Hej mitt vinterland

I lördags packade vi in allt vi äger och har i bilen för att styra hem mot Norrtälje, yes det var hejdå till Oslo för den här gången som gällde. Landade hemma runt elva och hann inget mer än att fiska upp de kläder jag fick tag på, byta om och åka möta upp brudarna för en utekväll. Ja, givetvis på Mobergs. Jag som svor att JAG ALDRIG MER SKA SÄTTA MIN FOT DÄR. Men jorå, med inte mer än en timme hemma så lyckades jag ta mig dit. Men som sagt, nu behöver man ju inte se det stället igen på ett tag iallafall. MEN, jag hade faktiskt grymt kul och vi dansade hela natten, är man med rätt sällskap så spelar det inte så stor roll vart man är.

Så, hur känns det egentligen att vara tillbaka i flickrummet? Tragiskt kan man tänka, men nej. Det känns hur bra som helst. Underbart att vakna i ett familjehus där ljusstakar och ljusslingor är uppe, det är julstäming och kylskåpet är fullt. Mm, jag njuter! Ägnade gårdagen åt att rensa ur mitt rum och in med det som fanns i bilen så nu känns det som hemma igen, även om jag bara ska bo här en månad så kan det vara skönt att känna att man inte bor i en resväska. Det absolut bästa är att jag nu har alla mina flickor bara några minuter ifrån mig, DRÖMMEN! Som sagt, jag njuter verkligen. Ta det inte fel Oslo, det kommer en tid när jag lessnat på det här och då kommer jag sakna allt där. Men just nu gillar jag verkligen läget..




Här hemma har vi riktig vinter!

Ur ett annat perspektiv


Sängen är två madrasser på golvet, värmen är stearinljus.
Och ändå kan det inte bli bättre.

Vi är på väg

Ikväll har vi storstädat lägenheten. Och då menar jag STORstädat . Nyss var det någon som var här och hämtade sängen så från och med inatt sover vi på 2 madrassar på golvet. Det är inte så illa som det låter, det är rätt mysigt faktiskt :) Imorgon är det visning på lägenheten och förhoppningsvis så ryker soffan också. Nu är vi igång people!

You are my look-a-like

Igår jobbade jag lite øvertid och hade en myskvæll med ørebrobrudarna. Herregud så mycket jag kommer sakna dom! Men vi har bestæmt oss før att hålla kontakten, inte bara sæga det, utan verkligen gøra det. Vi ska åka och hælsa på dom och dom ska komma till oss osv, så det blir nog bra.

Vet ni annars vad jag længtar till just nu? Tills adventsljusstakarna ær uppe, det ær mysstæmning øverallt och julkalandern går på tv. Æven fast jag ær alldeles før gammal, och den inte alls ær lika bra som den var førr, så ær det ændå så mysigt att gå upp på morgonen och vakna till liv framfør julkalendern. Tur att jag inte behøver vænta så længe, før redan på søndag ær det ju førsta advent. Myspys!

1, 2, 3, 4 jag är en partäjmyra

Middagen i fredags blev både mycket uppskattad och god. Damn, mina skills i matlagning börjar ta sig! Efter middgagen snackades det om bio och jag är helt hundra att vi hade kommit överens om Harry potter när vi gick utanför dörren, men vad sker? Jo, jag finner mig själv i en biosalong för att kolla på paranormal activity 2! Glömde jag nämna att jag sov me tänd lampa en vecka efter att ha sett den första? Och den såg jag HEMMA PÅ EN LITEN DATOR! Antingen så är det jag som är dumtuff och utsätter mig för sånt jag egentligen inte vågar eller så är det Jesper som är en jävel på att övertala. Tvåan var bra mycket läskigare pch nu kan vi tacka den för en sömnlös natt med fullt ljus i lägenheten, skyll dig själv Jesper.

