Alwaysandforever

Det finns vänner av alla olika slag. Bekanta, nära vänner, vänners vänner och bästa vänner.
Jag har några få jag klassar som mina bästa vänner, som jag vet alltid ställer upp och som jag gillar liite mer än alla andra.

En av dessa är Carolina! 
Tjejen jag praktiskt taget under vissa perioder suttit ihop med, som vet allt om mig, som känner mig bättre än någon.

Vi är ganska lika på många sätt, gillar samma saker och har därför alltid roligt med varandra. Har samma humor, skrattar högt i sammanhang när folk tycker att man ska vara tyst. Men vi är ganska olika på många sätt också, eller snarare såhär. Vi kompleterar varandra.

Carro, aningen negativ. Jag, alltid positiv.
Carro, ekonomisk. Jag, fruktansvärt oekonomisk.
Carro, har alltid kollen. Jag, har tur att jag har Carro helt enkelt.
Carro, "nej jag är inte taggad ikväll". Jag, den som ser till att hon ALLTID blir taggad.

Att ha en vän man kan sitta i samma rum som i flera timmar utan att någon säger ett ord till varandra, en spelandes sims och den andra på facebook, utan att det blir konstigt är äkta. 
Att ha någon man vet att man kan ringa dygnet om, och som alltid ställer upp är förbannat bra.
Att ha någon som vet vad som är bäst för mig när jag själv inte vet är underbart.

Att ha någon som Carolina är lyx för mig!

Drömmen

Igår blev det en heldag för mig och Carro inne i sthlm. Strosandes omkring (jag njöt av de svenska priserna), lunch i kungshallen, shopping, fika och lite mera shopping. Vi fick det vi skulle ha och jag är nöjd med mina fynd som följde med mig hem.
Vi åkte sedan direkt hem till mig där det bjöds på god middag och vin av föräldrarna, taackar. Dusch, tillfix, pumpandes bra musik och vi var igång.
In till norrtälje och hem til Ida där skönt folk väntade. En taxi upp till moset och sedan skakade vi rumpan nästan till stängning. Träffade riktigt mycket härligt folk som jag saknat, jag har bara varit borta två veckor.. jag vet!
Men det finns ju även visst drygt folk så för att inte förstöra den perfekta dagen bestämde jag och Carro oss för att traska hem en stund innan stänging, allt för att slippa. Mycket bra val tycker jag!
Jag tog min sida av sängen och rullade in mig i täcket, la huvudet på kudden och sen va jag väck! Trött?

Vaknade på morgonen utan den blekaste vart jag var, stirrade in i en svartmönstrad tapet. Ångest, panik. Vart är jag? Någon som rör sig bakom mig, hallå? Kändes som det gick flera minuter innan jag fattade fast i själva verket gick nog allt detta på några sekunder. Efter att ha fått mer rätsida på vart jag var somnade jag tryggt om igen. När det sedan var dags att gå upp på riktigt var jag piggare än nånsin, kaxig också eftersom att jag mådde så himla bra. Trodde jag ja.. Efter att ha lämnat sängen några minuter insåg jag att jag mådde som jag förtjänade så dagen har spenderats helt i sängen, soffan och vid datorn. Kul tjej?

Jag är hur som helst nöjd med gårdagen och resten av kvällen ska jag spendera med min familj, bara vara hemma och mysa!


Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Hemma. I Norrtan. I flickrummet. Känns förjävla skönt faktiskt, just nu. Mamma har dessutom varit sådär bra som bara en mamma kan vara, fyllt upp kylskåpet med alla de godsaker jag saknat i Norgelandet (skitmat är vad dom har). Så nöjd och glad sitter jag här, mätt, varm och med ett internet. Vetskapen om att jag ska spendera hela morgondagen med Carolina inne i stockholm gör inte saken sämre.

