Bali

Hehehey! daligt med uppdatering? Ja. Varfor? Jo for att vi mestadels ligger pa stranden eller gor nagot annat roligt, och lite for att jag far fullkomligt tokfnatt pa dessa sega datrorer och feliga tangentbord. Men men, resan ner gick hur bra som helst, saken vara bara den att nar vi kom fram hade inte vara vaskor gjort det och man visste inte heller vart dom var. Sa vi fick helt enkelt shoppa en del och begav oss darfor till kuta. Efter fyra dagar kom vara alskade vaskor och vi kunde fortsatta varan tripp. Kuta ar en helt okej stad, stor och med mycket affarer, men ingen speciell strand direkt. Sa vi akte vidare till padang padang, surfarstallet. Asfin strand och skona manniskor, manjana manjana liksom. Akte till turtle island dar vi fick halla i sma turtles och aven jatteskoldpaddor som va 65 ar gamla. Skojar inte nar jag sager att vi knappt orkade lyfta den nar vi var tva. Trotsade min fagelfobi och holl i nogonslags falk och en annan fagel. Jattefladdermoss och sedan fick vi en boa slangd runt halsen, ratt skon dag. Akte och kollade pa ett tempel som for mig helt alrigt var ratt ointressant. Jag kollade mest pa aporna och tyckte att det var svinkul nar en liten babisapa bestamde sig for att aka med Jesper och hoppade upp pa hans rygg. Efter padang padang akte vi bat till en o som heter Lembongan. Akta smekmanadso med fem meter till stranden fran din bungalow. Fint, trevligt, allt bra. Till den dagen nar Jesper ligger och laser och Diana precis ska resa sig fran sin solstol och ga ner i vattnet. Vad flyter omkring dar? Jo, en dod hund. PANIK. Jag asgrinar och Jesper far fatt i forvirrad personal pa restaurangen som forsoker gora nagot at hunden. Vi akte vidare nasta dag kan jag saga. Da hamnade vi pa on Gili trawangan. On mitt i ingenstans med kristallklart vatten och underbar snorkling, och dar de flesta pratar svenska? Exploateringen ar helt sjuk och det ar nastan nya thailand. Tjeena tjejen! Undra hur manga ganger man fick hora den?! Men som sagt, sjukt fint vatten och vi snorklade en del. Fick se alla sorters "akvariefiskar", skoldpaddor och jag lyckades aven se en orm. Detta resulterade i att jag blev asradd och skrikandes i snorkeln simmade in till land. Jesper fattade ingenting och agarvade over att han hade hort mitt skrik sa langt. Nu ar vi tillbaka i kuta och ska stanna har tills vi ska vidare till australien. Forovrigt sa kan jag tacka Jespers rutinerade fader som packat ner tejp till oss. Detta har kommit mycket val till hans nar Jesper pa kvallarna gar sin vanliga "doda spindlar runda" och tejpar igen eventuella ingangar for kackerlackor. Haha, sot min karl. Vi har det grymt bra men saknar er dar hemma lite, skot om er och sa ska jag forska se till att det kommer upp lite bilder har inom kort.

puss

Pirrigt


Just nu sitter jag här med fjärilar i magen, alla andra har redan gått och lagt sig och det borde även jag. Men nej, jag tänker spendera natten uppe för att vara så trött som möjligt imorgon. För imorgon börjar äventyret!
Imorgon åker vi till Bali för att vara där i tre veckor, sedan åka till australien en månad och avsluta med thailand en månad. Nu är det även såhär är att jag är sjukligt flygrädd, smart att boka en resa till andra sidan jorden då? Nja, jag vet. Därför är det lättare att vara trött, då kanske jag kan sova. Vore skönt.

Jag saknar dessutom redan alla mina tjejor och min familj jätte mycket, hur ska det gå? 
Nej, nu ska jag ta tag i det sista och terrorisera stackars jesper med diverse telefonsamtal. Det är honom jag åker med btw, om det var någon som inte förstod det. Längtar jätte mycket på samma gång också, iih!