På lördagen skulle vi ta en sväng på stan i snöstormen men gav tillsut upp och hamnade på ett fik istället. På kvällen var det jag som begav mig hem till Örebrodamerna för "avskedsmiddag/kväll" för mig. Jag fick hela kittet. Färdig middag när jag kommer, sminkad och stylat hår av friösren/make up artisten Johanna. LYX. Vi hann sedan med två förfester innan vi hamnade i kön till Latter, igen. Men här splittrades vi. Jag, Johanna och Malin gick vidare med Jesper, Gurra och Jens medans de andra stannade kvar. Vi hamnade på Fridays och där var det all in, jag tyckte att det var dags för shotbricka och sedan vart det spexigt värre. Har diverse kort från promenaden hem som ska upp lite senare.. Kan det vara detta smarta beslut som gjorde att jag inte kom upp ur sängen förrän efter ett dagen efter? Eller att jag har dessa två sms på mobilen när jag vaknar:

Fröken 1: Haha, va FAN hände igår? Varför ligger jag själv, vart är alla och hur kom jag hit?

Fröken 2: Diana, vad hände igår? Vart tog ni vägen? HAHA

Och då kan erkänna att jag fick fatt i mobilen för att skicka ett liknande sms till dom. Jess, vi kan nog konstatera att vi lyckades med vårat mission att köra all in iallafall. En grym kväll med grymma damer som jag kommer sakna otroligt mycket!


When it hits me

Jag lever i en fantasivärld. Här är allting så lätt för du var aldrig en del av den här världen, du var en del av allt där hemma. Jag kommer på mig själv att tänka att jag måste ringa dig snart och bestämma en dag när vi ska baka pepparkakor, eller fråga vart du har gjort av mina stövlar som jag inte hittar. Men det är då det slår mig, det går inte. Och så tänker jag bort det, ägnar mig åt något annat. Här är det så lätt, så långt borta. Men det är när jag kommer tillbaka till den värld där du ska vara det kommer slå mig, lika hårt som en käftsmäll, och jag är rädd för att falla handlöst bakåt. Då hoppas jag att ni står där bakom och fångar upp mig.

Hemmafrun

Jorrå, den här damen ska nu laga middag åt sin man som är tränar. Fin middag med massa tända ljus, pluspoäng till mig va?


Helg

Jag och Johanna kænde før att plåga oss sjælva lite igår och kørde 70 min Cardio combat, och jorrå.. det kænns idag vill jag lova!  Men vad gør væl det nær det ær fredag och jag dessutom får sluta nu? Okej, de ær bara tio min tidigare men ændå. Ikvæll blir det lugnt och jag funderade på om jag skulle vara en såndær ruskigt bra flickvæn som lagar en god middag åt sin pojkvæn. Men ja, vi får se hur det blir med det helt enkelt!

Skønaste kommentaren från militærtrænaren:
Handuppræckning alla som har facebook! Alla ræcker upp handen.
Hur många av er har mig på sin fan-page? Ingen ræcker upp handen.
You need to get your shit together people!

Nej, nu tar ja helg hørrni. Check på det!

Hold on to what you got


Jag hatar att inse mina begränsningar, veta att jag egentligen inte borde ha tränat idag. Vaknar med sprängande huvudvärk och flimmer framför ögonen, ögonmigrän. Proppar i mig diverse tabletter och tar mig igenom dagen, går sedan direkt till core extremepasset. Bam! Tabletterna slutar verka och huvudet vill sprängas. Förnuftet säger Men vafan ge dig nu, gå hem! Medans vinnarskallen kräver mera i brist på bra reslutat. Så vem vinner? Givetvis vinnarskallen. Kör igenom hela passet och är ändå inte nöjd. Förnuftet är skitförbannat för nu sitter jag här med värre huvudvärk än innan, och vinnarskallen är heller inte riktigt nöjd trots att jag genomförde hela passet. Det var inte riktigt hundra som det brukar vara. Jag hatar dessutom att erkänna när jag har fel, men jag borde inte ha tränat idag.


