Tisdag

Så har ænnu en helg flaxat førbi och det ær en ny arbetsvecka.
Då jag och karnl knappt såg varandra førra veckan bestæmde vi oss før att ha en hemmakvæll i fredags. Vi gjorde årets tacomiddag, slæckte alla lampor, la ut en madrass på golvet, burrade upp med diverse kuddar och tæcken och slog på en skræckfilm. Mys på høg nivå!
Lørdagen spenderades med Tilda på stan och kvællen bjød på hæng med skøna mænniskor hemma hos Rasmus. Nær några sedan valde att gå ut gick jag och Jesper hem. Underbart skønt!

Efter att ha tagit mig igenom den vanlig måndagsångesten, ett arbetspass och ett gympass med Johanna sprang jag førbi Tilda en svæng igår. Vi drack te, satt på balkongen och fnissade ikapp innan det var dags før den hær damen att gå hem och dejta kudden.
Idag ær vi otroligt laddade før ett nytt tolvtimmarspass, hur skønt kænns det att veta att jag inte får gå hærifrån førræn om åtta timmar? Jaja, cash is king! Nu ska jag surfa vidare lite, datorn kænns inte som att den før høgsta prioritet nær jag kommer hem ikvæll så jag får passa på nu helt enkelt.
Som gjorda för varandraFrågor på det?

Helgen som var12:00

HE HE HE. Det var ju troligt att vi fick något tvættat igår?! Jobbar 11timmarspasset, skyndar hem och upptæcker att alla tvættider ær snodda. Kul! Det ær nu dom dær klæderna som ligger længst bak i garderoben åker fram, dom dær man aldrig anvænder och undrar varfør man egentligen inte bara slænger? Och nær ska man hinna tvætt då kan man undra, att stælla sig en fredagkvæll och syssla med sånt bara vægrar jag. Nej de kænns som att jag skulle behøva ha mer æn 24 timmar på dygnet før att hinna allt.

Jag har iallafall beslutat mig før att skaffa gymkort på Elixia, gillade stællet och dessutom fick jag en schysst deal av Philip så det blir kanon! Frågan ær då bara hur jag ska hinna træna? Fuck Anna Anka som sæger att alla mænniskor ska træna minst en gång om dagen och de som inte gør det handlar bara om lathet. De som lyckas med att ha ett heltidsjobb, træna minst fem dagar i veckan och dessutom har en familj ska ha en stor jæva eloge!
Nu ær det tillbaka till jobbet people, men idag ær det ju fredag och det gør det hela lite finare, har aldrig tyckt att det ska bli så skønt med helg som jag gør nu.

At work

Lunchrast på jobbet och inga roliga hær så passar på att sno datorn lite. Dock så ær det facebookførbud, och massa andra førbud också før den delen.
Så mitt jobb, kanske dags att ta det nu. Jag jobbar på ett vældigt litet lager som bara har smycken och klockor. Eller ja, nær jag hæromdagen sa att "vi som jobbar på lager.." Fick jag snabbt tillbaka att detta minsann ær en kontorstjænst! Yeye, kalla det vad ni vill. Det ær iallafall ett vældigt litet lager dær inga truckar eller smutsiga lagergubbar får plats. Så det jag gør ær att jag plockar klockor och smycken till kunderna, kollar så att ordern stæmmer, packar det och skickar det dit den ska. Thats it!
Sen ær det sjælvklart tusen olika saker att hålla reda på, ær det servicepakke, bedriftspakke eller ska de kanske gå som schenker?
Jag ær enda svensken på stællet och den absolut yngsta, dessutom idag den enda tjejen. Iallafall på min avdelning. Men jag trivs hur bra som helst och alla ær jætte gulliga.

Æven idag blir det øvertid och sedan ska jag spurta hem och hjælpa min man med tvætten och så ska jag førsøka hinna træna också. 
Førøvrigt så måste jag tillægga att træningsverken inte alls blev så brutal som jag trodde att den skulle bli, hur skønt som helst och jag ær nøjd!

Nu tillbaka till jobbet, puss gurkor!