Förövrigt så var hemfärden inget att klaga på heller. Jag, Jens och Bosse i en och samma bil. Nyfunna vänner, bra vänner. Sånna man aldrig har tråkigt med. Dock så gick bilen sönder, vi höll på att åka av vägen, fick stanna på en öde parkering och vi (dom) fick mecka bil. Nästan hemma var vi med om ett sådant ögonblick när alla bara tystnar i bilen och allt går i slowmotion. Ungefär en halvmeter från att smälla rätt in i en älg. Allas hjärtan gick nog i 180 tror jag och vi satt tysta bra länge tills Jens bryter tystnaden med ett asgarv och ja.. sedan var det igång igen.
" Jag såg fan rätt in i skithålet på älgen, så nära var vi" - Bosse.

Mm, precis det man tänker på minuterna efter man har hållt på att frontalkrockat med en älg. Men sådana är dom och jag gillart.
Nu ska jag dejta kudden och tänka på dig. Dig, dig, dig och ingen annan. Saknar!


Två lagom sliriga bönor från förra fredagen.


Jobb

Imorgon børjar jag jobba, i en barnehage. Inte det roligaste, men ett jobb.
Førøvrigt så ær jag så sjukt sliten från denna helg, inte okej. Ska lugna mig lite nu, lægga mig i tid ikvæll och komma in i normal dygnsrytm.
Annars flyter allt bara på, sjukt tomt nu nær Jesper ær i USA och har det så førjævla bra. Orøættvist.

Idag vill jag ha min Carolina, I want it bad!

So this is what you all been talkin about

Jag har haft en bæsta væn, som aldrig læmnat mig. Oavsett vad. Som sett till att jag har det bra, aldrig kan bli besviken eller sårad. Kontrollen ær min bæsta væn, kontroll!

Min bæsta væn har læmnat mig nu, gått vidare till någon som behøver den bættre? Helt jævla totalt vidrigt læskigt ær det, och førbannat bra på samma gång. Det kommer stunder då jag fortfarande førsøker gøra allt før att få tillbaka den, men misslyckas ofta.

Så vad gør man nær något man hållt så kært i 21 år bara rinner æn ur hænderna. Vænder sig om och springer dærifrån? Glømmer och låtsas som att det aldrig har hænt. Tro mig jag har tænkt tanken! Men det ær något som lockar så mycket mer, något som inte går att strunta i. Då ær frågan vad man gør istællet?
Man gillar læget, flyter med. Førsøker acceptera. Inse att den hær vænnen kanske inte ær så bra før mig just nu, det finns någonting bættre. Något mycket mera vært. Jag førsøker och jag bættrar mig, jag ær på god væg.

Skræckførtjusning.

One week

Jepp, nu ær min slapparvecka øver. Jag hade ju faktiskt lovat mig sjælv att jag skulle få ta en vecka till att bara slappa, kolla runt och inte gøra så mycket. Men nu ær det slut och jag ska tag i mitt jobbsøkande.

Hela helgen har gått åt till att festa faktiskt. Ralle læmnade igår Oslo før att åka ut och resa några månader så han var ju tvungen att firas av, big time! Træffade massa skøna Allingsåsbor och vi øste på dansgolvet. Tackførattjagfårslippamobergs.
Eftersom att Ralle nu har åkt så har æven jag och Jesper fått byta rum till ett som faktiskt har, hør och hæpna, ett fønster! Wihoo. Æven ett element, en byrå och en garderob. Vi kan dessutom stå upp i rummet samtidigt utan att den ena måste stå i sængen. Haha, vårat førra rum var faktiskt ett gammalt førråd så detta nya rum ær lyx før mig. Så igår hade vi i kollektivet alltså storstædning i hela lægenheten och sedan fixade vi vårat nya rum. Det blev riktigt mysigt och jag ær nøjd, sov som en gud.

Det absolut bæææsta ær att min finastefinaste Carolina kommer till mig inom en snar framtid och hælsar på. Bæstabæsta. Dessutom så fyller hon år idag, grattis ælskling! Hoppas du har en toppendag..

Nej, nu ska jag røra mig hemmåt, handla lite mat før nær Jesper kommer hem från jobbet ska det ætas och sedan direkt ivæg och trænas. Ingen ide att slappa runt længre, beachbodyn till sommar 2010 lær ju inte komma av sig sjælv liksom..