Igår jobbade jag tolvtimmarspasset och åkte sedan till Johanna som tog tag i min utväxt så nu är jag blondie igen. Tackar tackar. Och idag har jag som sagt, jobbat och tränat, hunnit slänga i en tvätt och ska snart göra lite mat innan jag kan vila huvudet på kudden. Tanken var egentligen att jag och Jesper skulle ha lite kvalitetstid ikväll eftersom att vi så sällan ses, utöver när vi säger hej och hej då till varandra i dörren eller sover. Men som vanligt så kom något annat emellan och det blir inte av. Svintråkigt om ni frågar mig, men men vad ska man göra?



För dig ska jag göra det tusen gånger om


Lördagen var grym. Eftermiddgashäng i Tildas säng med två relativt sega brudar. Skitsnack och MTV. Carro joinade och vi åt sushi, gjorde oss iordning, bytte colan mot vin och bangade mtv för spotify. Rullade vidare ut i natten och hamnade på latter där det var proppat med folk och som vanligt leverade den bästa musiken. Dansade tills vi fick ont i fötterna och behövde luft. Även denna gång lyckades vi hänga oss kvar till stängning och jag fick sneeka till mig 20kr ur dricksen på bardisken för att få ut min jacka ur garderoben. Vad gör man inte liksom? Fyra nöjda brudar traskade sedan hem med varsin donkenpåse i handen, skrattandes och huttrandes om vartannat. På söndagen hann jag förbi Tilda en sväng innan Anna skulle hem och sedan gick jag hem för mysmiddag/kväll med min man. Perfekt avslutning på helgen!

Har förövrigt inofficiellt sagt upp mig från jobbet. Officiellt har jag inte gjort det. Dom är så söta och tyckte n'r jag berättade att jag ville säga upp mig att jag hellre skulle göra såhär. Säg inte upp dig, åk hem och va hemma hur länge du vill. känn efter hur du vill göra och så hör du av dig till oss sen och bestämmer dig. Det gjorde ont i mitt hjärta att göra det, så underbara människor och jag trivs fantastiskt bra. Men nu är det såhär, om två veckor ses vi sverige! :)

Never been more hurt


Kass uppdatering? ja jag vet. Men mina dagar ser i princip likadana ut. Jobb, träning, mat och sova. Varvat med kvalitetstid med mina damer. Så inte så mycket upphetsande att skriva. I torsdags var vi dock i sverige och handlade vilket känns skönt. Nu är kylskåpet fullt och vi slipper tänka på det ett tag. Har även skaffat mig en ny älskling, en klocka. På lagersalget lyckades jag roffa åt mig en skitsnygg Inexklocka för bara 400kr, har kostat 1200 så jag är nöjd!

Igår kom kära Anna till oslo för att kolla på Håkan med Tilda. Jag och Carro joinade förfesten och drog sedan hem till Carro när det var Håkantime. Efter övervägande vad vi skulle göra av kvällen bestämde vi oss för att göra ett försök att komma in på konserten utan biljett, givetvis lyckades det inte och vi var hemma igen redan innan tolv. Rätt skönt såhär dagen efter egentligen. Nu har jag precis kört ett stenhårt corepass och unnat mig en mysig brunch med tända ljus, alldeles själv. Hur underbart som helst! Ska snart hoppa in i duschen för att sedan möta upp några sötnosar, så see ya!

My knees go week


Jag är otroligt nyfiken och frågar gärna vem det var som skickade sms innan du ens hunnit tagit upp telefonen.
Jag är sjukligt rastlös och vaknar dessutom alltid svintidigt, oavsett dag, och tvingar upp dig för att inte ha tråkigt.
Lyckas alltid överplanera och blir skitförbannad när planerna inte håller (vilket de sällan gör) 
Jag är sveriges största tidsopptimist och kommer alltid för sent hur mycket jag än försöker.
Jag är kass på att ta kritik och har alltid ett MEN till svar.
Jag är precis lika rastlös när jag sover och ligger aldrig still och jag snor alltid dina nytvättade tröjor bara för att de är extra mysiga att ha på sig.

Trots allt detta så har du nu snart stått ut med mig i ett år och jag kunde inte vara gladare. Min bättre halva, mitt hjärta.



