Hehehelgen

Har haft en superhelg och idag var jag ledig, grymt skönt! I fredags jobbade jag 18-24 då badet var öppet för alla skolavslutningsbarn. Så dagen spenderades med mami på stan. Mysdag! Vi åt lunch på ett glas, spanade på alla glada studenter och strosade runt på staden. Däckade efter arbetspasset i Jespers säng och spenderade även lördagen på jobbet, slutade redan vid fyra och åkte hem för att svida om. Korkade upp vinet och mötte upp fina damer för vindrickarfixmysförfest. I sommarvärmen snurrade vi ner på stan och hamnade på piren. Träffade mycket härligt folk och njöt av sommarkvällen, fick sedan skjuts hem av mina älskade föräldrar och sov några timmar innan det var dags för jobb igen. Hämtade sedan upp min karl och vi åkte till Uppsala för att möta upp min släkt. Morfar fyllde 85 och det firades med middag och massa annat gott!

Min lediga dag har sett ut som såhär: Har legat på en filt i gräset och läst min bok, varit och fikat med Jesper och Alex, blivit bjuden på middag av Catrine på hennes balkong och rensat ur min garderob. En riktigt skön dag med andra ord! Nu väntar jag bara på att den karln ska komma och göra mig sällskap innan sänggång.




Update

Sista tiden har varit mer eller mindre hektisk. Vi kan sammanfatta det såhär:
Två kvällar på akuten, en bruten fot, en inte bruten fot men ett ledband som är av, massa grillningar, en grym utekväll med tjejerna, solpress och en himla massa jobb. Ni fattar, jag har knappt tid att sova så att sitta vid datorn är inget jag prioriterar före. Men jag hoppas att denna hets ska vara över snart, inga fler kvällar på akuten och att det ska lugna ner sig på jobbet lite. Hinner ju knappt komma hem innan jag ska vara där igen. O andra sidan så är det ju rätt skönt. Jag menar, vem kan glida omkring i flip-flops, shorts pch linne på sitt jobb? Jag kan! Men jag saknar mina tjejer fantastiskt mycket och den där träningen skulle jag vilja ta tag i, skulle typ helst vilja andas lite emellanåt också? Så det vi ser fram emot just nu är midsommarhelgen, då är jag långledig och efter det återgår jag till "normalt" schema igen.


Torsdag

Nu har jag jobat två dagar och det flyter på riktigt bra. Stå ute i solen och prata med glada barn, inte helt fel ju!
Efter jobbet igår var det fotboll som gällde och efteråt så grillades det med hela laget. Jag blev bjuden på hamburgare och yckades få hela min ben uppätna av myggen. Somnade sedan helt ovaggat på Jespers arm vill jag lova, var nog lite tröttare än vad jag räknat med. Denna kväll har spenderats i solen med ett glas vin i handen, helt underbart. Jag förtränger att jag jobbar imorgon och njuter lite till. Gillar verkligen inte att jobba helg, visst känns det ännu värre att gå till jobbet när man vet att alla andra är lediga? Well well, har ju varit ledig i snart ett halvår så ska väl egentligen inte klaga kanske.. höhö.




RSS 2.0