Morsdag

Vi har haft en nyttigochsparapengarhelg och startade lördagmorgonen med en långpromenad, gjorde fuktsallad till lunch, tränade, gjorde oss iordning och tog en runda på stan. Kvällen spenderades hemma i soffan kollandes på film. Skräckis tydligen, jag blundade halva!
Även idag startade vi med en långpromenad längs vattnet, frukost på balkongen och sedan låg vi och solade några timmar. Så skönt och båda fick rätt bra med färg dessutom. Sedan har det tränats, städats, tvättats och grillats korv. Vi har hunnit med en hel del med andra ord och nu väntar duschen och innan det är dags för film. Myspys! Typ såhär trötta var vi igår och jag kan säga att det är ungefär samma idag. Dock så är man sådär skönt trött, när man har varit ute och gjort mycket saker. Men ändå, vi lär däcka tidigt i soffan..


Idag är det morsdag och då längtar jag  extra mycket hem till min bästaste mamma. Grattis på Morsdag, saknar dig!

Buttheads

Alltså ibland førvånas man. Ja jag vet att vi telefonførsæljare kan vara jæævligt jobbiga ibland. Men helt ærligt, i vissa situationer tycker jag faktiskt att folk får skylla sig sjælva nær de svarar i telefonen.
Ni anar inte hur många gånger jag får svaret:

Det passar lite dåligt  nu, jag sitter i begravelse (Kom igen, men fan svarar mitt i en begravning?!)
Jag sitter i ett jætte viktigt møte, kan absolut inte prata (stænga av telefonen?)
Jag ær ute och springer, lite jobbigt att prata (varfør, jag bara undrar varfør man ens svarar då?)
Eller den absolut skønaste nyss då jag kom till en tandlækare och efter ett tag i samtalet..
Du, jag har egentligen lite dåligt med tid just nu, jag sitter hær med en patient som bløder i munnen.
Haha, alltså allvarligt. Ge fan i att svara då?!

Friday baby

Att stå barfota i sanden, ha solen i ryggen och spela volleyboll är inte helt fel. Att jag sedan inte var något proffs och att mina bollar inte alltid kom rätt är en annan sak, men jag blev iallafall bjuden att vara med och spela på måndag igen så helt hopplös lär jag inte ha varit. hur som helst så hade jag en himla fin kväll!

Ska snart bege mig till jobbet, otaggad som få. Vad är det med mig nuförtiden? Kan bero på att min vapendragare på jobbet tagit en tur till New york för en vecka sådär. Men nej, jag måste skärpa till mig. KOM IGEN NU!

Idag åker pappa, den lilla räkan, och alla grabbar på en skön resa till turkiet. Skönt för dom och OM jag också vill åka. Ca 30 grader har de där borta, skulle inte sitta fel. Nej, om inte vi tjejer skulle göra en resa vi också? :)


At the beach

Salgen har børjat ramla in hær nu på bedriftssidan och det kænns brutalt bra!
Idag skiner solen och nu sitter jag och väntar på att Carro ska sluta jobba så att vi kan dra och træna volleyboll med hennes lag. Eller skulle det bli en fika? Nej, hoppas på volleboll eftersom att träna med ett lag är något jag saknar fruktansvärt mycket här i Norge. Fast träningstider och sammanhållningen. Även om jag tränar själv här så är det inte alls samma sak. Men vi får se, om det blir för sent får det nog bli en fika iallafall.

Mycket mer än så hade jag nog inte att komma med for the moment. Givande inlägg? Nja.

Just nu saknar jag..

..min mamma och pappa.

Dom absolut bästa.

Billionaire

Efter ett træningspass och lite mat igår så blev mitt humør till det bættre. Faktiskt så bra att jag låg i soffan och hade skrattanfall efter skrattanfall, spårad tjej?

Idag går det bættre hær på jobbet, æven om jag inte riktigt knæckt koden på bedriftsidan så kænns det bættre och jag hoppas att det komemr snart. Från och med idag kommer jag och Jesper att ha Bosse sovandes på våran soffa, dock bara i två dagar innan han ska flytta tillbaka till sverige. Tråkigt att han ska dra men vi får ju spendera två hela kvællar med honom nu, lær bli trångt och cozy!

Dagens fetaste minus går till min føredetta kollega som efter øver en månad fortfarande vægrar betala tillbaka de 700kr hon ær skyldig mig. En skøn high-kick i nacken på henne skulle sitta fint tycler jag!

