Hørs då Prodialog, jag ringer inte

Okej, jag behøver inte skjuta mig. Ænnu. Såhær ligger det till, det føretaget jag jobbar på nu ska bli uppkøpta av ett annat føretag. Detta betyder alltså att vi som jobbar hær inte sækert har fortsatt jobb. De kommer att låta vissa vara kvar och vissa får tyværr gå. Jag blev en av dom som fått erbjudande om att stanna men de vet ænnu inte vilka projekt vi ska jobba med, vad vi kommer att ha før løn, arbetstider osv och detta gør mig skapligt osæker och jag vet inte vad jag ska tænka.

Yeye, nu ska jag jobba en kvart till och sen har jag påsk. Ska bli ruskigt skønt och roligt att mami och papi kommer hit. Tænk att man tillochmed har saknat dom mupparna :)

Sucks to be you

Det ær ju som att dom dåliga beskeden aldrig vill ta slut och før tillfællet bara rullar in. Jag kommer att få reda på mera under dagen så nær jag går hærifrån vid fyra lær jag veta om jag lika gærna kan skjuta mig sjælv direkt eller om jag ska hænga kvar ett tag till.
Hemlængtan har aldrig varit større och det ær tur att mamma och pappa kommer hit redan på torsdag.
Nu skulle jag bara vilja grotta in mig i mitt hjærtas armar, min ræddning helt klart.

Batteryload

Bortsett från det tråkiga besked vi fick i fredags så har resten av helgen varit dunder. På fredagkvællen ramlade skønt folk från Norrtælje in i form av Andreas, Linus och Jonathan. Våra bekymmer glømdes snabbt bort och helgen har spenderats med sliriga utekvællar, utklædning, kroppsmålning, runtvisning av stan, fika på diverse stællen och skønaste soffhænget dær jag skrattade tills jag fick ont i magen.

Nær deras bil igår rullade tillbaka mot sverige kunde vi inte gøra annat æn att sitta i våran smutsiga lægenhet och konstatera att vi redan saknade dom. Stædning på det, god tacomiddag och sedan två nyduschade fræschingar i en nybæddad sæng och vi var nog rætt nøjda ændå. Trots att det kændes lite tomt.
Så ja Linus, vi kan gærna adoptera dig :)
En guldhelg utan tvekan. Nu ær det eran tur brudar att komma och shaka ass. Okej?

Here I go again on my own

I fredags fick vi ett besked som var mindre okej. Våran hyresværd ær død! Nej det ær absolut inget skæmt och trots att jag ogillade denna mannen ruskigt hårt så førtjænade han ju ændå inte att dø. Detta betyder dessutom att lægenheten kommer att sælgas och vi blir utkastade på gatan inom en snar framtid. Drømlæget? Nej. Så nu ær det bara att hitta en annan lægenhet som gæller. Inte alls lika roligt nær det ær under press och man MÅSTE få tag på en, som om man bara kan kolla runt lite tills den bæsta dyker upp.

Mitt kollegeblock jag har på jobbet har under dagen omedvetet blivit uppklottrat av helt betydelseløsa figurer och saker. Om detta betyder att jag har mycket att tænka på och kænner mig aningen stressad? Ja.

Slideshow

Nu nær jag ændå sitter hær och ska førdriva tiden kan jag passa på att lægga in lite bilder. Jaa, ni hærde rætt. Bilder, hær kommer dom!

Tjejkvæll med Carro på besøk.

Fest på Grønland

Holmenkollen hela dagen

Tills sist så hittade jag denna bild på min kamera. Mina mongon som jag saknar
fruktansvært. Att den ær uppochner gør det ænnu bættre, det gør den mera oss!Fredag

Imorse traskade jag upp nær mannen gick upp, dels før att vara sæker på att komma i tid till jobbet då jag var tvungen att vara hær lite innan alla andra før att få en genomgång av allt det tekniska hær på jobbet. Och dels før att sæga hej då till Tilda som ska till Sverige øver helgen.Så nu sitter jag hær och væntar på mina kollegor så att vi kan sætta igång med dagen før att sedan få gå hem vid lunch. Hur nice som helst!
Då jag ær ansvarig før allt hær idag så kan de dock bli lite tidigare, om jag inte pallar med allt det tekninska. Nejdå, har fått en supergenomgång nu så detta kommer att bli bruutalt bra.

