är redan redo för sängen, kan behöva några extra timmars sömn iofs..
Grym kväll igår måste säga, underbart! Förfest med bara massa tjejer och Jonathan som vi lyckades supa under bordet.. hehe, tyckte han behövde det då det var 10 månader sedan han festade sist. Annars var förfesten verkligen lyckad, jag Elin och Carran livade mest. Som vanligt.. Till mobergs kom vi och där vet jag inte riktigt vad som hände, tror att jag var överallt och ingenstans med kul hade jag. Trots att vissa va lite för fulla.. Hmpf! Tar igen det nästa gång :) Min fot blev genomborrad av en annan tjejs 10 cm klackar (det började blöda) och Carro hade tagit sig vatten över huvudet med sina moster highheels så på ömma fötter traskade vi sedan hem hand i hand och landade i hennes säng. Där tror jag knappt att vi hann släcka lampan innan båda sov. Guuuld! Sleepover at Carrans som vanligt och när vi vaknade hade även Elin joinat oss. Vårat andra hem helt klart :)
Så det blev den ultimata bakisdagen med mina pinglor. Film, donken, säng/soffhäng och nu på kvällen hockey.

Jag är aningens mör och till råga på allt har jag fått sjukt ont i halsen. Nu ska jag gå och lägga mig för att vara pigg imorgon, då väntar jobb och sedan drar jag ju faktiskt till åre.

Vill jag, vill jag inte?

RSS 2.0