Fødelsedag

Dags før en uppdatering?
Fredagen bjød på god middag, efterrætt, vin och tænda ljus. Yepp, så toffligt som det kan bli och jag gillart! På lørdagen var det strålande væder så vi spenderade hela dagen ute på stadens gator, møtte tillslut upp Jens och Gurra før att planera infør kvællen och begav oss sedan hemmåt før att styra om. Hæmtade upp Tilda och Carro och sedan vidare till grabbarna som styrde førkaka. Ørebrodamerna joinade och festen var igång. Skratt, demostartion av diverse gymæøvningar och en hel del dricka. Hamnade tillsut på Luux och jag kan knappast påstå att det var stællet som gjorde det, snarare sællskapet och alkoholen innanfør væsten. Kul hade vi och dansade oss svettiga, hørde att någon tillomed hade træningsverk på måndagen? ;)
På søndagen funderade jag mest på om vart jag hade gjort av min strypsnara och om jag skulle vara tvungen att ta fram pistolen och skjuta mig sjælv? Japp, jag var rætt sliten. Trots detta tog vi en svæng førbi Jens och Gurra och bestæmde oss helt spontant før att dra en tvårætters på Yayas, bæsta thaimaten i stan. Så det blev en drømavslutning på en riktigt bra helg!

Igår packade vi væskorna och idag efter jobbet beger jag, Jesper och Jens oss hemmåt før en helg i Norrtælje. Wihuuu! Dessutom så fyller min mamma år idag, GRATTIS!

It's you

Den här dagen för ett år sedan var början på det livet jag lever nu, det bästa som hänt mig.


Friday, I'm in love


Nu ska jag dejta min man, herrå!


Status?

Det snöar ute. Mina ben är oanvändbara gelesnören efter träningen. Nyduschad i soffan bredvid en man som vägrar kolla annat än sport på tv:n. Saknar min partner in crime.


Elixia

Core extremen lever upp till sitt namn och både jag och Johanna kunde imorse konstatera att det kændes att vi levde. Men hur jobbigt kan det vara tænker ni nu? Men har ni varken gått på det passet eller haft den instruktøren har ni verkligen ingenting att sæga till om, inget alls. Så på darriga ben drog jag førbi Tilda en svæng innan jag landade hemma i rygglæge med datorn på magen. Burrade sedan in mig i en varm famn och somnade till ljudet av fotboll på tv:n. Ganska skøn kvæll ændå.

Ikvæll kør vi igen med samma instruktør men med annat pass. Benmørdaren, Cardio combat.

Side to side

Igår, øvertid och sedan hem till ørebrodamerna før lite skitsnack medans Johanna styrde mitt hår. Nu ær utvæxten borta och det tackar vi før!

Øvertiden igår vet jag knappt om den kan ræknas som arbete? Jag slæppt loss min kreativa sida och rev bort hyllor och flyttade bord, tapetserade en vægg med affischer och gjorde min hørna lite extra mysig. Idag har folket kommit førbi och berømt affischvæggen och tillomed marknadsføringsbrudarna hakade på idèn och børjade spåna på næsta vægg med affischer. Det hænder inte ofta ska ni veta, att dom hakar på andras planer, så cred till mig att jag startade trenden! Nu ska jag jobba klart denna otroligt sega dag och sedan ska jag svettas sønder på corepasset med militærtrænaren. Hur længe hade jag træningsværk førra gången, en vecka? Men jag gillart.


Oslagbart

Det finns en kvinna som känner mig lite bättre än alla andra. Hon som kan höra i min röst hur jag mår. Hon jag kan sitta med en hel dag och inte göra någonting utan att det blir konstigt. Hon som kan säga åt mig att jag är en tönt och att jag ska skärpa mig när jag blir irriterad över onödiga saker och hon som jag alltid har lite extra roligt med. Man vet helt enkelt att det kommer bli en grym kväll när hon är med.