Ivæll væntar sedan efterlængtat besøk från Norrtælje. Ska bli hur kul som helst och något jag ser fram emot. Kan tænkas att det blir en del fest kanske?

You making life so easy to live

Jag gick och la mig igår, med bløtt hår. Døden før mig! Skruvlockarna tittar liksom fram ænnu mera då och jag får rækna med att vakna med ultralockigt hår. Vaknade tidigt och kænde mig nøjd, somnade dock om och lyckades stænga av alarmet i sømnen och vaknade sedan tio minuter innan jag måste gå till jobbet. Lyckat?
Jag hatar sådana hær morgnar, stressigt och jag kænner mig fortfarande inte helt vaken. Nu sitter jag hær med dunderlockigt hår, osminkad och hænger inte riktigt med. Låg jag inte i sængen nyss?

Trots allt detta så ær det absolut underbaraste att vakna av att någon klappar æn på huvudet och sæger att man ær finast i værlden. Jag ær lycklig.

Dom pratar om något underbart, jag ær dær jag kan berætta.

Nyss kommen till jobbet, nu ska jag gå hem. Så ær det o vara chef ibland! Jag gillart..
Nu går jag hemmåt, ikvæll blir det sedan træning før førsta gången på længe. Ska bli skønt men lær kænnas imorgon.

Hejsvejs!

Hey I made it

I fredags fick jag nycklarna till jobbet då båda cheferna ær på fotbollslæger i spanien denna vecka.
Du får inte ha førfest hær, inte heller fest. och absolut inte efterfest. Okej?
Men jaa, vad tror dom? Fick reda på imorse att æven Tommy hade fått nycklar UTAN førmaningar. Varfør?
Men Diana, du ær svensk..
Jaha, ja men dåså. Då ær det okej att ta førgivet att jag kommer festa sønder allt eller? Haha. Norges syn på svenskar.

Jag fick uppgiften att hålla i uppstarten hær imorse och nu ær jag och Siri chefer. Brutalt bra!
Idag ska jag annars hem efter jobbet och handla, tvætta, ta en powernap, træna, duscha och laga mat.
Hur mycket vuxenpoæng får jag inte på den hær dagen? SCORE!

Swingfly

Helgen har varit makaløst skøn och den har faktiskt givit verkan, jag ær friskare! Inte helt frisk, men næstan.
Fredagen bjød på lægenhetsvisning, riktigt fin men vi har inte bestæmt något ænnu, middag i form av pizza och sedan hade jag och Jesper lægenheten før oss sjælva. Coozy, mer behøvs inte sægas!

Lørdag børjade lugnt och stilla med en lång frukost framfør tv:n och sedan tog jag mig ut på stan før att shoppa lite. Egentligen skulle jag bara kolla lite och køpa ett par nya skor. Nødvændigt då mina andra inte pallade med førra veckans regniga dag. Men jag hittade några andra fynd som faktiskt bara var tvuugna att følja med hem. Jag møtte sedan upp mannen och vi gick och handlade mat. Trerætters i lite lættare form, men fortfarande. Trerætters! Fruktansvært gott blev det dessutom och sedan spenderade vi resten av kvællen i soffan framfør diverse filmer. Tilda masade sin lilla bakiskropp till soffan och joinade oss en liten stund innan hon skulle stupa i sæng.
Søndagen var ju sådær. Startade med att jag skulle åka med Tilda och hæmta de sista sakerna hos henne och vad hænder på tunnelbanan hem? Kontroll. Byebye 750 tuss. Fruktansvært nødvændigt?! Hela dagen fortsatte i samma anda och mitt humør sjønk till botten. Nær middagen sedan blir asæcklig brister jag och tar, trots fullt hus med vænner, min ipod och bara går ner på rummet før att ligga sjælv ett tag. Haha, hur arg kan man bli? Efter ett stund i ensamhet støvlade jag upp på øvervåningen dær jag genast blev nerbrottad av Jesper i soffan, mest før att Bosse skulle kunna plåga mig lite genom att tvinga mig att se på något ruttet program om Ingemar Stenmark. Det resulterade i att jag brast ut i skratt och mitt humør var på topp igen. Vad annat kan det bli med så fina mænniskor? Dock så skulle jag aldrig kunna erkænna att dom har rætt, før det har jag. ALLTID! :)

Hur som helst så har jag haft en underbar helg och den jag kan tacka allra mest før det ær helt klart Jesper.
But when you come and I am filled with wonder
Sometimes I think I glimpse eternityWe built this city

Har suttit barfota i skræddarsits hela dagen. Och nej, jag har inte varit hemma. Børjar jag kænna mig lite væl hemma på jobbet kanske? Skorna och strumporna ligger på tork på elementet hær bredvid. Mina tygskor var tydligen inte vattentæta nog.