Saknar er alla! Puss

Oslo

Nu har jag letat mig ivæg, från den trygga lægenheten och dom trygga gatorna jag redan kan. Nu ær jag ute på annat territorium och jag ær lite orolig att jag inte kommer att hitta hem, allt detta før lite internet. Før jaa, det ær faktiskt så att vi ær internetløsa. Hur dom har kunnat leva så en længre tid ær før mig oførståerligt, iallafall før mig som ær så fruktansvært nyfiken. Dessutom så ær det ju hundra gånger lættare att søka jobb då.

Så, denna førsta vecka har mest gått åt till att boa in mig i lægenheten. Jag røjde runt i mitt och Jespers rum och jag ær faktiskt riktigt nøjd med resultatet, han också verkar det som. Fixat allt praktiskt som skattekort, norskt nummer osv ær också fixat. Skønt! Har verkligen ingen annan æn Jesper att tacka før att det redan ær ordnat, ættre guide får man leta efter :) Nu ska jag ta tag i detta jobbsøkande, måste erkænna att jag njutit en del av att bara vara ledig, men nu ska jag skærpa mig!

Några bilder har jag ju såklart inte heller att bjuda på eftersom att jag sitter på ett ruttet internetcafè, men det kommer. Annars har jag inte så mycket mer att sæga. Jag trivs, lever livet men saknar alla er dær hemma fruktansvært mycket! Massa kærlek till er..

KIRON

Sista dagen i sweden, eller jag halva dagen imorgon också då..
Packat, packat och packat. Packat om och packat igen. Carro var med en stund och hjälpte till, konstaterade att jag har för mycket saker. Men nu är det klart iallafall, väskan står packad och klar i hallen. Fyyfan va skönt.

Sedan så har jag ätit middag med familjen, det bjöds på oxfille till min ära. Naha, jag gillart. Skapligt gott och jag njöt!
Resten av kvällen har spenderts på förkaka/födelsedagsfest hos Amanda och Andreas. GRATTIS! Förjävla kul hade jag iallafall, trots nyktert tillstånd, och körde sedan upp alla till moset innan jag for hemmåt. Ganska skönt ändå att inte ställa sig i den där kön, svettas på dansgolvet och sedan traska hem i kylan. Men fruktansvärt jobbigt att säga hejdå till alla fina underbara. Buuää!

Men nej, nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar upp imorgon. Kan säga redan nu att där jag kommer bo nu första månaden är det lite dåligt med internet så uppdateringen kommer inte att vara på topp. Men jag hoppas att ni stannar kvar hos mig iallafall och så lovar jag att uppdatera så ofta jag får tillgång till en dator. Okej?


Kärlek

Dagen har varit så underbar så att jag finner nästan inga ord.
Förkylningen påväg bort, eller övedosering av ipren, hur som helst.. den känns inte lika illa.
Lunch med dom två bästa från, mitt numera föredetta, jobb.
Hejdåfika med mina favoriter, Carro, Elin och Mickis. Hur mycket jag kommer sakna er går inte ens att beskriva, mina älskos. Fick världens finaste fotoram med bara massa bilder på oss, för att jag inte ska glömma. Och nejnej, det kommer jag inte göra.. kan jag lova!

Kvällen har sedan spenderats med Carolina. Middag, färgning av hår, planerande inför framtiden och bara massa skitsnack. Sånt jag gillar med denna donna. Vi tog oss även igenom en massa fotomappar från förr, vad sägs om sommaren -06? Nostalgi och fina minnen, jag älskart!

Nu ska jag försöka mig på det projektet att ta mig till sängen. För tillfället finns det inte en enda golvyta kvar i mitt flickrum. Det är bara kläder, skor, resväskor, filmer. sladdar, kameror, handdukar, lakan och ja.. allt man kan behöva ha med sig helt enkelt, utspritt precis överallt. 

Ordning är för idioter, genier behärskar kaos!

Glad i hjärtat av


BABE

Familjemys på hög nivå är vad kvällen har bjudit på.
Film, lite gotti, tända ljus och alla samlade i soffan. Tillomed bonussyskonen. Jag gillart.
Jag självklart nerbäddad i en filt eftersom att den här febern inte vill ge med sig, frossa?

