Sjukling

En såndär dag man helst vill glömma, man helst vill sova bort. Saken är att det inte går, för jag är dunderförkyld. Har känt det komma smygandes några dagar men har kört på ändå och inte tänkt mera på det. Igår fick jag feber, hosta och allt som hör till. Idag är jag dessutom täppt i hela huvudet, ni vet vad jag menar. Givetvis ringer de från dagis om jobb men efter att ha hört min röst ville hon inte ens ha dit mig.
"eeh, du är rätt sjuk va? vi vill inte bli smittade"
Så himla typiskt, jag som gått o väntat på att få jobba. Gillar ju det! Men förstår självklart att de inte vill att jag ska komma och smitta deras barn. Hoppas bara på att jag ska bli frisk nu supersnabbt så att jag kan komma tillbaka.

Nyss kom mamma hem med halstabletter, glass och allt annat man vill ha när man är förkyld och efter mannens träning ska han komma hit och mysa lite. Kanske inte blir en så tokig kväll ändå! Nu ska jag ta en dusch och fräscha till mig. Kuddfrillan och pandaögonen är ju inte alltför läckert!

Skyddsängel

Att sakna så att det gör ont


Wordplay


Sometimes you put up walls, just to see who cares enough to tear those walls down.

Back to reality

Lugnaste och mysigaste påskhelgen på typ hundra år. Nepp, inte en enda utgång för min del, känns makalöst skönt! Vi gjorde en liten mix av våra viljor i lördags, så det blev en tur till uppsala. Äta lunch i gränby och sedan sitta hela eftermiddagen på svärmors altan i solen och dricka vin. Inte helt fel! Till kvällen knatade jag och Jesper iväg och köpte ca ett kilo godis, haha. Några som har längtat efter svenskt lösgodis eller? Ska det snarras så ska det! Vi myste ihop oss alla tre i soffan och somnade sedan fint till en film. På söndagen åkte vi sedan hem till mig där släkten befann sig för att äta påsklunch och fira pappa. Så även här blev det en heldag med familjen ute i solen, mysigt.

Imorse vaknade jag hemma hos familjen Karlsson och har sedan hunnit med en arbetsintervju, umgåtts med Carro och Mickis, och tränat med Carro och Bella. En rätt produktiv dag ändå va? Och ännu värre lär det blir imorgon, håll i hatten mina damer och herrar. Jag ska jobba! För första gången på typ fyra månader. Haha, är ju inte så illa som det låter, jag längtar faktiskt. Har dock lyckats pricka in att jag ska byta ruta på bilen samma dag så det blir stressigt imorgon. Men med fyra månaders vila i kroppen lär jag ju klara av det va? ;) Jess, men nu blir det ändå sängen för mig. Måste ju ställa klockan imorgon, hur gjorde man nu igen?




Pårrepåsk

Sedan matchen i torsdags har tiden spenderats hemma hos familjen Karlsson. Vi har myst och kollat film, gått promenader och igår åkte jag och Jesper hem till Linus där vi blev bjudna på värsta påskmiddagen. Spenderade sedan resten av kvällen därmed massa tokigheter. Kanooonväder idag ju och jag skulle helst vilja ligga på en filt i gräset någonstans, detta är dock inte Jespers favoritsysselsättning så jag tror att det blir en tur till Uppsala istället, kan vara rätt nice det med!


Påväg dit jag vill vara

Igår startade jag och Carro dagen på gymmet, körde på rätt bra och det känns idag kan jag säga. Har två armar som är oanvändbara nu, ett tecken på hur otroligt otränad jag är ELLER på hur bra vi faktiskt tränade igår. Väljer för min egen del att tro på nummer två. Vi mötte sedan upp Frida, Elin och Mickis, Smack! Ligan samlad och det blev en såndär intensiv virrig dag med miljoner skratt-attacker på både arninge och täby centrum. Stackars personalen på xxl när fem snurriga brudar virvlar in och vill ha hjälp med allt och inget. Alla lyckades nog iaf få med sig något hem och även jag shoppade två tröjor. Eller nej, jag fyndade! Eftersom att jag egentligen inte borde shoppa alls just nu, skäms på mig. Kvällen spenderades hemma hos Carro och Basse. Tog oss igenom en skräckfilm, bigbrother och en chipsppåse. Nice! Tror dock inte att jag sovit så lite på länge som jag gjorde inatt, underbara skräckfilm.