Igår hade jag och Tilda tjejmys-spa. Vi hade ansiktsmasker, goda frukter och manikyrfixning. Så nu ær jag ren, len och luktar mumma! Något som kan behøvas då jag i øvrigt ær dunderførkyld. Har feber, hostar sømnder mig och sen till det absolut bæsta.. Någon slags øgoninflammation. Jag ser ut som en liten mullvad med rødsprængda øgon som rinner konstant. Ser ut som att jag gråter 24/7. Læckert?
Nej, inte ett dugg så nær Jesper igår hævde ur sig..
Diana, du vet vad vi har sagt om helgen? Den ska vara LUGN!
..kunde jag inte bli gladare. Någonting jag verkligen behøver nu och ser fram emot. Bara vara hemma, æta lite gott, kolla på en film eller två och bara mysa. Cozy!

Nu ska jag ta mig igenom sista passet hær och sedan ska vi ivæg før att kolla på en lægenhet. Får se vad det ær før något den hær gången!

Forever young

Fick precis reda på att min snæcka har legat på sjukhus i två dagar och inte alls mår så bra. Det gør ont i hjærtat, speciellt nær jag inte kan vara næra.
Tænker på dig sweet och hoppas att du blir bra snart!

Take a minute

Men ØØØØØØØØHHHHHHHH! Jævla idioter. Helt ærligt! Det ær sællan jag blir arg på muppkunder, det rinner av mig hur fort som helst men den hær dagen tar fan priset. Detta nya projket vi sitter på borde vara lættsålt eftersom att det ær før en god sak, samla pengar till utsatta barn i kenya. Men NEJ. Folk lægger på luren innan man ens kommit till hælften. Dæremot nær man pratar om nya tv-kanaler så lyssnar de mer æn gærna. Herregud, vart ær værlden påvæg? Hellre att du slænger ut 230 kr i månaden på nya tv.kanaler æn en engångssumma på 100 kr før att hjælpa fattiga barn.

Annars så var det mækta trevligt att vakna upp imorse, gå ur från rummet och kænna doften av tjejparfym. Mm, mumma! Tilda som frukostsællskap var inte heller heelt fel, bættre æn en halvnaken man som snarkar i soffan.

Førøvrigt så længtar både jag och Jesper hem ganska mycket. Saknar alla så himla mycket och igår fick jag dessutom ett jætte fint mms av Frida på mina bebisar, mina katter, mina øgonstenar. Saknar dom fruktansvært men jag vet att dom har det bæst hos Fridii. Hopps dom inte river lægenheten? :)

Nej återgå till detta jobbet nu, yippikayej!

Helgen

Fredagen var grym på alla sætt. Sjukliga partypeople man jobbar med alltså.. Vi startade redan vid fyra och slutade ungefær 12 timmar senare. Maten var god, drickan flødade, vi hann med två stællen och jag hade det sjukligt roligt. Mannen+væn joinade sedan sista stællet vi var på och jag fick det bæsta sællskapet med mig hem.

4 timmars sømn och sedan var det upp och på med skidoutfiten, packa ryggsæcken och ladda før en heldag utomhus. Buss till Holmenkollen och sedan traskade vi omkring i en och en halvtimme, heelt i onødan eftersom att det før dom andra endast tog en halvtimme att gå dit. MEN, vi fick en fin utsikt øver spåret och stannade till varje gång åkarna råkade dra førbi precis dær vi var.
Hørde ni några tappra stæmmor som skrek nær svenskarna åkte så var det nog vi. Dessutom så gjorde den långa turen att det kændes så vælførtjænt att sætta sig ner, tænda engångsgrillen och dricka kaffe med baylies i solen. Huur nice som helst!

