Monstermaskiner

Førvirringen byttes ut mot lycka och jag ær nu gladare æn någonsin.
Efter jobbet blev det en tur till jespers gamla kollegor på vinmonopolet och en trevlig gammal man plockade fram två viner han trodde skulle passa oss perfekt! Kul att dricka något gott før en gångs skull och inte bara sånt man alltid har køpt førr.
Det lagades en god middag och vi hade vinprovning ;)
Underbart!

Nu ær det sista timmen på jobbet och nær vi har fått in tre salg så får vi ta helg, vilket gør att jag kommer jobba hæcken av mig nu så att jag kan gå hem tidigare!

Sol och værme

Varfør kommer jag på mig sjælv med att pressa sidor som ving, apollo och fritidsresor kollandes resor till varmare breddgrader? Jo, før att jag behøver! men mår man verkligen bættre av att sitta och drømma sig bort nær man vet att det inte komemr bli av på ett tag? Nej. Men oj vad jag vill. Skulel behøvas nu, helt klart! Men nej, skærpning nu Diana Hellman.

What if you could make it happen?

Jag har brænt mig på tungan och jag fryser så att jag skakar. Drømmen eller?
Men men, imorgon ær det fredag och då ska jag, Tilda och Carro ut før att skaka våra lurviga och det ær något jag ser fram emot!

If you break the rules I'm not in for the game

Løgner ær det værsta jag vet.
Fruktansvært onødigt och skapar bara massa problem.. Nær man sedan får så dåligt samvete att man ændå måste berætta om sin løgn, vad ska man då sæga? Nær det handlade om en så fruktansvært oviktig sak, iallafall enligt mig, och nær den mest anvændes før att man inte visste bættre. Vad gør man då?
Nær situationen sedan leder till att man får høra dom finaste orden i hela værlden, hur ska man reagera då?
Førvirring!
Ska man skratta eller gråta?
Det ær min status idag mina damer och herrar. Førvirrad!

It's you

Gårdagen på jobbet var fenomenal! Då vi var så få blev vi bjudna på pizza, aldrig fel, och då jag under lunchen blev trackad før min svenska tog jag tillfællet i akt och hade lite svenskalektion! Haha, fulare har jag aldrig varit med om.. Norrmæn kan inte prata svenska, så ær det bara. Och om dom væl førsøker så låter det førjævligt, men roligt. Så jag fick min sæljcoach till att gøra några sælj på svenska, utan større framgång dock men jag hade det grymt roligt :)

Efter jobbet blev det ett spænnande møte och jag måste nu ta ett beslut, något jag inte ær lika sugen på.
Kvællen ægnades sedan åt en svæng på stan och sedan hade jag klippstuga hemma. Att dom ens vågar låta mig gå løs med både sax och rakapparat ær helt sansløst, haha. Men bra blev det tillslut iallafall!

Idag efter jobbet ska jag leka med Tilda och Carro, och det ær något jag ser fram emot!

Trodde du ja

Back in Oslo. Helgen var så makaløst bra så det var faktiskt lite tungt att åka tillbaka..
Lørdagen spenderades med brudarna kollandes svettiga fotbollsmæn. Kvællen ægnades sedan åt 50års fest hemma hos familjen Karlsson dær det skulle skakas tass med heela slækten. Skønt, då har vi det avklarat :)
kalaset var hur trevligt som helst och jag njøt av god mat, dricka och hærligt sællskap. Vi var kvar långt in på kvællen och lyssnade på alla mænniskor som bara blev roligare (fullare) och roligare. Vi var inte sæmre vi kan jag sæga. Vi for sedan hem till Mr.Hedin dær det væntade ett pack med skøningar och dær blev vi halva natten. Nær vi væl landade i sængen hade jag seriøst ont i magen av alla skratt, sånt gillar vi!
Sønaden ægnades åt en långfika med Mia och Carran, hur nice som helst. Sedan vart det storhandling och hæng hemma med min familj. En middag på det och sedan var det bara att ta sig till bussen.
Att åka i snøkaos ær inte heller det roligaste MEN det gick førvånansvært bra och vi kom faktiskt fram i tid, yey!