Den kvinnan lyckades med hjälp av min man grundlura mig i helgen. Som jag tidigare skrev så hade jag, efter ganska mycket tjat, lovat Jesper en lugn helg. Och med tanke på att han skulle jobba över i fredags funderade jag ju starkt på att laga middag och styra mys tills han kom hem. Så påväg hem från jobbet får jag både sms och samtal från honom med frågan vad jag skulle göra på kvällen "meen, vara med dig!" Vilket jävla tjat tänkte jag. Han förklarade även för mig att det inte blev någon övertid och att han förmodligen skulle vara hemma innan mig. Jag tänkte inte mer på det och tog mig hem till lägenheten. Hemma, dörren är låst, Jesper öppnar och säger att han vill prata med mig om en sak och vill att jag ska sätta mig i soffan. Shit, vad händer nu, vad är det här och varför luktar det tjejparfym? (ganska bra observerat av mig tycker jag) Går in till soffan och vänder mig mot sängen och vem sittter där? Underbaraste, finaste Carolina Brand! Jag tror bara jag skrek rätt ut och visste knappt vart jag skulle ta vägen. Har aldrig i hela mitt liv blivit så glad och inte trodde jag heller att jag skulle lyckas bli så lurad. Mina älsklingar hade alltså planerat detta för länge sedan, därav tjatet om "en lugn helg" så att jag inte skulla planera något annat och lögnen om att han skulle jobba över så att han kunde åka och hämta Carro vid tåget istället för mig vid jobbet. Helt underbart! Så fredagen startade hemma hos oss och även ralle joinade innan vi gick till Åpen bar. Där var ganska fullt med folk och slutade lite kaosartat innan jag och Carro vandrade hemåt och grabbarna fortsatte. Jag och Carran satt upp ganska länge och tog igen massa prat innan en mycket överförfriskad man ramlade in i lägenheten och gjorde våran kväll, vi skrattade tills vi grät åt hans påhitt.

Lördagen var mycket lugn och mysig innan vi laddade om för en ny kväll. God tacomiddag och för här innan vi skulle vidare till nästa förkaka hos Rasmus. Det var sedan tanken att vi skulle dra vidare men vi kom ingenstans. Vi blev kvar till halv sex på morgonen och då hade vi avverkat en hel kväll med diverse lekar, danstävlingar och en hel del dricka. Runda under fötterna snubblade vi alla hemåt och fick fyra timmars sömn innan det var dags att gå upp för att bege sig till Carrans tåg. Det här var absolut den bästa helgen på hela året och jag kan inte göra annat än att tacka mina hjärtan Carro och Jesper för att dom är underbarast.

Älskar er.










It's the sound of letting go

I tisdags slog jag Tilda och Carro tre flugor i en smæll. Jag tyckte att jag var værd något alkoholhaltigt efter mitt mørdarpass på jobbet, sverige spelade mot holland och Tilda firade ett år i norge. Så vi gick till Hard rock cafè och ja.. drack alkoholhaltiga drycker, firade och sneglade på fotbollen. Riktigt trevlig kvæll, så borde alla tisdagar vara! I onsdags var det træning som gællde och efter det lurade Jesper i mig att kolla på en rysare så nu har vi inte sovit på två nætter, tackar tackar. Igår skulle jag gå på favvopasset men puckot i kassan påstår att det ær fullt (trots att man inte behøver boka) så sur som ett bi fick jag trængas med resten på gymet, værdo. Men men, idag ær det fredag och jag ser såå fram emot att få sova ut imorgon. Jag har lovat Jesper en lugn helg och ska før førsta gången på længe INTE stælla klockan, det hænder inte ofta. Funderar starkt på att banga træningen ikvæll och vara en såndær bra flickvæn som ser till att maten står på bordet nær mannen kommer hem efter att ha jobbat øver, men jaa.. vi får se hur snæll jag ær helt enkelt ;)

Førøvrigt sa dom på nyheterna hær att idag ær årets førsta vinterdag, och jarrå det ær svinkallt! Vinterjackan gled på imorse och jag hade næstan glømt bort hur otroligt skøn den ær att gømma sig.