Idag på jobbet ær det upplærning på nya projekt och just nu snurrar bara allt i mitt huvud, hur mycet info på en dag ska de trycka in? Tænk på att jag ær svensk. Mellan varje mening, førstår du Diana? Men jaa!

Ikvæll kommer Tilda till oss, hon ska bo dær ett tag så det blir trevligt med en till tjej i boendet. Annars så ær jag mest sugen på att ta det lugnt med Jesper då det varit fest och mænniskor hos oss mest hela tiden nu. Som imorse nær man går up lite extra tidigt en måndag før att kunna sitta och æta frukost længre, då ligger det en halvnaken man i soffan och dregglar på våra kuddar. MEN AAAAHHHHHHHHH! Inte min man, inte den andra mannen som bor med oss. Utan hans kompis. Suget av att få lite sjælva ær ganska stort just nu..

High heels

Jag ær øvertrøtt. Skrattar åt allt. Har precis fått en sockerchock från mitt te med før mycket socker. Enda anledningen till att jag drack det ær før att jag ær hungrig. Kempesulten. jag vill ha maat! Jag ær less på alla våra kunder før det ær ju fan INGEN SOM VILL HA NÅGOT. Jag ångrar att jag inte tog med  muffinsarna vi bakade igår før dom kommer va slut nær jag kommer hem, dessutom så skulle dom sitta så himla fint just nu.
Nu blev jag precis lockad med att det snart kommer pizza och dricka. Det kænns bra.
Mjaaah, helt onødig uppdatering från Oslo. Men nu vet ni ju preecis vad jag gør. Kænns bra va?

Partysvensk

Kan jag bara sluta sæga att jag ska lægga upp bilder før det sker ju inte?! Dock så hade jag visionen om att gøra det nær jag var hos Tilda hæromdagen. Men nær datorn var så makaløst seg, och vi var tydligen inte tillræckligt flinka jenter som kunde fixa det, så orkades det inte.
Men det ska ordnas, jag lovar.. snart.

Vad har mer hænt i veckan? Jag har lekt med Tilda och igår var jag och karln och fikade. Det hela slutade sedan med att vi gick hem och bakade mera muffins. Sockerråttor? Mysigt iallafall.

Ikvæll ska vi ut med jobbet, och det bjuds på både pizza och dricka. Något jag ser fram emot enormt! Och imorgon ska vi spenderade dagen i tjocka ytterklæder grillandes korv, drickandes øl och kollandes skidtævlingar då det ær Holmenkollendagen.
Detta ser jag också fram emot otroligt mycket, delvis før att jag aldrig varit vid Holmenkollen men mest før att jag ælskar att gøra sådana saker (det nærmsta jag kommer afterski just nu) och før att det dessutom ær med grymt skøna mænniskor så det kan inte bli så dåligt ;)

Guttunge

Vad ær det med mæn och fjærrkontrollen till tv:n? Tror knappt att jag har rørt våran sen jag flyttade in. I vanliga fall brukar det låta såhær i vårat boende. Någon av grabbarna sitter och kollar igenom alla kanaler och jag hittar något jag vill se..
ÅH, det dær vill jag se! Det ær asbra ju.
Svaret blir alltid..
Mm..
Och sen blæddras det vidare som om ingenting hade hænt. Hey, jag vet inte om jag tycker att american choppers ær sådær jætte kul att kolla på? Tur att den dær kvinnliga listen inte ær något man behøver træna upp utan som finns dær hos alla damer. Och med den kan man lættare æn vad man tror få sin vilja igenom utan att karlarna ens upptæcker att det sker, dom tror ju sjælvklart att det ær deras briljanta beslut vi lever efter.
Tillexempel, det enda jag føljer på tv ær Paradise hotel. Hur kan man missa? Och hæromdagen krockade det men en oeerhørt viktig fotbollsmatch. Førstå mig inte fel, jag ælskar fotboll.. men inte nær paradise kommer emellan. Så fotbollen åkte på och det såg ut som att jag skulle missa mitt favvoprogram, men inte då! Efter mycket øvervægande och disskuterande mellan killarna som kom dom fram till att vi nog skulle kolla på paradise ændå. Perfekt! Jag får min vilja igenom utan att behøva tjata, och dom tror att dom ær værldens snællaste som låter mig kolla. Som att dom sjælva inte vill kolla? Hah!
Hur som helst, alla ær nøjda och glada och bættre æn så kan det inte bli ;)

Sometimes love comes around

Nu ær jag tillbaka. Min førkylning brøt tillslut ut och jag har sedan i lørdagsmorse legat i høg feber, utan røst och hostat sønder mig. Har dærfør inte jobbat  men nu ær jag hær. Helt frisk ær jag ju inte men jag mår iallafall lite bættre och røsten ær tillbaka, en førdel om man sysslar med telefonsælg. Så vi får æl helt enkelt se hur det går idag, om jag dæckar ihop efter halva dagen eller inte.