Lite trött på kylan kollade vi igenom diverse utomlandsbilder och drömde oss tillbaka, nostalgi. En resa till varmare breddgrader är inget jag skulle tacka nej till just nu. Någon som känner sig lite sådär onödigt rik och har lust att bjuda mig? Neej, trodde inte det.
Får nöja mig med bilderna och drömma mig tillbaka..


 


So now I'm crashing don't know how it happened but i know it feels so damn good

Den här förkylningen tar knäcken på mig, tack Amanda! Dock så var det helt klart värt att dela dom där timmarna i sängen med dig ;)
Meen, eftersom att jag är dunderförkyld och inte får sova om nättern finns det ite så mycket ork till något alls faktiskt. Igår tog jag mig inte ens utanför dörren. Gick från sängen till datorn, till soffan, datorn, duschen och sedan sängen. Kul dag.
Idag däremot har jag proppat i mig ipren och annat som gör en sådär nice för att orka med en tur till Norrtan och en fika med Mia. Nödvändigt eftersom att vi inte hinner ses annars innan jag åker. Supermysigt, kommer sakna krabban. Det eviga haket. En jätte fin ring fick jag dessutom av min donna, tack så mycket. Den betyder mer än vad du tror!

Eftermiddagen har dock spenderats i soffan, kroppen va helt klart inte alls med på att jag skulle ut och röra på mig idag så jag har legat och tagit igen mig. Inväntat att resten av familjen ska komma och laga mat till mig. Jaa, jag tänker njuta till fullo av att bo hemma nu dessa dagar innan det är tillbaka till livet där man får klara sig själv. Något jag iofs har saknat, men varför inte ta tillvara på dessa dagar jag faktiskt bor hemma?
Och nu verkar det faktiskt som att maten börjar bli färdig, vilket betyder att jag ska släpa min kropp härifrån.
Kvällen kommer sedan att spenderas med en och annan sköning. Lite packning ska jag nog få till dessutom.



                                                                                                                       Said if i could go back and
                                                                                                                          make it happen faster
                                                                                                              don't you know i would baby if i could

Nytt år

Dagarna efter nyår har spenderats i Oslo och jag kom hem igårkväll. Då åkte jag direkt hem till Elin för att fira denna donnas födelsedag, GRATTIS PULLAN! Skönt att spendera kvällen med lite damer då jag varit omringad av karlar de senaste dagarna, också mina framtida sambos.

Japp, så är det. På lördag eller söndag så flyttar jag faktiskt till Oslo.
Passade på att ta med mig massa saker när jag åkte bil dit med Amanda och Andreas förra veckan, men nu är jag hemma för att hämta och fixa det sista. Säga hej då till brudarna. Usch, fyyfaan vad jag kommer sakna er. Men det här är bra för mig, jag behöver det här och jag vill.

Så för att sammanfatta året så snodde jag denna, enbart för att jag inte orkar skriva så mycket..

1. Gjorde du något helt nytt för i år? Tågluffade i Europa
2. Har du ändrat uppfattning om någon i år? OM jag har..
3. Dog någon som stod dig nära under året? Nej
4. Fick någon/några av dina vänner barn? Faktiskt
5. Gifte sig några av dina vänner? Ingen nära

6. Gjorde du någon tatuering?
Nepp
7. Besökte du något nytt land? Ja
8. Var 2009 ett bra år? Absolut, på många sätt
9. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja en del.
10. Vad spenderade du mest pengar på? Shopping, I suck!
11. Vem har förstått dig bäst under året? CAROLINA BRAND
12. Vem har älskat dig i alla väder? Mami och papi
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja många saker, mer värda än andra.
14. Vad önskar du att du hade gjort mer? Lysnat på mig själv
15. Vad önskar du att du gjort mindre? Spenderat pengar..