Cooler than me

Førra veckan fløg førbi i en vældig fart och spenderades mestadels på jobbet eller gymmet. Lite tid i ørebrokollektivet hanns givetvis med dær jag tjuvade deras tvættmaskin och njøt av svenska tv4. Dejt med Tilda och jag och Johanna drog mørdartræingspasset, cardio combat is the shit! Ungefær så såg min vecka ut.
I fredags jobbade jag och Jesper halvdag och begav oss sedan hem till Norrtælje dær hela helgen har spenderats. Det blev en heldag med famil/slækten dær vi firade mamma, en spontanutgång som slutade med spel och annat till halv fyra på morgonen, myskvæll med brudarna, en åktur i corvetten och en skøn eftermiddag i Jespers moders soffa. Brutalt bra helg och underbart att få træffa alla jag saknat så. Dessutom så fick vi med oss massa vinterklæder tillbaka och det ær ett stort plus, no more freezing. Nu ær vi redan igång med en ny vecka och idag ær det tolvtimmarspasset som gæller. Glømde jag næmna att de vi sysslar med nu ær att riva och bygga upp ett nytt lager? I 12 TIMMAR. Om jag lær vara sliten? Ja.

Kärlek


Trying to be perfect aint so easy when everbodys definition of perfect is different


Waka waka

Nyduschad, inlindad i en filt och med tända ljus överallt känns allting lite bättre. Såå, helgen? I fredags anlände Jessica och Johan här i Oslo och sedan har det varit fullt ös medvetslös. Eftersom att Johan har yrket kock, och ett stort intresse för mat, så var restaurangerna för båda dagarna redan bokade när de kom och jag var ganska nyfiken.
Så fredagen startade på en riiktigt fin restaurang med en femrätters och jag var ibland tvungen att snegla på någon annan för att veta vilka bestick jag skulle använda, no jokin! Och sedan fortsatte vi vidare till Åpen bar där det shottades i mängder och dansades en hel del. Männen försökte supa varandra under bordet och jag kan säga att båda lyckades ganska bra! Jag och Jessica var inte sämre vi men höll oss mera på mattan än vad karlarna gjorde. 
Lördagen spenderades på stan och vi hann med en del shopping och en fika innan det var dags att göra sig klar för nästa kväll. Den middagen var något utöver det vanliga, tiorätters! Jag visste knappt att det fanns och trodde att jag skulle dö när jag såg menyn, men 7 timmar senare och allting gick i. Japp, vi åt en middag på 7 timmar. Hur mysigt som helst och något man verkligen borde göra oftare. Framförallt väldigt intressant och roligt att äta med några som verkligen kan och är intresserade av mat, som vet vilka viner som passar till vad och som kan förklara vad man faktiskt äter. Så, ganska mätta och belåtna rullade vi vidare till Bar nere på aker brygge innan vi tillslut hamnade på Cayenne där det dansades till stängning. Denna kväll var det tydligen fröken Hellmans tur att bli aningen slirig. Glad som aldrig förr men med vissa svårigheter att sätta fötterna rätt är det tur att man har en gentleman till kille som ser till att man kommer till lägenheten från hissen när balansen sviker en.
På söndagen var vi lite kulturella och åkte till Munch museet, det var ganska snabbt avklarat men nu har vi iallafall gjort det. Resten av dagen var en enda lång fika där det slurkades läsk och pratades om gårdagen. FK (fyllekaja) blev mitt nya nickname, trots att jag nog då faktiskt var den som var minst sliten. Puss o kramades hejdå innan jag och Jesper gick hem och dog i soffan, lite ledsna över att de skulle åka och att helgen redan var slut. 
Underbar helt enkelt, skulle kunna göra om den när som helst!










It sucks


Det regnar ute och det har aldrig riktigt blivit ljust idag. Jag är sjuk och får inte träna. Lägenheten är tom och Jesper är inte hemma. Alla andra är upptagna och vännerna hemma i sverige känns så långt borta just nu. När helgen har varit så otroligt grym och måndagen blir så kass känns allting lite hårdare. Speciellt när man är i en annan stad, ett annat land, än sin närmaste.
Jag ska dra på världens bästa låt, så högt att högtalarna sprängs och sedan ska jag ta en varm dusch och inte tänka ett smack på varmvattenkostnader.  Efter det ska jag sätta mig ner och berätta om helgen, för den var faktiskt grym.

RSS 2.0