Gårdagen ægnades åt jobb och stædning, roligt? Æven lite os på kvællen. Helt allvarligt, jag ær så fruktansvært less! Nær detta os ær øver ær det jag som ska ha 100% førstatjing på vad som ska visas på burken.

Idag ær det jag och grabbarna på jobbet, inte mig emot då alla ændå ær helt spårade. Pratat danska har jag æven fått sysslat med nu på førmiddagen, som att det ær det lættaste? Men mina nordiska språkkunskaper blir bara bættre och bættre, sen om jag har någon anvændning av dom ær en annan sak.

Nu ska jag jobba vidare och i eftermiddag ska jag sedan ivæg på møte två och sedan måste jag bestæmma mig. beslutsångest? JA

I'm yours

Hemma i N-town efter en brutalt dryg hemresa! Jag ska inte klaga på chaufförerna då jag förtstår att det inte är så lätt att köra i detta idiotväder. MEN när man står på tekniska och bevittnar två sl-bussar man vet faktiskt ska ta en hem, och som sedan kör rätt in i varandra så att båda går sönder.. blir man lite less! Det hela slutade med en taxiresa hem som sl får pröjsa. Rätt åt er!

Övriga dagen var annars mycket bra. Bad i bubbelkopp, god mat, sömn i min efterlängtade säng och häng med Carro. Otrooligt efterlängtat!

Morgonpigg som jag är har jag redan spenderat några timmar uppe, ätandes pannkakor och kollandes film. Haha, dåligt nöjd jag är. Bolt blev det och jag har hittat min favorit. Den överspeedade hamstern som är lite smått galen. Alltså ärligt, hur skön är han inte?

Nu ska jag styra upp mig lite och sedan möta upp Carro, Elin, Ninna och Katrin för en heldag kollandes fotbollscup. Jag ska alltså vara en äkta fotbollsfru, duktigt huh? Skulle faktiskt aldrig gjort det om jag inte gillat fotboll på riktigt, och nu är det ju en sån jävla tur att jag gör det. Dessutom är det ju med mina bästa bönor och d kan det inte bli annat än bra!

Kvällen ska sedan spenderas hemma hos hjärtat då hans pappa har 50-års ferre. Nice nice, det är något vi gillar!

Nej, göra sig iordning va det ja?


Magic


Mehe

Har suttit næstan hela førmiddagen i møte/upplærning då jag nu ska byta avdelning, till en svårare. Ghaa! ærligt, ær jag redo før det hær? Skærpning nu Diana, det ær bara att leverera. Leverera!

Swe vs Nor

Jag har nu fått læmna rookiebordet och sitter med de riktiga førsæljarboysen. Skaplig prestationsångest jag har emellanåt då æven min sæljcoach sitter hær, men det går faktiskt bra. Jag vann deltævlingen imorse och fick mig en twix, vilket pris va? Jag skiter i vilket, bara jag vinner :)

Som enda svensk hær får man stå ut med en del skæmt och kaxigheter. Det har inført något som de kallar før svenskmetoden. Nær systemet før några dagar sedan hængde sig lackade jag ur och stængde av skiten, børjade om från børjan. Så dærav, svenskmetoden! Nær saker och ting inte fungerar, stæng bara av och hoppas att det funkar nær du sætter på det igen.
Haha, tack før den.
MEN, det absolut bæsta ær att sverige spøar Norge i næstan allt vad det gæller OS och det tycker dom ær fruktansvært jobbigt. Så jag har alltid något att komma med och då har det ingenting att sæga emot, mohaha!

Saknad

Førøvrigt så længtar jag hem sjukt mycket. Jag har det toppen hær, det ær inte det.. men jag saknar många av er hemma. Att kunna prata med er varje dag, bara hænga utan att egentligen gøra något. Det saknar jag! Men, som tur ær så åker jag och J hem imorgonkvæll. Samma buss som Carro och Tilda faktiskt, så vi blir ett helt gæng som ska dra nattbussen mellan torsdag och fredag. Hur skønt som helst att man ær hemma fredagmorgon så att man slipper spendera hela den dagen med att bara åka buss.

Så alla mina ælsklingar, hoppas att jag får træffa er i helgen!

Kærlek.