Upptagen

Okej, vi lägger ner de här med att jag ska försöka bli bättre på uppdatering. Jag jobbar heltid och efter jobbet prioriterar jag annat före datorn. Så vi gör det lätt och enkelt såhär.
Måndag: Träffade Tilda som vart på semester i sverige senaste tre veckor och tränade.
Tisdag: Jobbade tolvtimmarspasset på jobbet och åkte hem och sov.
Idag: Tränat på Elixia med Johanna och funderar på att skaffa kort där.

Nu ska jag joina min man i soffan som ligger och kollar på fotboll. Och ja, jag ber om ursäkt för detta halvdryga inlägg men jag är trött, hungrig och har redan lite träningsverk. Lovar att återkomma med något roligare!


Retext

Så var det en vecka sen sist igen, jag måste verkligen bli bättre på det här med att uppdatera. Men vad har jag gjort? Jobbat, tränat och sovit innan min töntiga förkylning utvecklade sig till något större och jag ägnade istället en del tid åt Johanna. Jag och Jesper hängde även med mitt jobb på filmpremiär på Rockerfeller och garvade oss igenom en hel film tillsammans med Oslos alla b-kändisar.

Helgen har däremot varit mera händelserik. I fredags anlände mannens syster Jessica och kompis Camilla. Vi startade helgen med en middag ute och ramlade inte hem förrän på morgonkvisten. Då hade vi hunnit sitta hemma hos oss, mött upp annat folk och spanat in två uteställen. Trots att vi svullade makaroner med ketchup mitt i natten vaknade vi alla hungriga som djur på lördagen och tog oss ner till Aker brygge. Där gick vi från ställe till ställe och bara satt i solen och åt. Åt och åt och åt, underbart! Lördagen avslutades med grillning på balkongen, förkaka här och utgång på två underbart bra nya ställen. Söndagen spenderades helt och hållet på Fridays i solen där det hinkades läsk och åts flottiga saker.
Trots att min tå har ett jack efter glasskärvan och att min kropp känns helt mörbultad efter att den okända 80kilos mannen mejade ner mig i lördags så kan jag inte säga annat än att jag har haft en grym helg, helt underbart!

Nu ska jag ta min blåslagna kropp och dejta kudden, känns som att det inte skulle sitta helt fel.

Pics


Underbart

Helgen har varit den bästa på länge.
Den startade fredagkväll med en brakmiddag nere på aker brygge. God mat, dricka, massa prat och skratt och vi ramlade inte hem förrän efter tolv. Lördagen fortsatte i sann semesteranda och vi promenerade runt i solen, fikade och kollade på båtar. Även denna kväll bjöd på en uteservering med god mat och avslutades med en tur i slottsparken. På söndagen tog vi en två timmars boatcruise och njöt utav havsluften innan det var dags för mamma och pappa att bege sig tillbaka till svedala.
Då tog jag och Jesper en tur med bilen till en sjö som ligger en bit utanför oslo. Sol, bad och en eftermiddagslur innan vi begav oss hemåt för att äta fruktsallad och kolla på film.

En helt underbar helg och jag saknar alla redan!

Bilder kommer

Whats new?

Har sagt upp mig från jobbet och lämnat tele2familjen för ett annat jobb. Ett bättre jobb! Att jag drar ner medelåldern med typ 15 år gör mig ingenting för jag stortrivs redan.
Första dagen var i måndags, nya saker att lära och jobba med kroppen hela tiden. Efter det var det bara att gå hem och dö, nöjd men trött!
Tisdagen var lika slitsam den men lyckades ändå ta mig ut på en långpromenad efter jobbet med Johanna. Det fina med det hela var att vi tydligen missat att de va Tour de france fast här i oslo (ingen aning om va tävlingen heter) och gatorna var fulla med cykelnördar. Underbart, precis vad vi önskade oss?!
Igår var det städ och tvättdag här hemma och de lär bli något åt det hållet idag med för imorgon kommer mamma, pappa, moster och hennes man på besök. Ska bli hur kul som helst och jag längtar redan.