Nej hörrni, ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen nu så jag hoppas att ni följer med på min resa.

Puss 


Jag gör väl som alla andra..

Året 2010.

1. Gjorde du något förra året som du aldrig gjort förut?
Jag flyttade till Norge.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar förra året?
Nope

4. Dog någon som stod dig nära?
Ja tyvärr.

5. Vilka länder besökte du?
Inga utöver sverige och Norge, tråkigt nog..

6. Är det något du saknar från år 2010 som du vill ha år 2011?
Mera av mina vänner och familj.

7. Vilket datum från 2010 kommer du alltid att minnas?
Första maj, helt klart.

8. Vad var din största framgång 2010?
Att jag tog steget från Norrtälje och skapade mig ett helt nytt liv i ett nytt land.

9. Största misstaget?
Misstag och misstag, att jag jobbade kvar på tele2 så länge?

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Två sjukhusvistelser har jag hunnit med men ingen av dom har varit något allvarligt.

11. Bästa köpet?
Presenten till Jesper.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Skulle önska att jag kunde skriva shopping men nejrrå.. hyran?

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
2010 har varit ett år där jag har träffat mycket nya människor och fått lära mig nya saker så det finns en hel lista på saker som gjort mig lite sådär extra glad.

14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2010?
We no speak Americano, Dum av dig och Från och med du.

15. Var du gladare eller ledsnare förra året jämfört med tidigare år?
Gladare :)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
 Tränat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Deppat över Oslos regnsommar, det är ju egentligen bara att gilla läget.

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma i familjehuset med hela släkten.

19. Blev du kär förra året?
Jag var redan kär!

20. Hur många one night stands?
Allvarligt, finns det nån som svarar på den här frågan?

21. Favoritprogram på TV?
Soooolsidan!

22. Bästa boken du läste förra året? 
Ehehe.. räknas cosmopolitan? 

23. Största musikaliska upptäckten?
Jarru, jag är nog inte så musikalisk helt enkelt.

24. Något du önskade dig och fick?
Ett år fyllt med nya upptäckter.

25. Något du önskade dig och inte fick?
Längre hår? (dagens i-landsproblem)

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010
Jag spenderade hela dagen med mamma i kista galleria, som vi formligen shoppade sönder,
och sedan blev det middag med familjen.

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Säkerligen

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Hejjagspararpengarochborinorgedäralltärsvindyrt. Alltså inte så varierande.

29. Vad fick dig att må bra?
Dom som står mig lite sådär extra nära, ni vet vilka ni är.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Pass

31. Vem saknade du?
Min familj och mina vänner här hemma, men absolut mest mormor.Love and respect goes hand in handJag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad

Try catch me if you can

Igår fick jag vara sådär storasystrig som jag så sällan får vara nuförtiden. Ingen av oss bor hemma längre (förutom jag just nu) så därför ses vi inte lika ofta. Men igår kom minstingen förbi med en del kärleksbekymmer och jag kände mig nöjd med att jag faktiskt kunde hjälpa till, hade lite vettiga svar. Är det så att man faktiskt börjar bli lite vuxen och har upplevt en del saker nu? Tydligen "Diana det låter som du är 50 år". Man tackar man tackar. Men hey, lite cred kan man väl få?

Just nu sitter jag i soffan med ett täcke runt mig, dricker te och funderar på om jag ska sova lite till eller kolla på en film. Det är så att Jesper lever jobbaochgåupptidigt-livet, och jag lever ledigochvarauppesent-livet, så det krockar lite när jag varje morgon ska köra honom till bussen kl sju. Men det gör inte så mycket egentligen, för jag gillar just det här. Att vara uppe innan det har blivit riktigt ljust, kolla ut på snön, ligga nerbäddad i ett täcke och endast ha lite ljus eller julgransbelysningen tänd. Kan bara vara jag som gillar det?
Nej hörrni, krypa ner en timme till eller två innan jag ska ta tag i min dag. Tänker på alla er som redan är och jobbar! Eller..
Monday morning

Gårdagen var en såndär drömdag jag skulle vilja ha varje dag.
Vakna hemma hos Jesper, sitta i deras kök med familjen Karlsson och vakna till. Åka till Frida där inte bara alla mina brudar finns utan även mina sötnosar till katter. Åka hem och ha filmkväll med familjen. En sån filmkäll där alla försöker få sin perfekta plats i soffan (ja allla har en egen) och tar med sig 5 kuddar var. Lagom till sängdags få sällskap av Jesper som varit och spelat poker i sthlm. Krypa ner i sängen med sitt hjärta och ha hunden nedanför sängen.
Det är drömmen för mig, mer sådana dagar tack!