16. Blev du besviken? JA
17. Vad var ditt favoritplagg? Leggings?
18. Gjorde någon på ditt jobb/din skola dig glad? Ja, fann några sköningar på nya jobbet.
19. Har du campat i år? Ja, hela tågluffen va ju som en enda lång camping?
20. Önskade du dig något som du inte fick? Ja, men man kan ju inte få allt..
21. Vad gjorde du på din födelsedag? Umgicks med alla sköna brudar och min familj.
22. Favoritlåt för året? I gotta feeling, förevigt Barcelona!
23. Tappade du kontakten med någon? Tror inte det..
24. Ändrade du klädstil under året? Lite kanske men inte mycket.
25. Har du träffat ditt livs stora kärlek? Time will tell! :)

26. Vilket är årets hysteri? Anna Anka!
27. Köpte du något du verkligen ville ha? Ja, min resa.
28. Har du insett något om dig själv? Väldigt mycket
29. Umgicks du mycket med din familj? Alltid!
30. Saknade du någon? Ja, mycket.

Har även detta år hunnit med att plugga upp min matte, hittat ett nytt jobb på häsla för alla, flyttat hem till mamma och pappa och besökt länder som:
Grekland, Kanarieöarna, Danmark, Tyskland, Belgien, Frankrike, Spanien och Norge.

2009 har verkligen varit ett bra år men nu är jag redo för 2010 och jag hoppas att det kommer bli ännu bättre!


Nyår

Dagen innan nyårsafton var det jag, Amanda och Andreas som packade bilen och drog till Jesper, Ralle och Gurra i Oslo. Även Magnus och Mattias var på besök så det var fullt hus kan man säga.

Jag visade Amanda och Andreas runt i Oslo, mitt nya hem, eftersom att jag hittar så bra. Eller?! Jag tyckte faktiskt att det gick ganska bra med tanke på hur lite jag faktiskt har varit där. 
På självaste nyårsafton körde jag och Amanda ut männen för att styra upp den rätt så stökiga lägenheten med nyårspynt som vi hemligt smugglat med. Det var även vi som stod för middagen och männen var mer än nöjda när de återfann lägenheten i ett helt annat skicka än vad de lämnat den i. Nystädat och festfixat!
Efter middagen, som förövrigt blev väldigt bra.. kockar nästa? lektes det lekar och förfestades. Djurleken blev helt klart favoriten och jag skrattade nästan så att jag grät.

Tolvslaget spenderades utomhus, kollandes galet fina fyverkerier och med en nyårskyss, som det ska vara! Vi begav oss sedan ut för att skaka rumpan natten lång och när klockan började närma sig morgon tyckte jag och Jesper att det räckte och vi begav oss hemåt.

En riktigt lyckad nyårsafton enligt mig, det enda som skulle kunna gjort det bättre är om mina brudar vart med. Annars, grymt nöjd!

Och jaa.. Bilder kommer!

Julen

Nu var det alldeles för länge sedan. Så istället för att göra ett långt (drygt) inlägg så delar vi upp det lite. Och vi börjar med.. julen!

Julhelgen var lugn och spenderades enbart med fina människor som gör mig glad. Det kollades på film, slappades i soffan, blev en bio i uppsala, spelades spel, firades julafton UTAN gran, och det östes på juldagen med dom allra bästa!

Trots att julgranen, precis när den var färdigklädd, ramlade omkull och i och med det åkte ut illa kvickt (någon med hett temeperament i våran familj, nejnej) så blev julaftonen precis som den brukar iallafall. Världens bästa släkt hemma hos oss, massa fina julklappar, god mat och sedan spel natten lång. Underbart.

Juldagen sedan startade med förfest hemma hos Ida med en bunt sköningar och avslutades på moset. Där dansade vi oss svettiga tills lamporna tändes, på riktigt. Jag tror att vi var sist ut? Mission utfört! Är du nöjd nu? JA! vem som sedan kom på den smarta planen att gå till starren för en mosmeny skulle jag vilja skjuta. För där stod jag, 5 över 4 fortfarande utan taxi.. i strumpbyxor. Tror att det tog halva dagen sedan att få tillbaka normal kroppstemperatur, men det var det värt :)





Och ungefär såhär långt kom jag innan kameran dog och jag upptäckte att laddaren ligger kvar i Oslo. Suck!
Så ni får hålla tillgodo med dessa så länge, innan resten kommer upp.


RSS 2.0