Nej, ska man ta tag i sig själv och sätta igång eller? Diskhögen ser ju så otroligt lockande ut. NAT!

Weekend

Fredagen blev som sagt lugn. En film i soffan och serier på datorn i sängen att somna till. Hur smutt?
Lördagen laddades upp tillsammans med brudarna. Vi gjorde stan, åt lunch och spanade på folk innan vi gick hemåt för att styra oss iordning.
Runt åtta tiden rullade sedan folket in hemma hos mig och Jesper och innan vi visste ordet av hade vi tydligen blivit tjugo pers och balkongen var fullsmockad. Vi slirade sedan ner på stan och klarade av både Fugazzi och Zaras tält innan det var dags att bege sig hemåt.

Att sova länge på söndagar är för mesar så halv elva var det jag, Johanna och Malin som begav oss till stranden. Några fler damer anslöt sig och då Oslo bjöd på toppväder blev det en heldag med sol, grillning och massa skitsnack. Tillslut ramlade även männen ner på stranden och det blev en hel del badande.
Helgen avslutades fint med en filmkväll tillsammans med mitt hjärta. Underbart!


Favorit i repris

Power

Ensam kvinna på jobbet med åtta tævlingsinriktade mæn, ændå så lyckas jag kamma hem segern i båda de tævlingar vi haft idag. HA! Ena tævling var dock inte av det seriøstaste laget, men jag blev några hundralappar rikare och fick med mig æran av att ha vunnit øver norska mæstaren i sten, sax oxh påse. Ja, dom tævlar i sånt hær i norge. Still, jag vann øver norska mæstaren!

Idag ær det fredag, en riktigt jævla bra fredag dessutom! Den ska inte firas med utgång eller något annat trams. Nej, den ska spenderas hemma med ækta fredagskos!


Bildregn

Det är redan torsdag och jag bjuder på en del sköna bilder.
Detta är vad jag har sysslat med de senaste veckorna.Från och med du


Matad, tränad och duschad. Nu beger jag och Jesper oss till en uteservering i närheten. Underbart!

Utkast: Aug. 3, 2010

Efter dunderfrullen i lørdags blev det en tur på stan, træning och sedan minigolf. Men visionen om att jag faktiskt inte ær så bra på det gick jag in med instællningen att jag bara skulle ha kul. Jag mot tre grabbar, varav två faktiskt har spelat golf. Men det visade sig att jag skulle få till några "holeinones" och kamma hem førsta platsen! Eller var det andra? Då det nyktra tillståndet inte riktigt inafann sig nær vi ræknade resultaten så vet vi ænnu inte helt hundra vem som vann, men kul var det iallafall!

Folket ramlade sedan in hos oss och medans de andra grillade smællade jag och Jesper i oss årets førsta kræftor. Mumma! Då næstan alla mina skøna bønor befinner sig antingen i sverige eller kroatien just nu så blev jag ensam kvinna på festen, lite trist men jag klarade mig ændå. Kan dessutom hænda att grabbarna slæppte till lite extra då det inte fanns några andra damer att impa på och jag fick bevittna skøna framtrædande till låtar som Nær vi græver guld i USA och Kung i baren. Vi begav oss sedan ut i natten och hamnade på Fridays i vanlig ordning. Dær skakades det rumpa och armbågades om platser tills stængning. Summa summarum, en riktigt lyckad kvæll!

Då søndagen inte bjød på något strålande væder spenderades den i soffan, till Jespers stora lycka. Men framåt kvællen tog vi faktiskt en långpromenad då vi æven passade på att køpa snarr, Chips, dipp och cola! Vi gick sedan hem och grillade, slængde på en film och svullade i ækta søndagsanda!

Igår var en vanlig rutten måndag, om inte lite extra rutten eftersom att alla mina babes befinner sig i ett annat land just nu.
Idag har jag upplærning på jobbet och ska snart få ægna mig åt att få sitta och boka møten. Hur kul som helst att få komma vidare men jag ræknar med att jag lær vara rætt så trøtt i huvudet nær jag går hærifrån idag.

RSS 2.0