Nu ska jag snart hem till Mia, spana in hennes lya och fika lite innan jag hämtar upp mami och vi drar till uppsala. Där blir det nog en heldag och ikväll är det fotbollsfru som står på schemat, mysigt.
Ska förövrigt på arbetsintervju nästa vecka så det känns ju fenomenalt bra! Nej nu måste jag skynda, sen som vanligt.

 


Hey you

Jaha hörrni, så har ännu en helg rullat förbi.
Fredagen spenderades med Mami i solen. Bara slappade och uträttade lite ärenden på stan, närmare bestämt så köpte vi presenter till pappa som fyllde år igår. På kvällen var det halva brudligan som invaderade sofias place. Även Tilda var på besök från Oslo o henne har jag ju inte träffat sen jag flyttade därifrån i vintras, lycka! Hade en heel del att ta igen så våra munnar gick i ett. Hann peta in en våffla lite då och då men annars var det mest tjatter. Även lördagen bjöd ju på strålande väder så vi tog plats på Tildas altan och krängde av oss så mycket kläder vi bara kunde, de andra drack vin och jag vatten. (åhh vad jag älskar att bo tio min utanför norrtälje och alltid vara beroende av bil) Kvällen bestod utav födelsedagsmiddag för papi och sedan kom Alex och Jesper och plockade upp mig för lite bowling med resten av gänget. Askul och jag lyckades faktiskt spöa de flesta grabbarna, YES! Sedan vart det en snurrig utekväll och dagen efter träffades vi alla tjejer och kunde konstatera att vi inte var 18 längre. Med andra ord att vi mådde piss. Antar att vi får skylla oss själva? Även om jag gärna skulle vilja vara lika odödlig som man var i den åldern. Kvällen blev med andra ord lugn hemma hos familjen Karlsson.

Nu har två dagar på denna vecka och jag har ännu inget jobb. Men ändå har jag fullbokat hela veckan, hur ska jag ha tid att jobba liksom? Höhö. Nej helt allvarligt så har jag panik! Vill ha ett jobb nu och har aldrig varit med om att det brukar ta såhär lång tid att kirra ett. Måste styras NU.

Förövrigt så är jag och mamma ensamma hemma ikväll så vi ska snaska framför tv:n, och annars så saknar jag dig.


Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du i mitt hjärta


Allt skulle vara så mycket lättare, om allt var som förut


Mitt huvud är lika snurrigt


Your word means the world to me

Jaha hörrni, det blev en rätt produktiv dag ändå! Hann med en runda med hunden, städa huset och träna innan Frida kom hit och vi satte oss på altanen för att nuta av solen med en kopp te. Hur mysigt som helst att man kan sitta ute i solen i bara linne och njuta, jag gillart.
Nu sitter jag mest bara och väntar på att klockan ska bli två så att jag kan åka och hämta mamma och resten av damerna från resan. Jess, jag agerar nattchaufför. Men kvällen har spenderats med papi. Jag gillar det, han är så rolig. Eller mera såhär, vi är så lika. Vi slängde ihop lite middag framför tv:n, skrattade åt dåliga programledare, kollade på kort och nu är det fotboll som gäller. Så då passade jag lite på att ta en såndär långdusch, smörja in mig med massa krämer och fixa naglarna. Ni vet sånt där tjejigt man behöver göra ibland. Så nu är jag ren, len och luktar citron. Mumma!

Tror faktiskt att jag ska fördriva tiden med I rymden finns inga känslor. Lånade den av Sofia häromdagen och alla säger ju att den ska vara så himla bra och jag verkar ju vara den enda som inte sett den, så kanske dags flr det nu.


Vår

Goodmorgon!
Fast nej, jag har varit uppe ganska länge nu faktiskt. Har besämt mig för att inte hamna i sovabortheladagen baraförattjaginteharnågotjobb-träsket, så här ställs klockan och jag går upp i tid. Grymt skönt med detta väder dessutom, tänk några grader varmare så hade man kunnat ligga på altanen och sola lite, NICE.