Not my day

Det blev ingen minigolf igår, dæremot så blev det basket. Och hmm, jag vet inte om jag ær så nøjd med resultatet. Har nog faktiskt aldrig varit så arg och OJ vad nøjd Jesper var. Bara før att han hade TUR en enda gång så tror han nu att han ær kung. Ska nog ændra på det næsta gång!
Idag har jag en sån dag nær jag helst skulle vilja ligga hemma under tæcket och knappt øppna øgonen. Vædret har dessutom bestæmt sig før att matcha mitt humør och ær allt annat æn underbart. Fint sørrni. 
Mitt jobb ær inte direkt drømmen nær man har en dag som denna. Det ær nu man vill ha ett lagerjobb eller liknande så att man kan få vara sjælv och bara køra sitt eget race, inte behøva vara dundertrevlig mot att puckade norrbaggar.
Nej fifan, kriga sig igenom den hær dagen och sen ska jag gå hem och dø.

Grekland

För ett år sedan vid den här tiden åkte vi till Grekland, förmodligen den skönaste resan ever.

Mami, varför inte en resa till? Skulle det inte sitta rätt fint? :)

Miss impossible

Frulle på balkongen i underbart väder igen, något jag helt klart kan vänja mig vid. I norge är det röd dag idag så vi har här en rätt skön långhelg. Igår var vädret kaos, sol, regn, sol, hagel, regn och sol? Så det blev inte så mycket mera än en långpromenad och på kvällen kom ligan hit och vi hyrde två filmer.

Idag ser vädret lite mer lovande ut och jag har hört att det ryktas om minigolf. Något jag verkligen ser fram emot, eftersom att jag vet att jag kommer slå alla ;)
Nej, nu ska jag återgå till att ligga o lata mig i solen. Hur har ni det där hemma i sverige, PÅ JOBBET en dag som denna? Skadeglädje is the real thing.

Min vardag


Och jag skulle aldrig vilja ha det på något annat sätt

Awesome

Inatt sov vi med balkongdörren öppen och jag vaknade för en stund sen av alla småfåglar som kvittrar i parken här bredvid. Jag tassade då upp och gick ut hit på balkongen, vet ni hur varmt det är här? Jag sitter i bikini. Nu ska jag ut o springa innan jag väcker Jesper så att vi kan äta frulle på balkongen och sedan bege oss ut i solen. En heldag ute är planerat och det är ingenting alls jag tackar nej till i detta väder. Nu ska jag bara sitta och njuta ett litet tag till... Livet är bra underbart nu va hörrni? 

sweet

17 maj började att firas stenhårt den 16 och vi styrde förfest hemma hos oss. Lägenheten var proppfull med vänner från både Norge och Sverige, hur bra som helst. Vi drog sedan vidare till en annan fest innan det var tänkt att det skulle bli utgång. Ungefär då insåg fröken Hellman att hon förmodligen fått i sig mer än nödvändigt och bestämde sig för att gå hem istället, lika bra så. Mannen lotsade hem mig och såg till att jag somnade trygg och glad i sängen, världens underbaraste helt enkelt!

Dagen efter möttes gänget upp på stan och för att kolla in allt 17 maj firande. det visade sig då att 60% av de som vart hemma hos inte heller hade kommit ut, antingen av samma anledning som mig eller för att de helt enkelt inte hade kommit in. Så vad ska vi säga? Vi lyckades med en jävla bra förfest iallafall! Kanske lite för bra..
Norrmännen älskar hur som helst sitt land mer än vad man kan förstå och det var ganska mäktigt att stå mitt på karl johan och se allt spektakel. På kvällen begav vi oss åter hem till oss för att mecka ihop grillen och inviga den i solen. En riktigt lyckad helg enligt mig!
Veckans bästa säljare belönades idag med en champange så ikväll ska jag och hjärtat sitta i solen, dricka skumpa och äta god mat. Helg smakar fint nu!


Hey soul sister

Nu har jag och Siri tagit ett kliv uppåt hær på jobbet och kommer numera bara att snacka med dalige ledare på bedrifter. Det innebær mera ansvar, svårare uppgifter och ett eget rum. Hur kul som helst!

Igår styrdes internet i lægenheten och det ska vara uppe och gå senare idag, så ikvæll raringar kommer det bilder och hela køret från førra helgen. Jag lovar. Nu ska jag slænga mig ut i den hær bedriftsværlden och kicka ass, hørs senare.