Memories

Gårdagens fika och shoppingtur med Tildur var dunder! Då båda bor i ett varsitt kollektiv med enbart mæn kan det vara behøvligt ibland att træffas och bara vara tjejiga :) Min førkylning/virus jag har i kroppen håller dock på att ta kol på mig och jag orkade inte ens med hela shoppingrundan, hur ofta hænder det?
Så jag gick hem och stupade i soffan. Tur att jag har værldens finaste som servar mig med te och inte har något emot att bara ligga och kolla film hela kvællen, underbart!

Trots min dunderførkylning var jag uppe innan sex før att tvætta imorse. Ja tiden i tvættstugan igår bangades såklart, eftersom att jag var død. Men, det tog vi igen imorse. Hur mycket vuxenpoæng?! Vi belønade oss sjævla sedan med en mysfrulle innan jag skulle till jobbet och helt pløtsligt så var det så himla vært att gå upp den dær timmen før tidigt.

Førøvrigt så ær jag lite irriterad på alla sura kærringar jag fått samtal till på morgonen. Alltså det ær ju inte vi som sitter och ringer upp utvalda nummer, det ær ett datasystem och vi har ingenting att sæga till om. Vi får dom samtalen vi får. Och ALLA jag har fått idag har varit till mæn vars fruar har svarat. Jag har ærligt talat fått flera utskællningar då de undrar varfør jag ringer DERAS man. Haha.. Men om jag vore deras ælskarinna skulle jag væl knappast ringa på deras hemnummer? Inte heller børja meningen med "Hej jag ringer från riks-tv.."

Ikvæll ær det iallafall hockey och som den sportnørd jag ær tycker jag att det ska bli askul. Tur det eftersom att stællet lær vara invaderat med sportfreaks.

Snart snart komemr det æven att finnas lite bilder hær på bloggen igen. Vet att det ær astråkigt utan men som sagt. vi har fortfarande inget internet och jag tænker knappast lægga in dom på jobbet. Men det kommer, jag lovar!

Førvirrad

Igår var jag på ett mycket givande møte. Spænnande och skræmmande. Jag kan sæga att mina tankar snurrade hela kvællen och jag førsøkte vrida och vænda på allting før att få lite rætsida på saken. Værldens chans, om man bara vågar ta den. Riktigt svårt och roligt samtidigt.

På kvællen førvandlades som vanligt våran lægenhet till os-studio och det blev livat værre nær sverige tog os-guld. Det hela slutade faktiskt med att någon hittade gamla halloweenklæder, dom åkte på och sedan var det tævling i jonglering med diverse bollar. Sjuka mænniskor man bor och umgås med, men jævligt roliga!
Gå och lægga mig i tid var mitt mål med kvællen, och det gjorde jag. Tills jag vaknade och insåg att mannen låg uppe och kollade på ishockey mitt i natten, så jag joinade och tænkte att jag nog fptt tillræckligt med sømn ændå. Men neejnej! Trøtt som en gnu førsøkte jag ta mig upp imorse. Ikvæll blir det sova i tid, det kan jag lova.

Annars så ska jag efter jobbet træffa Tilda før en fika och diverse andra saker på stan. kvællen lær sedan spenderas i tvættstugan då det æntligen ær våran tur och det ær behøvligt kan jag sæga. 30 liter tvætt?

Nu ska jag återgå till att prata med trøtta norrmæn som ær sådær halvsugna på att køpa en kanalpakke av mig kl.10:00 på morgonen. Haha, telefonførsæljare ær væl før hærliga?

Alla hjærtans dag

Glømde ju totalt bort att det var alla hjærtans dag igår, det firades inte alls kan jag sæga. Det ær absolut jætte gulligt de som firar och gør något speciellt, men før min egen del ær jag mer æn nøjd att jag fick spendera hela dagen med mitt hjærta. det ræcker før mig!

Annars så hoppas jag att alla mina fina underbara dær ute hade en toppen dag, det ær ni værda allihop. Det vet ni!

Måndag

Måndagmorgon, underbart ikke sant? Nej. Men med en heelt underbar helg bakom sig så kænns det helt okej.
Fredagen avslutades fint med sæljvinst och jag blev belønad med en vinflaska. Hem, æta, gøra sig iordning och snart var stællet invaderat av vænner från både min och mina sambos sidor. Hærrligt! Kvællen slutade dock inte med utång før min del som det gjorde før resten, utan jag blev hemma med en halvsjuk man. Inte mycket att gøra åt, jag hade en toppenkvæll ændå.

