Julen

Nu var det alldeles för länge sedan. Så istället för att göra ett långt (drygt) inlägg så delar vi upp det lite. Och vi börjar med.. julen!

Julhelgen var lugn och spenderades enbart med fina människor som gör mig glad. Det kollades på film, slappades i soffan, blev en bio i uppsala, spelades spel, firades julafton UTAN gran, och det östes på juldagen med dom allra bästa!

Trots att julgranen, precis när den var färdigklädd, ramlade omkull och i och med det åkte ut illa kvickt (någon med hett temeperament i våran familj, nejnej) så blev julaftonen precis som den brukar iallafall. Världens bästa släkt hemma hos oss, massa fina julklappar, god mat och sedan spel natten lång. Underbart.

Juldagen sedan startade med förfest hemma hos Ida med en bunt sköningar och avslutades på moset. Där dansade vi oss svettiga tills lamporna tändes, på riktigt. Jag tror att vi var sist ut? Mission utfört! Är du nöjd nu? JA! vem som sedan kom på den smarta planen att gå till starren för en mosmeny skulle jag vilja skjuta. För där stod jag, 5 över 4 fortfarande utan taxi.. i strumpbyxor. Tror att det tog halva dagen sedan att få tillbaka normal kroppstemperatur, men det var det värt :)





Och ungefär såhär långt kom jag innan kameran dog och jag upptäckte att laddaren ligger kvar i Oslo. Suck!
Så ni får hålla tillgodo med dessa så länge, innan resten kommer upp.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0