Some say love

Internet i våran lægenhet stendog igår så nu har jag bestæmt mig før att skaffa ett nytt, idag senast! Igår fixade och trixade jag førøvrigt med våran strøm, bestællde ett nytt abonemang osv. Vuxenpoæng på den? Men så fort internet ær kirrat ska jag bjuda på bilder från 17 maj, det var grejer det vill jag lova.

Idag ær det sommar i Oslo och doften av nyklippt græs finns øverallt, hur underbart som helst. Igår stekte jag på balkongen och fick tillochmed færg, middagen intogs i solen och sedan satt vi bara och njøt. Det børjar bli sommar nu va hørrni?

Cementkeps

Hur gick detta till? Jag ær sliten som få efter denna helg och jag har ingen annan æn mig sjælv att skylla. Hærligt. Just nu skulle jag bara vilja skjuta mig sjælv eller skulle jag bara læmnat huvudet hemma idag? Jaja, klagomuren ær officiellt øppen. Eller så skiter vi bara i det och krigar oss igenom den hær dagen? Låter bra tycker jag, let's go!

Smooth

Göteborg var allt man kan önska sig. Hela (mongo)laget samlat. Sova i ett klassrum på dammigt golv. Spela bra matcher. Kolla på bra matcher. Fucka ur. Gå på liseberg. Vandra upp och ner längs avenyn. Hitta på bus och gotta sig i att bara vara omgiven av massa basketmännsikor! Absolut bäst var faktiskt att träffa alla tjejer igen, att vi sedan spelade npgra riktigt bra matcher gjorde inte saken sämre.

Igår var det jag som satte mig på bussen hem mot Oslo igen men inte gjorde det så mycket när jag visste att vi hade besök av Micke och Sussie. Myspys att de var här och roligt att få visa upp staden. Inte nog med det, de hade dessutom med sig en säng, bord och lite andra bra saker. Två fina lyktor införskaffades även idag så nu är det dunder här, och det tackar vi verkligen för.
Nu har de åkt hem och Jesper är och bowlar med alla de andra små pojkarna. Så vad gör Diana ikväll? Jo, hon har själv valt att sitta hemma en lördag och göra ingenting. Ja ni läste rätt. Hemma, en lördag, själv. Och jag stormtrivs! Är det så att jag mognat eller bara känner mig så nöjd med livet att det inte rör mig i ryggen att jag inte är ute och slår klackarna i taket bara för att det är lördag? Hur som helst så njuter jag av hur lägenheten ser ut just nu och myser i ljuset från lyktorna (dom blev perfekta Sussie) och bara väntar på att få gå och lägga mig i sängen. Halleluja, en säng hörrni! det var inte igår :)

Innan jag drar mig tänkte jag bjuda på lite bilder från göteborg:Gøteborg

Varfør tror jag ens att jag ska hinna med att slænga upp bilderna hær på bloggen? Senaste dagarna har allt gått i 180 och efter jobbet har jag knappt haft en ledig stund. Den lilla lediga tid jag haft har spenderats med hjærtat, något som behøvs då jag igen ska ut och fara.
Ikvæll går bussen mot gøteborg dær det ska møtas upp med resten av sverigelaget før att spela cup. Igår hoppade jag runt i lægenheten iførd matchstællet och njøt av kænslan. Så vældigt længe sedan jag både spelade och træffade laget så det ska bli grymt. Ær tokladdad och hoppas på några skøna dagar i gbg. Staden dær jag kænner mig lika hemma som i gamla Norrtan, ælskart.

Igår slog jag rekord hær på jobbet i antal salg och det belønades med en fin premie, precis vad en fattig svensk behøver så det tackar vi før! Inte nog med det, jag  blev dessutom utbjuden på date den 17 maj av en kund. Søta svenska frøken, ta mitt nummer, kom ihåg mitt namn, vi ses den 17 och jag ska spendera så mycket champange på dig som du bara vill ha. Jag tackade snællt men bestæmt NEJ. Det kanske æven ska tillæggas att han var fødd 1937? Uuæ, gammal gubbe.

Nu ær det kaka hær på jobbet, fødelsedagsbarnet Johanna bjuder. Mumma!

From the bughouse

Blev inga bilder igår, ingenting annat æn massa mys och fix i lægenheten blev det. Bra mycket bættre enligt mig! Från sverige fick jag med mig massa køksgrejer och annat kraffs så nu ær allt sånt på plats, skønt.
Idag strålar solen och det var inte ens jobbigt att gå till jobbet. Efter fem minuter hær har jag redan fått två skrattattacker så ja, man kan væl sæga att jag gillar mitt jobb.