Lørdagen spenderades på stan, sedan en god middag och en eller två vinare till massa bra musik. En perfekt kvæll och vi somnade inte førræn frammåt sex på morgonen. Alltså så var søndagen inte en så produktiv dag, det blev mest en massa soffhæng och tv-tittande. Framførallt eftersom tt vårat boende just nu ær den officiella os-studion så ær det alltid minst två mæn som hænger i våran soffa och kollar på ointressant sport.
Och då ska ni veta att jag gillar sport, vesæntlig sport som fotboll, handboll och hockey. Inte curling eller skridskoåkning. Men det ær væl bara att gila læget, eller ska jag bærja ta intræde før att h'nga i våran lægenhet kanske? :)

Det ær faktiskt dessutom helt okej att komma till jobbet nær alla ændå ær helt spårade och bara pressar musik hær. jag leder fortfarande tævlingen och ja, vad ska jag sæga? Jag ælskar mitt jobb!

Rikspakke

Att komma få komma till jobbet, som består utav en enda stor lokal med massa unga mænniskor, få bestæmma vilken musik man vill høra. Sedan pumpa den så høgt man bara kan, gå runt och peppa varandra, ryggdunkar och high five ær underbart enligt mig. Att man emellan samtalen kan garva så att man ramlar av stolen åt alla dumma kunder eller dåliga sæljsargument man har ær ænnu bættre. Jag gillar mitt jobb!
Dessutom så ledar jag nu sæljtævlingen och jag har vunnit mig en premie, det gør inte saken sæmre ;)

Idag ær det fredag och hur skønt ær inte det? Det ær dags før fredagskooos! Ingen aning om vad som hænder faktiskt, møjligt att jag och Tilda ses och sedan går ut før att møta Carro som ska ut med jobbet. Men det kan nog lika gærna bli en hemmakvæll med hjærtat. Vi får se helt enkelt. Till helgen pratade vi om att åka till Ikea, mest bara før att ha något att gøra och kolla runt men det vet man inte riktigt heller om det blir av. kan vi bestæmma oss någon gång kanske?  Till kvællen blir det iallafall utgång och det ser jag fram emot!

Men innan jag ska ta helg idag så ska jag efter jobbet åka ivæg på en riktigt spænnande intervju. Hoppas att den kommer bli givande och jag ær riktigt spænd. Vad det ær før tænker jag inte sæga ænnu, det kommer sen..


Wihhhhooooooooo

Men jaaa! Æntligen en dator, ett internet.. dock inte hemma, på mitt nya jobb som jag ælskar. Æn så længe! Nu ær barnhagetiden førbi och jag jobbar just nu på ett callcenter som sælgare. Bara massa unga mænniskor, høg musik alltid pumpandes och massa skoj. Okej, før mig som enda svensk ær det ibøland lite væl vanskligt att høra vad dom sæger så min sæljnivå ligger lite under dom andras. Men heey, vafan. det kommer. Min sælgcoach, som førøvrigt spelat fotboll på elitnivå, sa att han såg att jag hade "det".
Jag ser det i dina øgon, du blir ju tokførbannad nær du inte sæljer. Och det ær bra, det gillar vi!

Så ja, jag trivs. Æven om jag kan sakna lugnet på barnehagen. Men så ær det væl alltid, det man inte har VILL man ha.

Att Carro har varit hær och en helg och vi fullkomligt øste sønder oss jælva gør inte saken sæmre.
Att min kærlek nu ær tillbaka ær underbart.

Minus i protokollet måste vara att jag redan hunnit gøra en sjukhusvistelse på den knappa månad jag bott i oslo. en igensvullen hals, så pass att jag inte ens kunde dricka vatten, och feber visade sig vara streptokocker och ett virus.
Men jag hade værldens bæsta vid min sida hela tiden och allt gick øver førvæntan.

Nu ska jag jobba vidare och efter jobbet ska jag træffa Tilda och Carro, perfekt!

Men om två helger kommer vi hem så nu alla bruds, boka førfaan inte upp något. Och OM ni gør det, rækna med mig.

Saknar er alla!