Hunden i sovrummet, hur gick det till? Hur mycket jag än gillar mitt bustroll så har jag aldrig tyckt att han behöver sova hos mig. Men nu är det såhär att han gillar Jesper, och Jesper honom.. och då tar även Jesper med sig honom överallt. Dom är söta så jag står ut med att ha mitt yrväder hos mig på nätterna, trots att han byter position var femte minut och dunkar med svansen i golvet så fort du rör dig efter 05:00.

Så imorse vaknade jag med båda mina favortimän i mitt rum. En som krampaktigt höll tag om mig och vägrade lyssna på att hans alarm ringde, och en som älskade att någon skulle gå upp tidigt och viftade så att svansen skulle gå av. Jesper och resten av familjen åkte och jobbade och här sitter jag själv. Ska kolla på trolltider (min nya favorit) ta en sväng med den där hunden och sedan åka till Carolina. Vi som är lediga får ju liksom hålla ihop? Frukost på det då! Något nyttigt skulle ju sitta fint, kroppen känns ju inte direkt redo för att stå på bali om två veckor efter denna jul. Men men, det löser vi nog!

Vi börjar om

Jaha hörrni, känns som att jag tog en liten paus från allt som har med bloggande att göra. Har varken haft tiden eller lusten att sitta vid datorn så, thats why. Men nu när julhetsen och allt har lagt sig kanske det finns lite mera tid?
Sen jag kom hem har det hunnits med diverse fika&snackaskittimmar med mina damer, spenderats mycket kvalitetstid med min familj, ett lyckat födelsedagsfirande av mig, några dagar och nätter i sthlm, blivit bjuden på både middag och bio, firat julafton hemma i familjehuset med hela släkten och tre hundar (underbart kaos), dansat bort en hel juldag och pussats med mitt hjärta på tolvslaget på nyår. Alltså har jag hunnit med en hel del, men framförallt så har jag hunnit med att bara ta det lugnt, något jag hade lovat mig själv. Jag har blivit mer hemmakär än någonsin och försöker oftast se till att folket kommer hit så att jag slipper åka iväg. Inte för att jag är lat, utan för att jag har insett hur mycket jag älskar att vara hemma. Det absolut viktigaste jag hunnit med är att boka resan. Den 12 januari åker jag och Jesper till Bali, sedan vidare till australien och till sist thailand. Hur underbart som helst och det är mest det vi går och väntar på just nu.
Jag är just nu i den fasen att jag mest är nervös. Nervös, orolig och tycker att jag måste ta tag i alla potentiella problem som kan finnas. En lite mindre positiv sida hos mig. Jesper äremot är i den fasen att han bara tycker att allt är skitkul och inte har ett problem i världen, no worries. Men det är väl där vi kompleterar varandra antar jag? 

Igår firade jag och Jesper våran ettårsdag, ja jag vet.. dagen efter nyårsafton. Hur många årsdagar kommer vi ha där vi inte är bakis? Men med ett mysigt och realtivit lugnt nyårsfirande hemma hos mig så lyckades vi rätt bra dagen efter också och avslutade det hela med en bio i uppsala. Idag har vi suttit hemma hos Frida, hela brudligan, ätit lunch, fikat och pratat om allt som går att prata om. Älskar att vara med mina flickor, har saknat alla så i norge och njuter alltid extra nu när vi ses.

Nej, nu har vi fått en lite update så hoppas du är njöd nu Tilda? Ska försöka hålla i det här nu :)

RSS 2.0