Söndagsångest

Kvällen startade fint med att fyra brudar som lagade middag hemma hos Carro. Åt oss proppmätta, tände ljus, öste på musiken och drack vin. Tog sedan både trikk och buss ner till Aker brygge och hamnade på Latter. Dansgolvet, ute, baren, dansgolvet. Jag tror att vi var överallt och ingenstans och jag lyckades dansa mig svettig. Jesper och co kom till samma ställe och vi sprang på våran gamla roomie Gurra med vänner. Vi blev alltså ett riktigt stort gäng som gjorde kvällen oslagbart bra och jag hade svinkul. Höll min Jojo i handen och njöt av att ha henne vid min sida igen. Vid stängning traskade vi till Burger king för den vanliga nattmaten innan vi landade hemma.

Kvällens skönaste (mest puckade) står faktiskt fröken Hellman själv för denna gång:
Jesper: "Diana ska du verkligen dricka mera nu?"
"Nej men tack det är bra, jag har redan en drink!"
Får panik över att jag tappar locket till mitt läppglans och slänger mig ner på golvet nere vid garderoberna.
"Diana du kan inte ligga på golvet!"
"Men jag måste hitta locket, du fattar inte hur viktigt det är.."
Inser efter en minuts frebilt letande bland folks fötter att jag fortfarande har locket i min hand.

Har tydligen även stått och disskuterat hur fullkomligt osymetriska stenplattorna på gatan var. Att våra plattor i badrummet minsann är helt symetriska och mycker finare än dom där osymetriska. Tummen upp till mig själv säger jag och så satsar vi på en eller två mindre shots nästa gång.

Nu har jag varit och myst med systrarna Sandh och vinkat av Jojo. Resten av kvällen ska spenderas i soffan och något mer vettigt än så tror jag inte att det blir.






GOOOD MORGON


Detta med mitt jobb, ni kanske tycker att jag gnäller extra mycket nu men lyssna på det här.
Jag jobbar på ett litet lager, det finns varken plats för truckar eller pirror. I vanlig fall går du med din korg under armen och plockar klockor eller smycken och ibland får du ett smyckesskrin eller kanske fem etuier, helt okej. Nu är saken den att rummet med alla tunga saker, ja smyckesskrin och skit, har varit stängt pga ombyggnad i en månad. Alltså, vi har tonvis med ordrar på bara sånt kraffs eftersom att butikerna inte fått en enda pryl senaste månaden. Nu handlar det inte längre om ett smyckesskrin på en order, nej nu ska vi packa 80.
Summa summarum, eftersom att vi inte har några truckar så får vi bära, släpa och dra. Alltså slita häcken av oss. Min sista pall jag packade igår (för hand) var på 95 kilo, då kanske ni förstår att jag är slut?

Tanken efter jobbet igår var att träna men eftersom att hela dagen i sig varit som ett träningspass och hela kroppen skrek NEJ så bangade jag. Unnade mig lite extra tid i duschen och gjorde det fredagsmysigt hemma istället. Jesper och jag gjorde god tacos innan vi trippade över till Gurra för att kolla på Inception. En lugn och skön fredag, det gillar vi!
Nu ska jag snart gå och träna, ta en sväng förbi stan och sedan hem för att styra om. Men allra först, FRUKOST!