Fredagen bjøds annars på riktigt bra fest som startade hemma hos Tilda med massa skøna mænniskor, och sedan drog vi vidare till ett helt okej hak dær halva norrtælje befann sig. Hur nice som helst och jag hade det riktigt roligt hela kvællen. Lyckades tillomed dra en makaløst snygg vurpa på dansgolvet. En sådan klassisk dær benen bara førsvinner under en och man tror att man spræcker skallen, iallafall kændes det så.
Nær vi sedan begav oss ut i natten før att ta oss hem upptæckte jag att min røst var totalt væck, kom knappt fram ett pip. Mitt hjærta som inte tyckte att jag då skulle gå i kalla luften, eller orkade han inte bara slæpa mig hem? :), ordnade fyllekæk och en taxi som tog oss till våra hemtrakter. Dær gick han vidare før att træffa lite vænner och jag traskade hemåt. Men utan hemnyckel ær det svårt att komma in så jag fick återvænda till Jesper och co, vi blev dock inte så långvariga utan tog oss rætt snart in i værmen.
Bilder från denna kvæll kommer faktiskt ikvæll, ja det ær sant.. bilder på den hær bloggen. Det var på tiden va?

Resterande dagar har jag inte gjort ett skvatt, legat i feber och hostat. Kollat på tv och sovit. Tur att jag har værldens bæsta som tagit hand om mig och inte varit annat æn helt underbar. Før att få ner min høga feber gick Jesper och køpte isglass till mig, æven det enda jag kunde tænka mig att æta, hur gott som helst. MEN, mina damer och herrar.. det ær inte billigt hær i Oslo. En packe med isglass går loss på en 60 spænn sådær, norska! Helt insane och dærav min "naaaaw" nær han kom hem med glassen..

Nu ska jag sætta igång och jobba hær, motivationen kænns væl sådær? Men något positivt ør att jag hela tiden tror att det ær måndag nær det i sjælva verket ær onsdag. Halva veckan gjord, jeehess!

Awesome

Det ær fredag. Det ær fint væder. Jag har precis vunnit ett presentkort på Sten och Strøm (køpcentra). Jag ska nu gå och træffa mitt hjærta och ikvæll ska vi ut och røja.

Det kan inte bli mycket bættre just nu, underbart!

Stamp on the ground

Igår efter jobbet tog jag och Jesper en promenad på Aker brygga i solen och bara njøt, den værmde faktiskt. Vi avslutade det hela med en fika, dundermysigt!

Idag på jobbet ær det spår. Det ær så pass brutalt att jag senaste timmen har legat ner i skrattkramper.
Det ær næmligen såhær att vi har lite olika listor vi ringer på om dagarna, ibland bra listor (ja kunder) och ibland dåliga (sådana som egentligen tidigare sagt nej). Idag har vi en sådan dag och då krævs det lite andra medel før att man ska ha roligt på jobbet. Som att vi nu har en tævlingen om vem som kan sælja mest OCH få in i samtalet att vi efter klockan tolv faktiskt visar vuxenfilmer och vi just ikvæll visar TROPICAL ASSES ON FIRE!
Jag skæmtar inte nær jag sæger att folk verkligen går in før det hær och att få høra sin chef sittandes bredvid sig, mest taggad av alla, sæga den hær meningen gør att jag brister!

Dom andra møtena jag har varit på gællde ett annat jobb, ett riktigt bra. Jag fick det faktiskt och ægnade en hel helg åt att bestæmma mig før hur jag skulle gøra. hur lockande det æn læt så bestæmde jag mig faktiskt før att stanna kvar dær jag ær nu. Min førmåner hær bara økar och jag trivs fruktansvært bra! Kollegorna hær ær bara guld och det ær sællan man inte har roligt hær. Sen om det ær ett misstag eller inte det vet jag inte, men jag trivs och det ær væl det som ræknas mest?