Vaknade imorse med nackspärr, mycket skönt må jag säga och det ger framförallt en sådan härlig start på dagen. Eller? Nej nu ska jag träna och sedan göra en insats för det här huset, ser för jävligt ut. Mamma är på Malta och kommer hem inatt, kan ju va lite kul om hon slipper få en mindre chock när hon kliver innanför dörren.
Senare ska jag in o träffa Frida, vara hurtiga och ta en promenad. Borde i och för sig göra det med voffen som ligger vid mina fötter, ja det blir första prio nu. Utgång med hund nästa!
Håller förövrigt på att lurar lite på lägenheter och vi kanske har kommit på en bra deal här nu, vi får se. Men ger man sig bara fan på att man ska hitta något så gör man ju det, och det är lite där jag är nu. Bestämd och lurig.




Info

Sådärja, då tar vi och gör det här på riktigt. Vad hände gentligen sista veckan i thailand? Jo vi var på phiphiöarna och precis när det började bli dåligt väder beslutade vi oss för att åka till fastlandet, ett klokt beslut då vägen till phiphi några dagar senare var översvämmad. Och det regnade och regnade.. Jag gick hela tiden och väntade på bättre väder för att återfå min bränna och ni vet, bränna på den lite extra innan man kommer hem liksom. Men icke sa nicke, något fint väder blev det inte. Rätt tråkigt faktiskt eftersom att vi hade en hel del kvar att göra på resan, div. öar och snorklingsturer som inte blev av pga regnet, men men det är inte mycket att göra åt. Mest synd tycker jag om de som bara var där två veckor och hade regn hela tiden, jag menar vi hade ju ändå 2,5 mån med sol och bad så jag ska egentligen inte klaga. Även om jag var skitsur, och ledsen, över att största delen av min bränna hann försvinna (iiiii-landsproblem i allra högsta grad) Men vi hade det absolut bästa boendet och jag fick lära mig att njuta av att göra ingenting. Detta har aldrig existerat i min värld och första dagarna formligen klättrade jag på väggarna. Men tillslut kunde även jag njuta av att ligga och läsa en bok, ta sovmorgnar eller spendera timmar på ett fik. Vi hade det faktiskt skitmysigt trots allt regn.

Sista dagarna spenderade vi i bangkok och ni kan ju själva räkna ut vad vi sysslade med där? shoppingshoppingshopping! Det var köpcenter, marknader och köpcenter igen. Största berömet till min man som under dessa dagar inte yttrade ett knyst av missnöje trots timmar av shopping och frågor som "ska jag ta den här? I den färgen, tycker du verkligen det? Eller den här kanske? Är den inte för dyr då?" Haha.. ni fattar. Kunde inte ha varit bättre!
Väl hemma möttes vi av familjer, god middag och massa kramar. Underbart!

Och vad har jag gjort sen jag kom hem? Ptjaa, ex antal fika med brudarna, agerat fotbollsfru, firat en 25årig Johan, umgåtts med familjen och bara varit. Sökt en del jobb har jag gjort också, eftersom att vi har besämt oss för att stanna i Norrtälje ett tag och då behös det ett sånt. Så om jag fick ett snart skulle sitta hiimla fint! Idag har jag dessutom tagit tag i min träning och startade efter tre månaders vila med ett spinningpass. Mm jorå men det känns. Typ.. överallt! 
Nu har jag precis kommit hem från Sofia där jag och Amanda blev bjudna på middag, och snart tänker jag lägga huvudet på kudden. Natti natti.


Rävpuss


Tittut!

Tänkte typ bara kolla in och säga att i lever och så. Skämtosido, sista veckan i thailand regnade det, som ni alla säkert sg på nyheterna? Därav hade jag inte så mycket att skriva och första veckan hemma har enbart spenderats med familj och vänner. Med ndra ord, jag har inte gjort ett skit. Bara glidit omkring och njutit av sällskapet.
Ska ta tag i den här bloggen nu och skriver lite senare när jag har mer tid, för just nu skulle den här damen behöva slänga sig i duschen innan det är dags att träffa lite brudar. Har precis avslutat ett spinningpass och försökt hålla brännan vid liv i ett solarium så jag luktar ju inte direkt rosor. Eller, gör inte alla tjejer det? Njaa.

Pööss

RSS 2.0