Om gårdagen

Mænnen på denna arbetsplats har længe tjatat om att jobba øvertid och ta tag i alla de ordrar som innehåller tunga etuier och smyckesskrin. Den lættaste lådan væger ca 10 kilo och på vissa ordrar ska du skicka 100 sådana lådor, så ja ni førstår.. ganska drygt. Men fine, vi kør en øvertid på det och får det øverstøkat! Vad sker nær klockan børjar nærma sig fyra och det ær dags att kliva på næsta pass? Någon man var tydligen lite snorig och den andra skulle hem och mata katten.. Inte sjutton vet jag vad dom hade før ursækter men vi tre som tillslut kæmpade oss igenom alla dessa tunga ordrar var jag, Ann-Christin och Tone. Japp, bara brudar. Så vad kan vi sæga om karlarna hær? MESAR.
Trøtt, hungrig (och førmodligen ganska grinig) ramlade jag igår in genom dørren dær Jesper har både mat och film redo. Han ær før bra min man! Så igår blev det The mist. Inte alls så læskig som jag tænkt, dock jævligt æcklig før mig som inte gillar blod. "Men kooolla nudå Diana" Tack, men nej tack. Utslitna hjærtan och liknande læmnar jag till er andra.
Men till något annat, idag ær det ju fredag! Hur underbart ær inte det? Det som gør det hela ænnu lite bættre ær att Jojo ær i Oslo øver helgen och jag længtar så tills jag får træffa den donnan!Så nu återgår vi till jobbet och kickar ass bland mesarna så att vi kan få gå hem lite tidigare ;)

Head under water

Jepp, jag fegade ur. Tænkte på Carran och slog på white chicks istællet (hade jag haft sorority boys hade jag sett den) och somnade fint i soffan. Skapligt skønt!
Træningsverken ær inte alls på "skjutmigsjælv"nivå idag. Trots samma pass med tyngre vikter. Kænns otroligt bra då man vet att træningen går frammåt, det gillar vi. Annars så firar jag att det ær torsdag med att jobba øver, och mycket mer æn så hade jag att sæga just nu. Kul tjej, kul tjej..

Ladylike

Efter jobbet släpade jag mig iväg på mördarpasset Core extreme, själv denna gång. Hade lovat mig själv att om Johanna någon gång inte kunde skulle jag ge fan i självmordspassen men nej, jag kunde inte hålla mig. Älskar hans flin när man kliver in i lokalen "du är ju så körd" typ. Så nu är man nytränad, nydsuchad och har lagat mat. Hur högt på svärmorsdrömsstegen klättrade jag nu? Någon pinne borde jag väl få iallafall. Tanken var att jag och Jesper skulle kolla på The mist men fotboll kom ivägen och nu sitter jag här själv, i valet och kvalet. Har aldrig sett filmen men alla säger ju att den ska vara så himla läskig? Ska jag vara modig och kolla, eller inse mina begränsingar och låta bli? Känner jag mig själv rätt så blir det alternativ ett.
Att leva efter "jagkansjälv" filosofin har ibland sitt pris. Idag när det på jobbet som vanligt skulle stå i tio min och disskutera nästa uppgift fick jag nog och drog igång nästa projekt. Dumt. För om jag bara hade kunnat vänta några min och lyssnat så hade jag förmodligen hört att golvet utanför det rummet jag var påväg in skulle rivas bort, så att man varken kom in eller ut. Jag hann givetvis in och gissa om jag blev snopen när jag inte kom ut? Jag fick vackert stå där och vänta tills hantverkarna var klara. När ska fröken otålig lära sig?
Så med andra ord kanske jag borde inse att jag inte är så tuff som jag tror, banga filmen och kolla på något anpassat för oss fegisar. 


Saknad


Alltid i mitt hjärta

Bananas


Sverige levererade som vanligt och bjød på en myskvæll med familjen och systrarna Brand. En heldag med slækt jag inte træffat på flera år och en helt galet lyckad maskeradfest hemma hos Jesper med massa skøningar.
Inatt kom vi hem vid ett och klockan sex ringde klockan imorse, behøver jag ens svara på om jag ær trøtt? Jag ær dessutom enda damen på bygget hær idag, men det ær skønt att lagergrabbarna vet vem som ær bossen. Trots låg ålder, motsatt køn och fel språk så vet dom min plats liksom. Høhø, skæmtosido. Alla hade andra uppgifter att gøra idag så jag røjer runt sjælv på lagret. Svinskønt. Min musik, hur høgt jag vill och bara sådana ordrar jag tycker ær roliga att plocka. Ursækta om min arbetsmoral inte ær av værldsklass men vi tar tag i den en annan dag.

RSS 2.0