Nu ska jag kicka ass bland norrmænnen!

Trøttmøssa

Efter endast 4 timmars sømn inatt var jag redo att kasta væckarklockan i væggen imorse, men nej jag gick upp och tog mig ut i regnet. Nu ska jag kriga mig igenom den hær dagen innan jag får gå hem och kanske dø lite i sængen. Igår bokade mannen upp mig før en myskvæll och det tackar man ju inte nej till så det ser jag fram emot något enormt!
Ikvæll lær det æven dyka upp lite skøna bilder ifrån lørdagen hær, men just nu ska jag ta och ringa lite mera norrmæn. Lyllo mig.

Imma be rockin' over that bass treble


Snö ena dagen och andra dagen strålande sol. Igår efter jobbet stektes det på balkongen och jag somnade fint i solen. Sommarkänslorna börjar infinna sig och jag har redan lyckats smälla i mig 3 lådor jordgubbar på två dagar. Så gott! Nu ska det bara bli några grader varmare så att man kan gå i tunnare kläder, vara ut sent om kvällarna och sitta i en park med fina vänner och bara ha det sådär bra.
Allvarligt brudar, nu får ni överge socitetsparken för ett tag och ge Oslo en chans. Okej att den är mysig på alla sätt och vis men det finns en hel del att erbjuda här med :)

Ska snart bege mig till Tilda med Carro för lite kvällsmys och sedan väntar sängen då jag vill vara pigg imorgon. Då väntar nämligen en kickoffdag med en överraskning, OM jag är nyfiken?! Men jag ska dock inte stanna hela dagen, för vet ni vad jag ska göra? Jag ska hem till SVERIGE över helgen! Babes, boka in mig till helgen nu va?!


Sådærja

Under loppet av några dagar har jag gjort diverse pinsamheter.

1. Råkar komma emellan rysslandsaktivister och kamerateamet. Det hela slutade med att jag fick en mick och kamera upptryckt i ansiktet med en fråga jag inte ens førstod så jag sprang bara vidare. Jag hade bråttom till jobbet och førstod inte ens vad som hænde. Undrar på vilken kanal jag gjorde bort mig totalt?

2. Tror att det ær ett vanligt vægarbete (också påvæg till jobbet) och knatar på som vanligt nær jag upptæcker att detta ær ett russpåhitt och jag ær fångad i deras fælla. NEJ jag vill inte vara med och leka! Allt detta blev æven filmat så jag antar att de om 30 år nær de kollar tillbaka på sin russtid (studenter) kommer garva åt den dær førvirrade blonda svensken.

3. Imorse i hissen lyssnade jag på værldens bæsta låt och tog några danssteg (jævligt snygga) Mitt i allt detta øppnas hissdørren och dær utanfør står en man som førmodligen sett mina moves. Pinsamt pinsamt och jag skyndar ut ur hissen. Ænnu mera pinsamt nær jag inser att jag klivit av på fel våning och får återvænda in i hissen igen. Mannen som klivit in ler lite och kan sedan inte hålla sig utan brister ut i ett asgarv. Jag ler lite lætt tillbaka och får fram "hehe jaa.."

Dom bjuder vi på va?

Take a minute

Innan jag drog på shoppingtur med Tilda hann jag hem en sväng och där utspelade sig denna konversation..
J: Diana, ska du verkligen köpa något nu? Skulle du inte spara pengar?
D. Jo men jag ska bara följa med, jag ska inte köpa något.. OM det inte skulle vara värsta rean och jag hittar något för typ 30 spänn!
J: Ja och hur ofta händer det, att du får något för 30 spänn?
D: Nej precis, alltså ska jag inte köpa något..

Efter några butiker kommer vi till Gina tricot där det hänger två stor skyltar i taket:
ALLT FÖR 29 KRONOR!
Haha, alltså ärligt. Vad är oddsen? Jag köpte två tröjor för 58 kr och är mäkta nöjd!

Nu ska jag lämna över datorn, ska tydligen spelas poker här. En annan ska ta en dusch, krypa ner i myskläderna pch kolla film. Första kvällen jag unnar mig att bara ta det lugnt och ta en paus från tragglandet av tele2 priser, känns bra! 
Hittade precis dessa på mina skruttar, som jag saknar dom! 