Puss

Torsdag

Japp, nu sitter jag på detta ruttna internethak IGEN. Internet måste inførskaffas snarast! Men, jag ær inte ledsen før det. Om några få timmar anlænder min andra hælft, Carro, till Oslo och då ær det fullspæckat schema enda till søndagkvæll då hon drar. En hel del festande kommer det att bli kan jag lova!
Om ca en halvtimme ska jag på en arbetsintervju, en bra sådan hoppas jag før ja.. jag ær skapligt trøtt på min jævla barnehage!
Och, om några få dagar kommer æven J hem och det kan inte bli bættre!

Førøvrigt så blev vi stoppade i tullen påvægen till Oslo. Vi skæmtade rætt hårt om det nær vi åkte. Att bara just før att vi hade tre liter sprit, två vindunkar och två plattor øl, alldeles før mycket alltså, så skulle vi bli stoppade. Och det blev vi ju! Vad ær oddsen? Men de va bara ute efter knark, och nej mamma något sånt hade vi inte! Hur coolt som helst med den lilla knarkhunden som sprang runt och nosade.

Nej, nu ska jag ægna mig åt vettigare saker nu nær jag ændå sitter hær.
Take care, miss u all!

Seize the day

Nu ska jag ta mig en dusch, åka in till norrtälje och handla på mig diverser saker som ska tas med till Norge. Alkohol bland annat. Sedan ska jag träffa Fialottan, packa det sista och sedan ta mig till hallsta för att hooka upp med mina resevänner. Jens och Bosse.

Trodde inte att jag skulle ha så mycket packning men det blev tydligen så. Oops. Bosse som visade mellan tummen och pekfingret att han hade en sååån liten bil. Men det går nog bra det lär ju ändå vara jag som får sitta längst bak och trängas.
Förövrigt så kan jag erkänna att jag njöt sjukligt mycket när jag kom hem till mamma och pappa. Fräscht, rent, välfyllt kylskåp osv. Men nu längtar jag tillbaka. Till våran sunkiga lägenhet med heltäckningsmatta, norges minsta kök och ett tomt kylskåp. Det låter konstigt men på något sätt så är det hemma nu.

Att få ett sms mitt i natten av att någon man saknar fruktansvärt mycket är i bahams och har det sådär jävla bra blir man glad/förbannad/avundsjuk, men mest glad av. Förbannad för att jag också vill, avundsjuk för att han kommer vara snuskigt brun när han kommer hem och jag fortfarande svennevit. Usch!

Ge mig mer av det här!

Annars så tycker jag att du kan komma hem, det räcker. NU har du varit borta tillräckligt länge.
Hur mycket ska man kunna sakna någon? Nej, KOM HEM!


Boysboysboys

Att leva i ett kollektiv med enbart killar har såklart en del nackdelar men mest fördelar faktiskt.
Jag har fått en helt, och kommer att få, en annan syn på hur dom faktiskt tänker. Speciellt ang. oss tjejer. Undra på att det blir missförstånd? Hur som helst så kommer jag snart att vara expert på dessa svåra varelser, har ni frågor? Fråga mig. Man kanske borde ta tillvara på dessa kunskaper och skriva en bok eller något liknande..

Eller bara en sådan sak som att jag har lärt mig att duscha på rekordtid, annars släcker dom lampan i badrummet så har inget val, är inte heller negativt.

Att det blir mycket sport var ju inte så oväntat. Tur att jag är uppvuxen i ett sportfreakshem så jag är redan van, det där är vardag för mig.
Att det skulle bli mycket grova diskussioner var inte heller så oväntat. Men jag är inte den som är den och vill jag inte lyssna så stänger jag bara av.
En av de killarna som inte brukar vara med så ofta skämdes nästan ihjäl och bad så mycket om ursäkt till mig sist det disskuterades grova saker.

Va? Vad har ni sagt.. jag har inte lyssnat.

Som sagt, jag stänger av och sedan kan dom säga vad dom vill. Perfekt deal!

MEN, trots att det i våran lägenhet bara bott män så länge man kan minnas finns inte en enda spik, hammare, skruvmejsel. Inte ens en tejpbit. Hur är det möjligt? Så, nu har jag ordnat det. Tänk att det ska krävas en kvinna till allt va? Tillochmed en sån sak.


Girlpower!


RSS 2.0