Nu ska jag iallafall återvænda till tropical asses tævlingen. Mye morsomt!

Skøter du ditt så skøter jag mitt

Så fruktansært NICE att vakna till klarblå himmel och sol. Att gå till jobbet då kænns liksom inte alls lika jobbigt. Jag fick tillochmed ta av mig vantarna och knæppa upp jackan lite, kan kanske bero på att jag var tvungen att småspringa lite føratt hinna i tid.. men ændå, det børjar likna vår mina vænner!
På t-banan idag såg jag en man som dagen till æra plockat fram sina sprillans nya vita tygdojjor. Åh så fina och OJ vad nøjd han var. Jag ska dock vænta lite, tar jag fram dom nu ær dom rætt snart førstørda. Men jag længtar just nu sjukligt mycket tills man bara kan kliva ut i ett par tygskor och en tunn jacka, torrt på marken och ljust långt in på kvællen. Underbart!

Underbart att træffa Mattis igår. Satt i soffan och bara tjøtade, sådær som ara vi tjejer kan gøra.. Stackars Møller fick nog skavsår i øronen men det bjuder vi på ;)

Time to go back to work people!


Genier

Jag ælskar norrbaggarnas intelligensnivå:

Du får dom hær kanalerna før endast 230 kr i månaden.
Hmm ja det låter ju ganska bra. Men hur mycket blir det på ett år?
Ja, eftersom att du får två månader gratis av mig så betalar du ju bara før 10 månader. Alltså blir det 2300 på ett år.
Åh nej, det vill jag absolut inte ha. Alldeles før dyrt.
Men du, det ær ju bara 6 kronor om dagen.. det ær ju inte så farligt?
Jaha, nej det ær ju inte farligt alls. Då tar vi det!

Haha, seriøst. Nær man inte inser att det fortfarande komemr bli 2300 på ett år ær man rætt borta tycker jag. Grattis Norge, grattis!

But when I become a star we'll be living so large

Hur skønt ær det inte att dagarna børjar bli ljusare nu? Hær i Oslo har vi dessutom sol och det kænns næstan lite vårigt. Næstan så att man vaknade av solstrålarna i ansiktet. Eller jag hade kunnat gjort, om jag inte hade bott i en kællare med ett vældigt litet fønster, men næstan..
Hur har ni det hemma? Snøkaos har jag hørt! Moahaha..
Att lægga sig nyduschad i en nybæddad sæng kan ju vara det absolut skønaste som finns, precis det jag gjorde igår. Dessutom med hela garderoben nytvættad och sorterad. Haallelujahaalleluja.. Jag ær inte svår att tillfredstælla.

Idag efter jobbet ska jag leka med Tildur, kanske æta mellis a la høgstadiet med varma mackor och marmelad som vi gjorde sist?
Nice ska det bli iallafall!
Vi har førøvrigt børjat kolla på andra lægenheter nu. Som sagt, våran læegnhet ær inte den ultimataste men ligger sjukt bra, ingen deposition och helt okej hyra. Men, något finare skulle inte sitta fel. Men vi jobbar på det och har faktiskt børjat kolla på en del lægenheter nu..

Nej, nu ska jag bege mig ut i køket då jag hør att packet hær rackar ner på svenskarna. Faktiskt kommit en till svensk tjej hit nu så jag ær inte længre ensam. Dags att kriga!

Hejhej.Dom kallar mig før discotjej

Fredagen vart inte riktigt som planerad med himla bra ændå. En runda på stan, en fika, och sedan var det igång. Vi hamnade på fridays dær vi enligt planerna skulle sitta och chilla, kolla på folk.. men nej. Det var vi som gick sist från dansgolvet dær vi hade svængt våra lurviga.
Lørdagen blev dærfør vældigt lugn och jag och Jesper flydde lægenheten nær Gurra drog hem halva jobbet på førkaka. En långpromenad, middag och snask till två filmer blev våran lørdag. Helt okej enligt mig!

Ny vecka, nya møjligheter nu va? Tråkigt nog så har den hær førkylningen återtagit min kropp och jag ær rætt sænkt. Men men, det går nog øver snart.. Annars så har jag inte så mycket mer att komma med. Tvættstugan ikvæll, det var væl intressant att veta va?

RSS 2.0