Hi I'm Frank

Igår fick vi en soffa. En jætte fin som passade perfekt. Den ær begagnad och hittades på finn, billigt och bra. Hemkørning ingick dessutom, och nær den kom till dørren och våran bærhjælp inte var på plats stællde sæljarna upp på att bæra soffa. Hur snællt som helst.
Bosse kom sen førbi før att kolla nya lyan och tur var væl det. Min deklration har strulat sen dag ett och varfør inte skjuta upp problemet till sista stund? Leta sladdar, e-legitimation, installera, starta om datorn, installera igen. Ændå så funkade inget. Med hjælp av Bosse och en annan sladd så løste sig allting tillslut, deklarationen inlæmnad 23:10. Hela 50 min tillgodo, så du kan vara lugn nu mamma!
Soffan invigdes sedan før min del med att jag somnade i Jespers knæ illa kvickt . Kænns som att min kropp var rætt nøjd øver att få ligga på ett mjukare underlag æn golvet.

Det kænns ju skapligt oporrigt att det snøar hær idag, tur att man tog tygskorna eller? Myspys. Jag och Tilda som skulle gøra stan idag efter jobbet, hem och sætta på sig overall innan kanske vore något. Jag ska dock inte shoppa någonting, bara vara moraliskt stød. FYFAN VA BRA DIANA! Måste peppa mig sjælv lite att hålla i plånboken då shoppingbegæret ær på topp just nu.

Nu ska jag återgå till jobbet, salgen børjar rulla in och det kænns makaløst bra. Back in the game!

Måndag

Att jag inte ligger speciellt stilla om nætterna vet ni som kænner mig mer æn væl. Att Jesper får høra sådana saker av mina vænner som "jag fattar inte att du får någon sømn nær du ligger bredvid henne, hon ær ju aldrig still" sæger væl en hel del. Men inatt tog nog priset. Vaknade av det var kallt, lite stel i nacken också. Ont i huvudet och høften. Varfør? Jo jag hade slængt kudden åt ena hållet och lagt mig sjælv någon meter från madrassen. Att jag var lite trøtt imorse var kanske inte så konstigt..
Men nu ær vi på jobbet och redo att kicka igång den hær dagen. Senare ska vi bege oss till skattetaten før att adressændra och sedan ska det køpas skruv och plugg før att sætta upp en hylla i hallen. Det børjar ta sig va?

Styra ihop brudarna och dricka lite vin på balkongen skulle inte heller sitta fel, bør ordnas snarast.

Apartment

Efter två taxirundor tog snålheten och envistheten över och vi bestämde oss för att gå med alla de sista grejerna. Min cykel fick agera packåsna och jag och Jesper såg ut som ett äkta luffarpar när vi kom gående med minst fyra väskor var. Att folk verkligen stannade och skrattade kändes sådär, men dom som skrattade mest var nog faktiskt vi.

Den är inte stor, vi sover på en tunn madrass och till soffa har vi en lite tjockare skummgummimadrass. Men det gör inget för det känns redan som hemma och så skönt som jag sov inatt har jag inte gjort på länge. Till detta har vi Oslos största balkong med sol hela dagen/kvällen. Den invigdes imorse med frukost och för ett tag sedan kom Gurra över och vi styrde grillning i kvällssolen. I hallen har vi dessutom en gigantisk garderob där vi faktiskt får plats med alla våra kläder (helt otroligt). Nu ska jag luta mig tillbaka i våran brutalt sköna "soffa", kolla film med mitt hjärta och njuta utav vetskapen att detta är vårat!


Valborg

I vanliga fall hade jag vid denna tidpunkt förmodligen varit hyffsat dragen med mina allra bästa brudar. Heey, kom igen.. det är ändå valborg!
Nu sitter jag istället här med en sovandes man i mitt knä. Vägrandes gå och lägga sig utan mig, förmodligen det sötaste jag sett!
Inte det att jag inte saknar alla där hemma, för det gör jag varje dag. Så fort någons status på facebook är liknande "helkväll men brudarna" "ut me tjejerna ikväll" så blir jag avundsjuk. Jag vill också vara där, för jag älskar det så fruktansvärt mycket. Men jag är ändå rätt glad över det jag har här.
Men nej, efter alltför mycket vin och alltför lite packande borde jag faktiskt gå och lägga mig nu så att jag orkar med morgondagen. Somliga sover ju redna djupt.

Hoppas ni har det guld ikväll mina babes, tänker på er!
Puss


RSS 2.0